|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,בקרוב אני אמור לחזור להתאמן אחרי סדרה של פציעות מעצבנות.
בתכנית אני מעדיף שלשלב רק בנץ' ופרס מהמורכבים,אני יודע שזה מעט יחסית אבל פשוט נמאס לי להפצע,תגידו שאני כוסית,תגידו שאני הומו אני סובל יום יום,אפילו לטיולים של בצפר אני לא יכול ללכת בגלל בעיות ברכים שגרם לי הסקוואט (שלא בצעתי אותו נכון בגלל מאמן בן אלף). אז רציתי לדעת עד כמה זה משפיע על העליה במאסה לא לעשות את התרגילים האלה. אני יודע שמספיק להתאמן כבד,לאכול כמו חזיר ולישון כמו דוב.אני יודע שזה תלוי בגנטיקה אבל אפשר לגדול ולהגיע לתוצאות טובות גם בלי המורכבים?,לאט יותר זה נכון אבל להגיע. אני מבקש שהפוסט לא יהפוך לצחוקים,שיגיבו הרצניים. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני הייתי פותח אשכול כזה היו צוחקים עלי בטוח .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חשובים מאוד, ואני ממליץ לך גם להוסיף מתח/פולי וגם חתירה כלשהי.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() זה לא שצוחקים עליכם... אתם פשוט אומרים ושואלים דברים מטומטמים...
![]() |
#5 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אתה רוצה שאמנה לך פה כמה קישורים לאשכולות סתומים שאתה פתחת ?
ויש מלא כאלה ... ויש תוכניות ללא סקוואט ודדליפט לאנשים עם פציעות קודמות , אתה יודע האם יש לו בלטי דיסק או פריצות דיסק בגב התחתון? אתה יודע אם יש לו בעיות כרוניות בברכיים , או בעיות מפרקים ? תפסיק לדבר כאילו אתה מבין משהו מהחיים שלך... כי אתה עוד תגרום לאנשים להפצע. לבחור שפתח את האשכול , כדי לך לקרוא מאמרים על הנושא, יש מגוון תוכניות והסברים על התרגילים המורכבים.. במיוחד על סקוואט ודדליפט.. במידה ויש לך פציעה משמעותית בברכיים ובגב הייתי ממליץ כרגע להתרחק מהסקוואט והדדליפט.. במידה ואלה פציעות שחלפו הייתי ממליץ להתאמן על הטכניקה של תרגילים אלה הרבה זמן לפני שאתה שם משקל על המוט. ככה או ככה מומלץ לקרוא על תוכניות שונות המשלבות תרגילים מורכבים בלבד, ובמידה ותבחר לא לעשות סקוואט ודדליפט , תוכל למצוא מגוון תרגילים אחר שעובד על איזורים אלה . בהצלחה בהצלחה
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאז שהתחלתי לקרוא ולהבין קצת יותר והתחלתי ss אני לא מדבר כל כך הרבה שטויות.... אולי הגזמתי עם התגובה ואם כן אני מצטער בסך הכל הוא ילד שרק התחיל את הדרך שלו במכון. ולנושא: אחי לך לרופא תשאל אותו אם זו פציעה משמעותית או אחת שתעבור לאחר חודש +- (כמו שלי). אם זו פציעה לא רצינית, תנוח, ותתחיל לעבוד על הטכניקה של התרגילים וכמו שאמרתי לך תעלה סירטונים שנבקר את הטכניקה שלך. ד"א אם אתה יכול תמחוק את ההודעה הנ"ל, כנראה קצת הגזמתי בתגובה.
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() תודה אחי.. ![]() לפתוח האשכול תעשה מה שהוא אמר לך בהודעה השנייה ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני פצוע מעל 6 חודשים בברך,יש לי דלקת במרפק כבר 5 חודשים,הוצאתי מעל 600 שקל על תרופות למרפק וכלום לא עזר,מחר תור לפיזותרפיה בתקווה שיעזור. אני לא אחד שבוכה על פציעה שעוברת אחרי חודש-חודשיים. זה הפך להיות חלק מהחיים שלי,זה מתסכל לקום בבוקר עם פציעות. בן אדם שלא היה במצב שלי לא יכול להבין אותי. שאלתי שאלה בכלל לא ענית עליה,שאלתי על החשיבות של המורכבים,אתה אומר שהם טובים,אבל בוא תסביר מה יקרה אם הם לא יהיו אצלי בתכנית. ציטוט:
פשוט באמת רציתי לדעת,כי זה נשמע בפורום שאי אפשר לגדול בלי סקוואט ודדליפט. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפילו אני כרגע לא יכול לבצע בנץ' פרס באחיזה רחבה, כדאי שתכניס את זה לשיקולים שלך... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה לעצמך טובה ותתן לך 2 סטירות לחי מצלצלות...
