ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 31-01-10, 16:26   #1
avishav1
חבר פעיל

ברירת מחדל חשיבות התרגלים המורכבים.

שלום,בקרוב אני אמור לחזור להתאמן אחרי סדרה של פציעות מעצבנות.
בתכנית אני מעדיף שלשלב רק בנץ' ופרס מהמורכבים,אני יודע שזה מעט יחסית אבל פשוט נמאס לי להפצע,תגידו שאני כוסית,תגידו שאני הומו אני סובל יום יום,אפילו לטיולים של בצפר אני לא יכול ללכת בגלל בעיות ברכים שגרם לי הסקוואט (שלא בצעתי אותו נכון בגלל מאמן בן אלף).
אז רציתי לדעת עד כמה זה משפיע על העליה במאסה לא לעשות את התרגילים האלה. אני יודע שמספיק להתאמן כבד,לאכול כמו חזיר ולישון כמו דוב.אני יודע שזה תלוי בגנטיקה אבל אפשר לגדול ולהגיע לתוצאות טובות גם בלי המורכבים?,לאט יותר זה נכון אבל להגיע.

אני מבקש שהפוסט לא יהפוך לצחוקים,שיגיבו הרצניים.
תודה.
avishav1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-10, 16:36   #2
Eldar Azulay
חבר פעיל

כללי:: גדגש

אם אני הייתי פותח אשכול כזה היו צוחקים עלי בטוח .
Eldar Azulay מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-10, 16:41   #3
terminater135
חבר פעיל

חשובים מאוד, ואני ממליץ לך גם להוסיף מתח/פולי וגם חתירה כלשהי.
ישן 31-01-10, 16:41   #4
eden.B.
חבר פעיל

הסמל האישי שלeden.B.

עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eldar azulay צפה בהודעה
אם אני הייתי פותח אשכול כזה היו צוחקים עלי בטוח .
זה לא שצוחקים עליכם... אתם פשוט אומרים ושואלים דברים מטומטמים...
this is all about"
משפט שאני המצאתי!

No Pain No Gain
eden.B. מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-10, 16:46   #5
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eden.b. צפה בהודעה
זה לא שצוחקים עליכם... אתם פשוט אומרים ושואלים דברים מטומטמים...
אתה רוצה שאמנה לך פה כמה קישורים לאשכולות סתומים שאתה פתחת ?
ויש מלא כאלה ...

ויש תוכניות ללא סקוואט ודדליפט לאנשים עם פציעות קודמות , אתה יודע האם יש לו בלטי דיסק או פריצות דיסק בגב התחתון?

אתה יודע אם יש לו בעיות כרוניות בברכיים , או בעיות מפרקים ?

תפסיק לדבר כאילו אתה מבין משהו מהחיים שלך... כי אתה עוד תגרום לאנשים להפצע.

לבחור שפתח את האשכול , כדי לך לקרוא מאמרים על הנושא, יש מגוון תוכניות והסברים על התרגילים המורכבים.. במיוחד על סקוואט ודדליפט..
במידה ויש לך פציעה משמעותית בברכיים ובגב הייתי ממליץ כרגע להתרחק מהסקוואט והדדליפט.. במידה ואלה פציעות שחלפו הייתי ממליץ להתאמן על הטכניקה של תרגילים אלה הרבה זמן לפני שאתה שם משקל על המוט.

ככה או ככה מומלץ לקרוא על תוכניות שונות המשלבות תרגילים מורכבים בלבד, ובמידה ותבחר לא לעשות סקוואט ודדליפט , תוכל למצוא מגוון תרגילים אחר שעובד על איזורים אלה .

בהצלחה

בהצלחה
ישן 31-01-10, 16:58   #6
eden.B.
חבר פעיל

הסמל האישי שלeden.B.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי holy_templar צפה בהודעה
ויש מלא כאלה ...

ויש תוכניות ללא סקוואט ודדליפט לאנשים עם פציעות קודמות , אתה יודע האם יש לו בלטי דיסק או פריצות דיסק בגב התחתון?

לבחור שפתח את האשכול , כדי לך לקרוא מאמרים על הנושא, יש מגוון תוכניות והסברים על התרגילים המורכבים.. במיוחד על סקוואט ודדליפט..
במידה ויש לך פציעה משמעותית בברכיים ובגב הייתי ממליץ כרגע להתרחק מהסקוואט והדדליפט.. במידה ואלה פציעות שחלפו הייתי ממליץ להתאמן על הטכניקה של תרגילים אלה הרבה זמן לפני שאתה שם משקל על המוט.

