|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
רציתי לדעת מה הבדל בין מסה נקייה למסה מלוכלת מה הבדל בניהם? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מאסה נקייה עולים כמה שיותר שריר וכמה שפחות אחוז שומן שזה אומר
bmr+500קלוריות בעךר מאסה מלוכלכלת זה העיקר לעלות במשקל לאכול כל דבר שזז ועולים בזה הרבה שומן מי ןהסתם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בנוסף באמסה מלוכלכת אוכלים את כל סוגי הפחמימות
במאסה נקייה נמנעים מפחמימות פשוטות כמו אורז ולחם לבן, קורנפלקס תעשייתי, משקאות מוגזים וכו'
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אורז לבן כן
אורז מלא לא
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה בקשר נמנעים מפחמימות פשוטות!?
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אורז ולחם לבן הם לא פחמימות פשוטות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
אולי אתה צודק אבל זה משתלם לבסוף אחי ? הכל תלוי במטרה ובכוח סיבולת שלך... יש כאלוש אין להם בעיה להחזיק עוד חודש בחיטוב ויש כאלו שרק מתחילים את החיטוב ורוצים לסיים.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() מאסה נקיה אתה עולה מעט אחוז שומן ונישמר לך חיטוב כלשהו
מלכולכת אתה מעלה רבה אחוז שומן
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() amitbatito אורז ולחם לבן הם האמא של הפחמימות הפשוטות, אז אל תטעה פה אנשים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() אתה יודע מה זה פחמימה פשוטה?
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שוגר זאזא אתה בטוח שאתה יודע?
לחם לבן ואורז לבן בעלי א"ג גבוה, לכן הגוף הופך אותם לגולוקוז מהר מאוד. פחמימה פשוטה לא מתייחסת אך ורק לסוכרים כמו שאתה כנראה חושב (כן כן אני בטוח שאתה בכלל לא התכוונת לזה). מצד שני אורז בסמטי או מלא ולחם מלא הם פחמימות מורכבות. לפעם הבאה בדקו את הדברים לפני שאתם קובעים עובדות או מעבירים ביקורת על אחרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
לפי הטעון שלך גם תפוח אדמה הוא פחמימה פשוטה לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שאורז הוא לא ממש בעל א"ג גבווה לצורך העניין הוא בינוני
אבל אבל בהנחה ואתה לא רוצה להקפיץ את האינסולין ולשמור אותו ברמות נמוכות, אז עדיף בסמטי בכל אופן אין להתייחס אליו כאל פחמימה מורכבת. הארד קור הבנת את הקטע תפוח אדמה הוא פחמימה פשוטה יחסית מצד שני בטטה היא פחמימה איכותית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
אני לא רוצה להעליב אותך כאן אני רק אמליץ לך ללכת לקרוא מאמרים,יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא חבר שלך ואתה לא מכיר אותי. דבר ראשון : נא להעיבר את זה לתזונה ותוספים. דבר שני: אני אתן הסבר קצר על פחמימות סוכרים בהקשר של בודי בילדיננג ולא על ההגדרה הכימית! סוכרים מתחלקים ל 3 חד סוכר: סוכר, דבש, וכו'. דו סוכר : סוכרוז לקטוז ומלטוז רב סוכר: פחמימה אנו קוראים לפחמימה פחמימה מורכבת מכיוון שהיא בנויה מחדי סוכר שמחזיקים ידיים במילים עממיות לכן לוקח לגוף כביכול יותר זמן לפרק אותם. בהקשר של פיתוח גוף ההגדרה הזאת זניחה, מה שחשוב לנו הוא המהירות שהפחמימה הזאת מתפרקת בגוף בהקשר של רמות האינסולין (הורמון אנאבולי שמשפיע גם על צריכת השומן ואגירתו). מה שמשפיע על המיהירות הזאת היא הרכב המזון מבחינת סיבים ושומן שמאיטים את ספיגתו. לכן לחם לבן שדל מאוד בסיבים על אף הגדרתו כרב סוכר מתפרק מהר מאוד בגוף ואין להתייחס אליו כאל פחמימה מורכבת לצורך עניינו. אז פעם הבאה שאתה קופץ ילד , תבדוק עם מי אתה מדבר. נערך לאחרונה על ידי ohad1011, 19-08-08 בשעה 19:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
רב סוכר לא נקרא פחמימה ,פחמימה = אב מזון. שמות של רב סוכריים: 1.עמילן 2.גליקוגן 3.תאית אז כבר דבר ראשון תפנים ותשכיל. ב. פחמימה סוכרים או איך שלא תקרא לזה אין לזה שום התייחסות בנוגע לבודי בילדינג זה לא משנה את המאפיינים שלהם את הסוג שלהם ואת זמן הפירוק שלהם. ג. שוב כמו שאמרתי תחפש מאמרים באינטרנט,מחקרים ותבין שאפילו שמדובר בתפוח אדמה(אוי ויי זמיר) ניתן להוריד את הערך הגליקמי שלו ,איך? משלבים חלבונים ושומנים עם המזון למשל אם תאכל עם תפוח אדמה אפונה ירוקה הערך הגליקמי של התפוח אדמה ירד בחצי. וסתם שתדע תפוח אדמה הוא פחמימה עמילנית=פחמימה מורכבת. אני סיימתי להגיד את דבריי אתה מוזמן להמשיך להילחם על ה"אגו" שלך. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתי ממליץ לך להתחיל לקורא מאמרים ולהעשיר את הידע שלך. לידעתך, פחמימה פשוטה לא חייבת להיות בעלת א"ג גבוה, ופחמימה מורכבת לא חייבת להיות בעלת א"ג נמוך. יום טוב. |
|
![]() |
![]() |