תכנית בלי דדליפט וסקוואט?! זאת הבעיה שלך שאתה לוקח מאמנים שלא יודעים לאמן... תצלם את עצמך עושה סקוואט, דדליפט וכו' עם משקל קל ותעלה לפורום. לאחר שנבקר לך את הטכניקה ואתה תתקן אותה על פי הביקורת שתקבל (ואתה תקבל, כי פציעות לא יקרו ב-100% טכניקה, זה לא שאתה מרים 400 קילו דדליפט) תעלה שוב את הסירטון עם הטכניקה המתוקנת וכך תעלה במשקל לאט לאט ושוב תעלה לנו סירטון במשקל יותר כבד לראות אם הטכניקה נפגעה. יש מבין? לא צריך לבכות בגלל פציעה (גם אני עם פציעה, ולא הלכת למכון כבר 3 שבועות והיום אני חוזר סוף סוף) זה הכל בגלל טכניקה או שפשוט קרה משהו ונפצעת... וזה יכול לקרות בכל תרגיל. לסיכום: 1.תעלה סירטון עם משקל קל של התרגילים 2.תקבל את הביקורות עליו כמו גבר ותתקן 3.תעלה שוב סירטון של התרגילים עם טכניקה טובה 4.תעלה במשקלים לאט לאט ותעלה שוב סירטון לבדיקה חוזרת 5.תפסיק לבכות 6.תעשה ss
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אם יש לך כאבי רגליים בגלל סקוואט זה אומר שלא עבדת נכון
ותאמין לי אני מרגיש כמוך בדיוק ובגלל זה אני לא עושה דד ליפט ולא חושב שאני אעשה בכלל מתישהו בחיים שלי, אבל על סקוואט אני לא מוותר ואני לא אוותר בשום פנים ואופן תזכור את זה פשוט אסור לך להעביר אימון בלי סקוואט!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לעשות רק בנץ' בלי פרס מעל הראש זה אחלה דרך להפצע. והסקוואט לא עשה לך בעיות ברכיים, אתה עשית סקוואט גרוע כי לא התעמקת מספיק באיך התרגיל צריך להראות וזו התוצאה
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מסכים שבנץ זה התרגיל הכי קשה לביצוע, בהנחה שמיישמים טכניקה מלאה
אני גם מסכים שזה התרגיל שגורם להכי הרבה פציעות כרוניות עם טכניקה "מקובלת" אתה לא תרגיש את זה עכשיו אבל אתה תרגיש את זה עוד 10 שנים ופציעות כרוניות זה משהו שמאוד קשה להיפטר ממנו
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הפחדתם אותי מהתרגיל הזה,אני מבולבל רצח.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
פשוט תלמד לבצע את התנועה כמו שצריך, מאנשים שבאמת יודעים מה הם עושים ולא סתם מאיזה מאמן שסיים קורס, כי הקורס (מנסיון) לא מלמד טכניקות כמו שצריך בתרגילים הכי חשובים והכי מורכבים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל ממש לא מתאימה לי פציעה בכתף,זה סבל אדיר בכתף,מנסיון.. אין לי מישהו שיכול לעזור לי עם הטכניקה במכון..הוא לא ברמה או משהו כזה. אני כנראה אעלה לכאן,קודם כל אני מנסה להחלים מהדלקת במרפק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() הבעיה שלך היא שאתה מקשיב ל5 5 אנשים שונים, אם 5 דעות שונות, אם 5 מקורות שונים. קח נשימה, תגבש את הדעות שלך ולך על מה שנראה לך הכי טוב בשבילך. אתה לא רוצה לעשות את התרגילים המורכבים האלה, לפחות לא עכשיו? אל תעשה.
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה כבר מה נעשה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים, אבל הוא אמר שהוא עושה גם מיליטרי אז זה בסדר.
![]() |
#20 | ||||||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
לגבי האמירה שנפצעים בבנץ' יותר - ובכן, זה בעיקר בגלל שמפרק הכתף הוא מבחינה אנטומית יותר מועד לפציעות מאשר מפרקים אחרים בגוף. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה יחס בין המשקלי עבודה בתרגילים המורכבים.. | The-One | אימונים | 28 | 06-03-09 18:17 |
פוסט משקלי עבודה בתרגילים המורכבים. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 98 | 07-01-09 22:21 |
חשיבות שעת האימון | יצחק | אימונים | 5 | 05-12-07 00:50 |
שאלה לגבי שינוי סדר התרגלים | eyalamzleg | אימונים | 8 | 20-09-07 16:40 |
חשיבות הדגנים | maya | תזונה ותוספים | 1 | 14-06-07 06:58 |