|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חבר'ה, אני מתאמן למטרת מסה וכבר כמה חודשים שאני לא מתקדם בתרגילי החזה בכלל והבנצ' בפרט.
אני שוקל 72 קג, גובה 1.77, העליתי בחודשיים האחרונים כ3.5 למשקל הגוף אך החזה לא מתקדם למעט 2.5 קג שהעליתי לפני חודש. כרגע אני מרים 75 בבנצ'. תכנית האימונים שלי היא ab, התוכנית שבה החזה היא רגליים, חזה, יד אחורית. אני מבצע לרוב 9 סטים לחזה לא כולל חימום. התרגילים הם: בנצ', לחיצה בשיפוע עליון עם דאמבלים (25 קג למשקולת), והיום פעם ראשונה התחלתי עם פרפר בקרוס קייבל במקום פרפר בספסל או מכונה. סהכ אני כבר מתאמן כ8 חודשים (רק לאחרונה גיליתי את החשיות של להעלות משקל גוף באופן משמעותי. ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אין לך אופציה לעשות abc? להתחיל בחזה?
זה יתן לך את מלוא האנרגיה של תחילת האימון, זה א'. ב' , תנסה לעשות סופר סטים עם החזה בבנץ' ועוד איזה שכיבות שמיכה או פרפר חופשי עם משקל יחסית נמוך, בהתחלה זה יחליש אותך אבל אחרי זה תוריד את הסופר סטים [אחרי איזה שבועיים] אתה תראה שקל לך מאוד לעלות משקלים כי החזה יותר חזק.[תקפיד לעבוד עם אותו המשקל בחזה בבנץ' גם אם זה סופר סט.] חוץ מזה אולי המנוחות שלך קצרות מידי בין הסטים או מאימון לאימון? כמה זמן אתה נותן בין אימון חזה אחד לאחר? אתה צריך בין 48 ל72 שעות. אולי אתה עושה יותר מידי סטים. אתה צריך מקסימום 10-12 לחזה. [סטים חזקים] בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי אופציה לעשות abc אך לצערי לא תמיד יש לי יותר משני אימונים בשבוע בגלל העבודה וחוסך יכולת להתנייד ולכן לעניות דעתי אימון בין שריר לשריר יהיה גדול מידי.
אני מקפיד על 1-2 דק' בין סט לסט. אני נח מעל 48 שעות בוודאות, בין אימון לאימון. אני מבצע 9 סטים סה"כ כמו שציינתי למעלה. תן לי דוגמה לסופר סט, כיצד מבצעים אותו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה בנץ רגיל 3x5 פעם\פעמיים בשבוע ותעלה כל אימון 2.5 קילו. אם אתה נתקע תשתדל לאכול עוד קצת.
תעזוב את כל התרגילים ה"פשוטים" לחזה במכונות או עם משקוליות יד. תעבוד כמו גבר ותראה איך אתה מתקדם |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה שנדב רושם פה גם יכול לעזור, לי אישית זה עוזר מאוד .
תרשום פה את כל התוכנית אימון שלך נגיד של 3 פעמים בשבוע, [או פעמיים לפי מה שאתה יכול] נראה מה לא בסדר ואיך לשפר.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הוא עדיין מתאמן מתחיל ויש לו אפשרות להתקדם כל אימון 2.5 קילו אם יעבוד וייתאושש נכון , אחרי שיגיע למשקל מכובד בבנץ' שיתחיל להוסיף תרגילים אחרים כמו בנץ בשיפוע או עם פלייס וכו'. בנתיים הייתי מציע לו לנסות להרים את הבנץ שלו כמה שיותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() 10 סטים חזקים כול אימון (3 תרגילים,לפי סטים 4-3-3) והתרגיל האחרון שכיבות שמיכה מקבילים חזה תחתון/עליון בקרוס פימפום עד כשל...יעשה אחלה עבודה לשלב סופר סטים אימון כן אימון לא סופר סט אחד מספיק.....
דוגמא לסופר סט חזה בשיפוע 10 חזרות וישר לאחר מכן חזה רגיל דאמבלים או מוט 10-8 חזרות...פלייס חופשי בשיפוע/פרפר מכונה ויש עוד המון... עיקרון חשוב בבאדי בילדינג זה לא כמה אתה מרים זה איך אתה ניראה בסופו של יום
![]() |
#8 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מי אמר שאין השפעה יא בנאדם? הקטע הוא שיש כול מיני ssניקים שנראים כמו ליצנים ומרימים מישקלים מכובדים פלוס ומיצטער אם פגעתי במישהו אישית פה כי זו לא הכוונה....ואתה יודע מה הכי מצחיק זה ליראות אותם ניכנסים למוט מיתחת לסקוואט של 3 פלטות כשהרגליים שלהם בגודל האמה שלי וצועקים כמו faggots....אני בעיקר מדבר על כול מיני ילדודס ולא בחורים רציניים...אבל רוב המוחלט של הרציניים שאני מכיר לפחות לא יודעים מזה ss וטוב שכך
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תביא לי תאייסיקיו שלך אחי ואני ישלח לך תמונות
![]() |
#12 |
|
![]() אייסיקיו
![]() אתה רציני?
