|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() היום עשיתי לי אימון בחדר כושר החדש בפעם הראשונה..
באתי עשיתי squat התחלתי תאימון שלי פתאום המאמן המעצבן הזה בא אומר לי מה אתה עושה את זה אתה לא צירך את זה זה לא טוב לך אמרתי לו סבבה תודה על הטיפ[בציניות] אחר כך עשיתי bench הכל סבבה אני בא אני עושה deadlift איך שאני עושה תסט הראשון הוא אומר לי עוד פעם אחת אתה עושה דדליפט אני מעיף אותך מהחדר כושר..עכשיו היתי מת להגיד לו שהוא לא מבין כלום מהחיים שלו אבל אני לא רוצה להסתבך סתם עם המאמן על האימון הראשון..בקיצו הוא אחר כך עושה לי אתה גם לא עושה סקוואט..גיחגחתי עליו כזה ואמרתי לו..אני עוד יעשה סקוואט. ככה יענו.. עכשיו הקטע שבבדליפט הוא מתחיל להגיד אתה מתחת לגיל 18 ועם יקרה לך משהו זה לא על אחריותי וזה..ואני יודע שהוא לא צודק.. בקיצור מה לעשות?כי אני בss ...אולי אפשר להחליף תתרגיל במשהו אחר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה השאלה ? אל תחליף, פשוט תמשיך ותוודא שזה בטכניקה נכונה. מה הוא יכול לעשות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() תסביר לו שהוא טועה. תקרא קצת מאמרים אני בטוח שתצליח להסתדר זה גם יעלה לו את הרמה. אם זה לא עובד תגיד לו שאתה עושה את מה שנכון לדעתך ואם יש לו בעיה אז שיחזיר לך את הכסף על המנוי ותרשם למכון אחר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() 99% מהמאמנים ליצנים (לגבי אחוז המתאמנים עדיין אני בודק יכיע עם תוצאות בקרוב) . כן, מזכיר לי את המאמן הליצן שלי שאמר לי לא להטיח את המוט שאני עושה דדלפיט.
בקיצר תעשה בדיוק ההפך ממה שהמאמנים אומרים הדרך הבטוחה לגדול
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() ציטוט:
ולכבי מאמנים אם כבר אצלי בחדר כושר פרייד אשדוד המתאמנים הכי נומאלים שיש.. כי כולם הגיאו מי ברזלים.. ולא כמו כל חדר כושר האילו של כוסיות שמשקעים שם 90% על אירובי שכל אחד בעובי של היד שלי המאמנים שם.. בקיצור היה טוב^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כה חשבתי על זה..אבל עד שהצלחתי לשכנע את ההורים שלי אני כבר שנה מת ללכת לקאנטרי הזה.. זה כיף אחושרמוטה בקיץ..!
טוב אני יראה מה לעשות.. בכל מקרה יש לי עוד שאלה היום שהיתי בbnech prees זה מה שהיה סט ראשון - 37 קילו 5 חזרות הצלחה מלאה..בחזרה ה5 היה ממש קשה על הסף הצלחתי סט שני - חזרה ראשונה בקושי חזרה שניה כשל רצח.. סט שלישי - עשיתי 3 חזורות והורדתי משקל ב1.5 קילו כל צד סט רביעי - עשיתי 5 חזרות עם אותו משקל כמו שבסט השלישי תקשיבו! - האם זה נכון מה שעשיתי אחרי הכשל?כלומר היתי צריך פשוט לעשות עוד סט של חזרות ?או עוד 2 סטים של 5 חזורת?אני לא מבין.. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
זאת לא סתם תוכנית. אתה אמור לבנות את המשקלים, לא להגיע לכשל על האימון השני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() תבקש את הכסף בחזרה ותעבור למכון אחר
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תבוא להתאמן אצלנו, כל החדר כושר עושה דד ליפט וסקווט
גם נשים גם זקנים וגם ילדים אחי בן 13 עושה סקווט ודד ליפט 50 ק"ג |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() תראה המאמן לא סתם מעיר..
עם היית מבצע לפי דעתי תדדליפט בתכניקה נכונה (גב ישר) הוא לא היה אכפת לו. הוא כנראה ראה שלא בצעת תתרגיל כמו שצריך וכרגיל כמו כל המאמנים הליצנים מפחד שתפצע-כי אז תטבע אותו וזה יהיה אשמתו. אז תבדוק תכניקה אחי .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() המאמן לא העיר לו על הטכניקה, הוא העיר לו על לעשות דדליפט, באופן כללי. המאמן שלו אידיוט, שקרוב לוודאי גם לא ידע להסביר לו איך לעשות דדליפט במידה והוא יבקש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא צריך להיות צמוד אליך חודש וגם אחרי החודש הזה לראות שלא סטית מהטכניקה הנכונה תצלם ותעלה לפה ויעירו לך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו הוא פשוט שאל אותי איזה תרגיל אני עושה אמרתי לו שאני הולך לעשות דדליפט..הוא אפילו לא רצה לראות אותי עושה.. שתבינו!
בכל מקרה אתם יוכלים לענות לי על השאלה השניה שלי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() נו אבל מה עושים במצב של כשל יטמבל זה מה שאני שואל
וחלאס לשחק לי אותה איזה רוני קולמן אתה כל פעם מתנשא |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הדבר הכי פרקטי לעשות זה ללכת מעל הראש של המאמן למישהו יותר גבוה (מנהל החד"כ?) ולהסביר לו שבתור מנוי יש לך זכות מלאה לעשות כל תרגיל שבראש שלך כל עוד אתה לא שובר ציוד או מפריע לאחרים להתאמן , אתה יכול לעלות טענה כמו שאין בחוזה של מנוי שום סעיף שמעיד על זה שאסור לעשות דדליפט (תעבור עליו ותראה שבאמת אין
![]() אפשר לשכנע אנשים בכל שטות כל עוד אתה יודע איך לדבר, מאמנים אישיים זאת דוגמה הכי טובה לטענתי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
אתה משקיע בה זמן, מאמץ ורב עם המדריכים בחדר כושר. אז לא כדאי לפחות שתדע מה אתה עושה? וכן, להגיע לכשל על האימון השני שלך בss זה נקרא - לא לדעת מה אתה עושה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|