|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
בחדר כושר שלי אין cave או כלוב או איך שקוראים לזה... לכן שאני עושה סקוואט חופשי אין לי איך לזרוק את המוט באמצע.. השאלה שלי אם אני משחק באש, או אם אני נזהר זה לא כל כך נורא? בעקבות זאת אני רוצה לדעת האם כדאי לי לעשות דד ליפט במקום סקאווטים וזהו... מה מפעיל יותר לחץ על הברכיים? מה מסכן יותר את הגב? תודה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() איפה אתה מניח את המוט לאחר הסקוואט ? אם אין לך..זה סתם מסוכן..
אתה יכול לשלב את שניהם..אבל אם כבר, אז דדליפט אני מעדיף בהרבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעשה את שניהם!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() שניהם לא מסוכנים ושניהם צריכים להיות משולבים בתוכנית אימון שלך, לאו דווקא באותו יום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה לך ספוטר בסקוואט ככה לא תצטרך לדאוג מלהיתקע
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() דדליפט זה לא תחליף לסקוואט. לא תעשה סקוואט עכשיו תתחרט על זה בעתיד.
גם לי אין כלוב לעשות סקוואט ואני לוקח את המוט מהספה של הbench press [ וזה נמצא בגובה הברכיים ]. תצטרך לעבוד יותר קשה מאחרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() בעסה... כל מה שיש לך לי להגיד לך זה שתמצא דרך לעשות סקוואט, אין פה חוקים..
ושניהם תרגילים מצויינים, לא יודע עד כמה הם יכולים לגרום לפציעות אני מבצע אותם כבר הרבה זמן ולא קרה לי כלום.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() גם לנו אין כלוב, קח ספוטר ותעלה משקלים בזהירות, תהיה קשוב לגוף שלך - כאילו שתרגיש מתי הגעת לנקודה שעוד חזרה אחת אתה נופל ותעצור שם.
אה ואת שתיהם תעשה הם לא תרגילים מסוכנים אם עושים אותם נכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אתה לא חייב לעשות גם סקוואט רגיל, יש כל מיני סוגים של סקוואטים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() כשיהחיד שהוא ממש אפקטיבי הוא באק סקוואט[למרות שיש לי פטיש קשה לפרונט סקוואט]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
עדיף שתלך לשטוף ת'תחת שחיפון עלוב אתה ממש מתחיל לעלות לי על העצבים אפס קטן ומסכן....מה שאתה מתחיל לעשות אני כבר עשיתי ברוורס ילד מסכן....אתה רק מעלה את רמת הילדותיות וזה שאתה כותב בפורום השני לא הופך אותך למבין גדול...בינתיים אתה מביך את עצמך ילד מפגר....לך תעשה 3 סטים לרגליים ותדמיין שאתה מתחזק אפס עלוב מסכן חסר בינה בסיסית בינתיים אני עברתי ת'קורס אואני מבין קצת יותר ממך...ואני מוכיח את זה פה ובשטח עם כל מתאמן שאני מאמן....ואתה..?מדבר שטויות בפורום לא מתקדם ואין לך הוכחות שמה שאתה אומר זה נכון.....יאללה לך הביתה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 21-11-08 בשעה 20:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() תעשה ת שניהם
גםאצלי אין cave ואני לא מבין איפה סיכון??? אתהפשוט עם ספוטר...
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמעו, ברמה העקרונית, בטכניקה נכונה התרגילים לא מסוכנים. הבעיה היא שלפעמים מעמיסים יתר על המידה, והעומס גורם לך לפשל בטכניקה ולכן הפציעות