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא.......
איזה דוגמא אתה רוצה לקבל?.....ולא אין לי אמה 56 ס"מ דיברתי בציניות על ילדים בני 15 שבאמת הרגל שלהם כמו היד שלי והם מרימים כימאת אותו מישקל כמו שלי...
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו, כל אחד עם מה שמשפיע אליו, אין מה להיכנס פה לוויכוח.
Ss היא אחלה תוכנית כמו שab או abc היא אחלה, העניין הוא גיוון וסדר גודל אימונים. בכל מקום וכל הזמן יש ילדודס שמרימים ונראים כמו טמבלים [שמנים פצצות או רזים כמו מקלות] השאלה זה לאן הם מתקדמים משם....
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תסכים איתי לגבי דבר אחד שכאשר אדם שמעוניין לפתח גוף אסטתטי ניכנס לתוכנית ss ונידבק בחיידק הזה של ה"להרים כבד" ואז אומרים לו לדוגמא אל מנת לפתח שריר a או b צריך לעבוד ככה או ככה וכמובן להוריד מישקל ולעבוד נקי ויש כאלו שהאגו שלהם ניפגע כיביכול ואחרי לכול היתר שבוע מחליפים עוד פעם לכבד...וזאת טעות ותאמין או לא יש הרבה חבר'ה שקשה להם לוותר על האגו כי הם מגיעים למישקלים מוכבדים ועדיין נראים פחות אסטתטיים ממה שרצו אבל זה כבר לא העיקר עכשיו המוט מדבר.....ואני מסכים לגבי התוכניות כול אחת אחלה למטרה של אותו מיתאמן אין ויכוח,אני פשוט בחיים לא ימליץ לבנאדם על SS ואני נגד החרא הזה זה הכול,והיא יכולה להיות תוכנית מצויינת אגב
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים איתך לחלוטין.
את רוב ימי האימון שלי העברתי בab או abc ואפילו abcd. Ss מתאימה לחודש חודשיים כדי לפתח כוח, ואולי בכדי לעלות קצת במסה. לא בשביל לראות תוצאות. יריב איתי מי שיריב, ss זה לא לבודיבילדינג.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
זאת בסך הכל תוכנית שאמורה לתת בסיס טוב עם המשקלי עבודה, לא תוכנית פאוורליפטינג. לא עושים אותה חודש-חודשיים, אלא עד שממצים אותה. מיצית את התוכנית, ואז אתה עובר לתוכנית אחרת שתשרת את המטרות שלך (פיצולים, תוכניות כוח אחרות וכו').
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() שמע, אל תבין אותי לא נכון, יצא לי לעבוד ss. לא בטוח שמיציתי כי סתם השמנתי אז אחרי חודש וחצי הפסקתי [וכן עליתי משקלים]
פשוט בשלב שאתה חוזר להתאמן רגיל בגלל הנפח של האימון אתה מאבד מהר מאוד חלק ניכר מהמשקלים ואז מה עשית בזה? ככה מנסיון אישי, אולי בתקופות ארוכות יותר זה שונה, לא יודע. בנוסף לזה ss היא מין תוכנית מקפת כזאת שלא נותנת לך להרגיש שאתה באמת מתאמן, אז אתה מגיע לחדר כושר יומיים בשבוע ואולי רץ עוד איזה יום באמצע. ו... ? אני אוהב להרגיש כל יום מחדש את הלחץ הזה של הרבק של האימון. כל אחד עם מה שהוא אוהב.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() דווקא בss יש הכי הרבה רבאק והרגשה שאתה מתאמן, שכל אימון אתה מעלה משקלים ושובר שיאים.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כן, אבל בפועל אתה מגיע פעמיים בשבוע, לא יודע.
להתאמן כל יום וכל שבועיים לעלות משקלים נראה לי יותר טוב.הקפיצה בss היא 2.5 קילו באימון. ויש 2 בשבוע. לי יש על כל שריר גם 2 בשבוע. ובכולם אני מעלה אחת לשבוע 1.25 ועומד בזה יפה. אז ההתקדמות משקלים יותר איטית, אבל אני רואה תוצאות משבוע לשבוע במראה ולא במשקל. [ואל תבין לא נכון, יש לי סקוואט 150 ל8 בנץ' 130 ל5 דד ליפט סטיף לג 130 ל6 ורגיל160 ל6 ופרס 85 ל 6. אני מרים כבד]
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה בתרגילי רגליים | אורי סטמקר | אימונים | 15 | 02-10-08 14:21 |
האימון שלי כבר 3 חודשים עזרה | matan_ba | אימונים | 4 | 17-04-07 20:15 |
צריך עזרה בתרגילי כתפיים ושאלה בנושא חזה | rg12 | אימונים | 10 | 19-01-07 08:54 |
[עזרה] לגבי תכנית אימונים אחרי 3 חודשים של הפסקה | ahtung | אימונים | 8 | 07-12-06 20:26 |