|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני עובד על טרפזים יחד עם כפתיים..
אז כשאני עובד גב, טרפזים לא עובדים ? אלו תרגילי הגב שלי - מתח צר, פולי עליון, בנט אובר, פול אובר - לא נכנס פה טרפזים ? והאם כדאי לי לשלב גב עם כתפיים ? אבל איך ישאר לי מקום לקדמית אם ככה ? יצא לי גב, כתפיים ויד קדמית.. לא הרבה ? או שאפשר להעביר קדמית לאימון אחר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
סתם מיותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נכנס טרפזים בגב יותר חזק מבכתפיים,
תעשה טרפזים עם גב.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד משהו..
תנו לי בבקשה את שמות כל התרגילים הטובים הבסיסיים שעובדים על הגב בצורה מושלמת (בלי גב תחתון) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() מתח+דדליפט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי..
אז בניתי לי ככה- מתח רחב, בנט אובר, חתירה עם דאמבל ודאדליפט. יעבוד לי בצורה מקיפה וכוללת על כל שרירי הגב ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תתחיל ככה לדעתי. 2 סטים של דד טווח חזרת של 5-6 (אחרי 2-3 סטים של חימום) מתח +משקל 3 סטים 10 חזרות. לפי דעתי לא צריך יותר,אלא אם כן אתה ממש מתעקש אז חתירה כלשהי 2 סטים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה כל תרגילי הגב.. רשמתי בלי גב תחתון כי כבר יש לי דאדליפט.. אבל הצגתי את כל מה שאני יעבוד על הגב שזה כולל גב תחתון.
ואם אני מוריד את החתירה בדאמבל, אפשר להוסיף פול אובר ? או שזה כמו בנט אובר ? כי באמת שאני לא מבין.. אני יודע שגב אמור להיות בנוי מכמה תרגילים טובים.. ולא רק איזה 2-3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() דדליפט עובד לך בגב על:
Iliocostalis Intertransversarii laterales lumborum Lat ![]() ![]() ![]() Levator scapulae Long ![]() ![]() ![]() Quadratus lumborum Rhomboideus major Serratus posterior superior Serratus posterior inferior Splenius cervicis Teres Major Trapezius muscle לא מספיק? ומתח בכלל יקרע לך את הרחב גבי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד משהו.. רק עכשיו הצלחתי לסדר כמו שצריך את התוכנית.. כל כל פעם משהו אחר גלש לי ולא היה מסודר -
יום א- רגליים יום ב- בטן, תאומים וכתפיים יום ג- גב יד קדמית יום ד- חזה ידאחורית יום ה- בטן תאומים ואני יודע שאני חופר פשוט אני משתגע עם עצמי לא מצליח לסדר לי תוכנית נורמלית גם בגלל שיעור ספורט המזדיין הזה שלא ידפק לי עם רגליים וגם כי לא היה לי סדר.. בנו לי תוכנית גדולה מדי ולא מתאימה לי ואני מסדר הכול מחדש. אז סליחה על החפירות ודניאל - צודק אחי מתח זה רחב זה מה שנתן לי את הרוחב בגב |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() פעם אחת בטן בשבוע זה מספיק ?
ואני עובד כל שריר ככה כי זה בעיה עם הרגליים.. כל אימוון רגליים שלי זה מוות ואין מצב לעשות אימון כזה פעמיים בשבוע, הרגליים צריכות הרבה מנוחה. נערך לאחרונה על ידי ThE HummeR, 22-09-09 בשעה 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
אה וקח בחשבון שבטן עובדת גם בדדליפט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() אני אישית לא בעד פיצולים מטורפים,אבל בתור מתבונן נייטרלי אני לא רואה התנגשות בחלוקה,זה בסדר
|
![]() |
![]() |