ככה או ככה מומלץ לקרוא על תוכניות שונות המשלבות תרגילים מורכבים בלבד, ובמידה ותבחר לא לעשות סקוואט ודדליפט , תוכל למצוא מגוון תרגילים אחר שעובד על איזורים אלה .

בהצלחה

בהצלחה
אני לא יגיד לך שידעתי הכל מההתחלה כי גם אני פעם הייתי הולך על abc 6 פעמים בשבוע ועושה סקוואט בסמית' וירדו עלי לא פעםם על זה פה...
מאז שהתחלתי לקרוא ולהבין קצת יותר והתחלתי ss אני לא מדבר כל כך הרבה שטויות....
אולי הגזמתי עם התגובה ואם כן אני מצטער בסך הכל הוא ילד שרק התחיל את הדרך שלו במכון.
ולנושא:
אחי לך לרופא תשאל אותו אם זו פציעה משמעותית או אחת שתעבור לאחר חודש +- (כמו שלי).
אם זו פציעה לא רצינית, תנוח, ותתחיל לעבוד על הטכניקה של התרגילים וכמו שאמרתי לך תעלה סירטונים שנבקר את הטכניקה שלך.

ד"א אם אתה יכול תמחוק את ההודעה הנ"ל, כנראה קצת הגזמתי בתגובה.
this is all about"
משפט שאני המצאתי!

No Pain No Gain
ישן 31-01-10, 16:59   #7
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar
Thumbs up

ציטוט:
אני לא יגיד לך שידעתי הכל מההתחלה כי גם אני פעם הייתי הולך על abc 6 פעמים בשבוע ועושה סקוואט בסמית' וירדו עלי לא פעםם על זה פה...
מאז שהתחלתי לקרוא ולהבין קצת יותר והתחלתי ss אני לא מדבר כל כך הרבה שטויות....
אולי הגזמתי עם התגובה ואם כן אני מצטער בסך הכל הוא ילד שרק התחיל את הדרך שלו במכון.
ולנושא:
אחי לך לרופא תשאל אותו אם זו פציעה משמעותית או אחת שתעבור לאחר חודש +- (כמו שלי).
אם זו פציעה לא רצינית, תנוח, ותתחיל לעבוד על הטכניקה של התרגילים וכמו שאמרתי לך תעלה סירטונים שנבקר את הטכניקה שלך.

ד"א אם אתה יכול תמחוק את ההודעה הנ"ל, כנראה קצת הגזמתי בתגובה.
רק גבר כמוך יודה שהוא טעה
תודה אחי..

לפתוח האשכול תעשה מה שהוא אמר לך בהודעה השנייה
ישן 31-01-10, 18:23   #8
avishav1
חבר פעיל

ציטוט:
תעשה לעצמך טובה ותתן לך 2 סטירות לחי מצלצלות...
תכנית בלי דדליפט וסקוואט?!
זאת הבעיה שלך שאתה לוקח מאמנים שלא יודעים לאמן... תצלם את עצמך עושה סקוואט, דדליפט וכו' עם משקל קל ותעלה לפורום.
לאחר שנבקר לך את הטכניקה ואתה תתקן אותה על פי הביקורת שתקבל (ואתה תקבל, כי פציעות לא יקרו ב-100% טכניקה, זה לא שאתה מרים 400 קילו דדליפט) תעלה שוב את הסירטון עם הטכניקה המתוקנת וכך תעלה במשקל לאט לאט ושוב תעלה לנו סירטון במשקל יותר כבד לראות אם הטכניקה נפגעה.
יש מבין? לא צריך לבכות בגלל פציעה (גם אני עם פציעה, ולא הלכת למכון כבר 3 שבועות והיום אני חוזר סוף סוף) זה הכל בגלל טכניקה או שפשוט קרה משהו ונפצעת... וזה יכול לקרות בכל תרגיל.

לסיכום:
1.תעלה סירטון עם משקל קל של התרגילים
2.תקבל את הביקורות עליו כמו גבר ותתקן
3.תעלה שוב סירטון של התרגילים עם טכניקה טובה
4.תעלה במשקלים לאט לאט ותעלה שוב סירטון לבדיקה חוזרת
5.תפסיק לבכות
6.תעשה ss
תאמין לי שאם היית במצב שלי לא היית אומר את מה שאמרת פה.
אני פצוע מעל 6 חודשים בברך,יש לי דלקת במרפק כבר 5 חודשים,הוצאתי מעל 600 שקל על תרופות למרפק וכלום לא עזר,מחר תור לפיזותרפיה בתקווה שיעזור. אני לא אחד שבוכה על פציעה שעוברת אחרי חודש-חודשיים. זה הפך להיות חלק מהחיים שלי,זה מתסכל לקום בבוקר עם פציעות. בן אדם שלא היה במצב שלי לא יכול להבין אותי.
שאלתי שאלה בכלל לא ענית עליה,שאלתי על החשיבות של המורכבים,אתה אומר שהם טובים,אבל בוא תסביר מה יקרה אם הם לא יהיו אצלי בתכנית.

ציטוט:
ויש מלא כאלה ...

בהצלחה

בהצלחה
קודם כל תודה,האמת שבעיות ברכים יש לנו לכל המשפחה,ככה שזה דיי גנטי בקטע הזה,בגלל זה אני פתחתי את הפוסט הזה.
פשוט באמת רציתי לדעת,כי זה נשמע בפורום שאי אפשר לגדול בלי סקוואט ודדליפט.
ישן 31-01-10, 18:35   #9
tal_s
חבר פעיל

הסמל האישי שלtal_s

חדר כושר: גו-אקטיב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי avishav1 צפה בהודעה
אני פצוע מעל 6 חודשים בברך,יש לי דלקת במרפק כבר 5 חודשים,הוצאתי מעל 600 שקל על תרופות למרפק וכלום לא עזר,מחר תור לפיזותרפיה בתקווה שיעזור. אני לא אחד שבוכה על פציעה שעוברת אחרי חודש-חודשיים. זה הפך להיות חלק מהחיים שלי,זה מתסכל לקום בבוקר עם פציעות. בן אדם שלא היה במצב שלי לא יכול להבין אותי.
שאלתי שאלה בכלל לא ענית עליה,שאלתי על החשיבות של המורכבים,אתה אומר שהם טובים,אבל בוא תסביר מה יקרה אם הם לא יהיו אצלי בתכנית.

קודם כל תודה,האמת שבעיות ברכים יש לנו לכל המשפחה,ככה שזה דיי גנטי בקטע הזה,בגלל זה אני פתחתי את הפוסט הזה.
בנץ' פרס זה התרגיל שנפצעים בו הכי הרבה.. הפציעות בבנץ' פרס משמעותית יותר שכיחות מי כל תרגיל אחר בחדר כושר.. אין מתאמן מקצועי שלא נפצע בכתפיים...
אפילו אני כרגע לא יכול לבצע בנץ' פרס באחיזה רחבה, כדאי שתכניס את זה לשיקולים שלך...
tal_s מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-10, 16:40   #10
eden.B.
חבר פעיל

הסמל האישי שלeden.B.

תעשה לעצמך טובה ותתן לך 2 סטירות לחי מצלצלות...
תכנית בלי דדליפט וסקוואט?!
זאת הבעיה שלך שאתה לוקח מאמנים שלא יודעים לאמן... תצלם את עצמך עושה סקוואט, דדליפט וכו' עם משקל קל ותעלה לפורום.
לאחר שנבקר לך את הטכניקה ואתה תתקן אותה על פי הביקורת שתקבל (ואתה תקבל, כי פציעות לא יקרו ב-100% טכניקה, זה לא שאתה מרים 400 קילו דדליפט) תעלה שוב את הסירטון עם הטכניקה המתוקנת וכך תעלה במשקל לאט לאט ושוב תעלה לנו סירטון במשקל יותר כבד לראות אם הטכניקה נפגעה.
יש מבין? לא צריך לבכות בגלל פציעה (גם אני עם פציעה, ולא הלכת למכון כבר 3 שבועות והיום אני חוזר סוף סוף) זה הכל בגלל טכניקה או שפשוט קרה משהו ונפצעת... וזה יכול לקרות בכל תרגיל.

לסיכום:
1.תעלה סירטון עם משקל קל של התרגילים
2.תקבל את הביקורות עליו כמו גבר ותתקן
3.תעלה שוב סירטון של התרגילים עם טכניקה טובה
4.תעלה במשקלים לאט לאט ותעלה שוב סירטון לבדיקה חוזרת
5.תפסיק לבכות
6.תעשה ss
this is all about"
משפט שאני המצאתי!

No Pain No Gain
ישן 31-01-10, 19:35   #11
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

אם יש לך כאבי רגליים בגלל סקוואט זה אומר שלא עבדת נכון
ותאמין לי אני מרגיש כמוך בדיוק ובגלל זה אני לא עושה דד ליפט ולא חושב שאני אעשה בכלל מתישהו בחיים שלי, אבל על סקוואט אני לא מוותר ואני לא אוותר בשום פנים ואופן תזכור את זה פשוט אסור לך להעביר אימון בלי סקוואט!!!
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-10, 06:44   #12
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

לעשות רק בנץ' בלי פרס מעל הראש זה אחלה דרך להפצע. והסקוואט לא עשה לך בעיות ברכיים, אתה עשית סקוואט גרוע כי לא התעמקת מספיק באיך התרגיל צריך להראות וזו התוצאה

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-10, 10:03   #13
Fatboy
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלFatboy

חדר כושר: bline
שלח הודעה דרך MSN אל Fatboy

אני מסכים שבנץ זה התרגיל הכי קשה לביצוע, בהנחה שמיישמים טכניקה מלאה
אני גם מסכים שזה התרגיל שגורם להכי הרבה פציעות כרוניות עם טכניקה "מקובלת"

אתה לא תרגיש את זה עכשיו אבל אתה תרגיש את זה עוד 10 שנים
ופציעות כרוניות זה משהו שמאוד קשה להיפטר ממנו
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U
Fatboy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-10, 16:27   #14
avishav1
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי fatboy צפה בהודעה

מה זאת אומרת אני ירגיש את זה עוד 10 שנים?
הפחדתם אותי מהתרגיל הזה,אני מבולבל רצח..
ישן 02-02-10, 01:26   #15
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard

ציטוט:
אין לך מה לפחד משום דבר, בדר"כ דווקא התרגילים שהכי מפחדים מהם הם התרגילים הכי מועילים.

פשוט תלמד לבצע את התנועה כמו שצריך, מאנשים שבאמת יודעים מה הם עושים ולא סתם מאיזה מאמן שסיים קורס, כי הקורס (מנסיון) לא מלמד טכניקות כמו שצריך בתרגילים הכי חשובים והכי מורכבים.
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-02-10, 14:29   #16
avishav1
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי צפה בהודעה
אין לך מה לפחד משום דבר, בדר"כ דווקא התרגילים שהכי מפחדים מהם הם התרגילים הכי מועילים.

פשוט תלמד לבצע את התנועה כמו שצריך, מאנשים שבאמת יודעים מה הם עושים ולא סתם מאיזה מאמן שסיים קורס, כי הקורס (מנסיון) לא מלמד טכניקות כמו שצריך בתרגילים הכי חשובים והכי מורכבים.
אני יודע שבנץ' זה תרגיל מאוד מועיל,בגלל זה עשיתי אותו.
אבל ממש לא מתאימה לי פציעה בכתף,זה סבל אדיר בכתף,מנסיון..

אין לי מישהו שיכול לעזור לי עם הטכניקה במכון..הוא לא ברמה או משהו כזה.
אני כנראה אעלה לכאן,קודם כל אני מנסה להחלים מהדלקת במרפק.
ישן 02-02-10, 19:39   #17
pala
ת.נ.צ.ב.ה

עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
הבעיה שלך היא שאתה מקשיב ל5 5 אנשים שונים, אם 5 דעות שונות, אם 5 מקורות שונים. קח נשימה, תגבש את הדעות שלך ולך על מה שנראה לך הכי טוב בשבילך. אתה לא רוצה לעשות את התרגילים המורכבים האלה, לפחות לא עכשיו? אל תעשה.
ישן 02-02-10, 19:44   #18
avishav1
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pala צפה בהודעה
הבעיה שלך היא שאתה מקשיב ל5 5 אנשים שונים, אם 5 דעות שונות, אם 5 מקורות שונים. קח נשימה, תגבש את הדעות שלך ולך על מה שנראה לך הכי טוב בשבילך. אתה לא רוצה לעשות את התרגילים המורכבים האלה, לפחות לא עכשיו? אל תעשה.
אתה צודק,זה מה שמבלבל אותי,מצד אחד אומרים שזה טוב אבל מצד שני אומרים ששנים לוקח ללמוד את הטכניקה הזאת.
נראה כבר מה נעשה..
ישן 01-02-10, 11:24   #19
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
לעשות רק בנץ' בלי פרס מעל הראש זה אחלה דרך להפצע. והסקוואט לא עשה לך בעיות ברכיים, אתה עשית סקוואט גרוע כי לא התעמקת מספיק באיך התרגיל צריך להראות וזו התוצאה
מסכים, אבל הוא אמר שהוא עושה גם מיליטרי אז זה בסדר.
ישן 01-02-10, 14:27   #20
sasquatch
Banned

ציטוט:
ויש מלא כאלה ...

בהצלחה

בהצלחה
יש לי ניסיון עם מתאמנים שמבצעים גם סקוואט וגם דדליפט בטכניקה סבירה, עם היסטוריה של בלט דיסק ולא בוכים כמו כמות הילדים בפורום. לרוב אנשים הם פשוט פחדנים.
ציטוט:

אתה לא יודע לטפל בפציעה במרפק, תרופות ומנוחה לא תורמות לכלום חוץ מלכיס של החברות הגדולות.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal_s צפה בהודעה
זה התרגיל היחיד שתפצע בו בסופו של דבר גם עם טכניקה נכונה... מה שדרך אגב הרבה יותר קשה לביצוע מאשר סקוואט ודדליפט וממש דורשת שנים של תרגול כדי להגיע לביצוע מושלם
בדקת סטטיסטית? סקוואט הוא תרגיל הרבה יותר מסובך.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי max90kg צפה בהודעה
אם יש לך כאבי רגליים בגלל סקוואט זה אומר שלא עבדת נכון
ותאמין לי אני מרגיש כמוך בדיוק ובגלל זה אני לא עושה דד ליפט ולא חושב שאני אעשה בכלל מתישהו בחיים שלי, אבל על סקוואט אני לא מוותר ואני לא אוותר בשום פנים ואופן תזכור את זה פשוט אסור לך להעביר אימון בלי סקוואט!!!
אתה לא יודע לבצע דדליפט, ככל הנראה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי 4roxe צפה בהודעה
הוא דווקא די צודק
לי אישית יותר קל לעשות סקוואט נכון מאשר בנץ פרס נכון של פאוור ליפטינג ..זה ממש קשה החרא הזה לשמור על הטכניקה נקייה במשך כל משך הסט.

ולפותח האשכול... אני לא יודע אם זה צירוף מקרים או שסוף סוף עשיתי תכנית טובה כמו שצריך ..אבל הסיפור פחות או יותר הוא ככה
התאמנתי חודשיים בערך ולא היה כמעט תוצאה אחת. באותם חודשיים התאמנתי רק עם בנץ פרס מהתרגילים המורכבים לא עשיתי לא פרס לא דדליפט וגם עשיתי סקוואט בסמית
שחזרתי מטיול בארצות הברית וקנדה חזרתי והתחלתי את הss שכמובן כולל את הסקוואט בנץ ..פרס ודדליפט

בוא נגיד שזה פעם ראשונה שראיתי את עצמי גודל... הגעתי להיקף 41 חם מהיקף 35 (אפילו פחות) חם בבערך חודשיים שעשיתי תss ..
אז אני מניח שכן.. בלי סקוואט ובלי דדליפט כנראה שלא גודלים כמו שרוצים לגדול

וגם כאחד שסבל בערך שנה וחצי מכאבי ברכיים נוראיים (כאבי ברך אחת יותר נכון) אחרי שעשיתי תכנית ניתור שהרגליים שלי היו ממש לא מוכנות אליה .
שהגעתי אחרי חודשיים ששיחקתי גם כדורסל בטיול די הרבה.. ועדיין כאב לי הברכיים בצורה נוראית שהייתי לוקח משככי כאבים לפני שאני משחק
הגעתי לארץ התחלתי לעשות סקוואט עד שהגעתי לטכניקה נכונה והיום אני בקושי מרגיש כאב בברך 555 בלי עין הרע (יש פה ושם שאני עושה תנועה חדה מדי אבל עדיין אני כלכך מרגיש הקלה מפעם שבקושי יכלתי לעלות מדרגות )
ציטוט:
פורסם במקור על ידי fatboy צפה בהודעה

אם הסקוואט יותר קל לכם מבנץ' אז כנראה שאתה מרים משקלים מצחיקים בסקוואט. בנץ' הוא תרגיל פשוט יחסית מבחינה טכנית, בהשוואה לסקוואט, לדדליפט ולהרמות האולימפיות.

לגבי האמירה שנפצעים בבנץ' יותר - ובכן, זה בעיקר בגלל שמפרק הכתף הוא מבחינה אנטומית יותר מועד לפציעות מאשר מפרקים אחרים בגוף.
sasquatch מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא