ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 25-06-11, 14:44   #1
ביני
חבר פעיל

ברירת מחדל בניית תוכנית ab אשמח אם תעזרו

נתחיל מזה שאני לא יכול להתאמן על תוכנית כוח שמתבססת על axbxaxx כי הימים שלישי ושישי אצלי תפוסים.אני לא יכול לוותר על זה לכן ss לא באה בחשבון,זה כדי שתענו הכי לעיניין(:
אני מתעניין בכוח ובהיפוטרופיה או איך שלא כותבים את זה ויותר חשוב לי מראה הגוף אך גם הכוח בא בחשבון,אני בהפסקה כרגע מאימונים ומאכילה ואני אחזור רק ב20 ל7 אז זה נותן לי זמן לרעננן ת'מוח..
התוכנית שאני הייתי בא והמשקלים הם ab :
(לא מסודר התוכנית רק כותב את התרגילים)
אוברהאד פרס 52.5 5 חזרות
בנצ' פרס 77.5 5 חזרות
שיפוע עליון בנצ' דאמבל 30 קילו כל יד 7/8 חזורת אפשר יותר
יד קידמית מוט w 13.75 כל צד 7 חזרות
פטישים 17.5 קילו 8 חזרות
בנצ' אחיזה צרה 65 קילו 5 חזרות
סקוואט 80 קילו 5 חזרות בעיית טכניקה
מתח אחיזה רחבה 5 חזרות 10 קילו מחובר
בנט אובר רואו עם דאמבל 37.5 קילו כל אחד 8 חזרות
וזוה אם לא שכחתי משהו,

עכשיו חשבתי על תוכנית שבמקום החתירה עם דאמבל נשלב את הפנדלאי רואו כי יד שמאל יותר חלשה ולא עולה עד הסוף אז במוט זה יסתדר וככה אפשר להעמיס יותר משקל

a:
מתח אחיזה רחבה: 4 סטים 7 חזרות עם משקל
פנדלאיי רואו 6 חזרות 3 סטים
בנצ' פרס 5 חזרות 3 סטים
בנצ' דאמבל בשיפוע קצת פחות מ45 מעלות 3 סטים 8 חזרות
מוט w 3 סטים 8 חזרות
פטישים 2 סטים 8 חזרות

b:
סקוואט בסמית משין (צוחק חח ) סקוואט כנגד מוט 3 סטים 5 חזרות
אובר האדד פרס 7 חזרות 3 סטים
כתף אחורית במכונה 3 סטים 5 חזרות
יד אחורית: מקבילים עם משקל 5 ,3סטים
פולי מעל הראש 2 סטים 8 חזרות

זהו בעיקרון,איך התוכנית ? בבקשה תתיחסו ברצינות אם ישלכם משהו להעיר אני אשמח ביותר אם תגיבו !!
תודה רבה !
ביני מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-06-11, 14:50   #2
nadavmoore
חבר פעיל

מה עם שבת שני ורביעי?
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-06-11, 14:57   #3
ביני
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
מה עם שבת שני ורביעי?
זה שילוב סבבה,אבל הגוף שלי לא אוהב את זה..פעם שעשיתי הפסקה של יומיים היה קשה לחזור לאימונים נורמלים..ואם זה יהיה אימוני כוח אז בכלל..
אני לא אתרץ יותר מידי למה אני לא רוצה אימוני כוח..אפשר לגדול גם מפיצולים..המראה גם מאוד חשוב לי..
ישן 25-06-11, 15:15   #4
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

"המראה מאוד חשוב" זה כזה בולשיט. נראה לך שלא תשמין מפיצולים? אתה חושב שתעלה נקי בגלל שתפצל את התוכנית? אתה צריך לאכול המון בכל מקרה..
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-06-11, 15:19   #5
nadavmoore
חבר פעיל

אז איך תעבוד?
Abxabxabxabxabxab
או
axbxaxbxaxbxaxbxa
??.
לדעתי אתה חייב מנוחה של יום יום ואז יומיים גם ככה כי אתה מתאמן מתחיל עם משקלים של ילדה בגן (זה בסדר אני היום סקוואט 140 קילו היום ועדיין ברמת מתחיל)
בכל מקרה אם הגישה שלך היא להתקדם לאט לאט אין בעיה זה מה שיהיה לך בתוכנית הזאת רק תזכור שגם ככה אם תהיה במאסה כמו שצריך ותישן כמו שצריך אתה תגדל גם באחוזי שומן אז עדיף שיבוא עם זה קצת כוח על הדרך...זאת דעתי
ישן 25-06-11, 15:22   #6
קולה לבן
Banned

ציטוט:
אז איך תעבוד?
Abxabxabxabxabxab
או
axbxaxbxaxbxaxbxa
??.
לדעתי אתה חייב מנוחה של יום יום ואז יומיים גם ככה כי אתה מתאמן מתחיל עם משקלים של ילדה בגן (זה בסדר אני היום סקוואט 140 קילו היום ועדיין ברמת מתחיל)
בכל מקרה אם הגישה שלך היא להתקדם לאט לאט אין בעיה זה מה שיהיה לך בתוכנית הזאת רק תזכור שגם ככה אם תהיה במאסה כמו שצריך ותישן כמו שצריך אתה תגדל גם באחוזי שומן אז עדיף שיבוא עם זה קצת כוח על הדרך...זאת דעתי
אין צורך לדחוף את ההישגים שלך בכל הודעה נדב צ1ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
קולה לבן מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-06-11, 15:27   #7
ביני
חבר פעיל

ציטוט:
אז איך תעבוד?
Abxabxabxabxabxab
או
axbxaxbxaxbxaxbxa
??.
לא הבנתם..אינלי שום בעיה להעלות באחוזי שומן אבל מסת השריר שתעלה אני חושב שיותר..אז מה שאתם אומרים לעשות תוכנית כוח שני רביעי ושבת יהיה טוב? המנוחה קצת תטריד..
ישן 25-06-11, 15:30   #8
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ביני צפה בהודעה
לא הבנתם..אינלי שום בעיה להעלות באחוזי שומן אבל מסת השריר שתעלה אני חושב שיותר..אז מה שאתם אומרים לעשות תוכנית כוח שני רביעי ושבת יהיה טוב? המנוחה קצת תטריד..
זה מה אמרתי לך לעשות מהתחלה שני,רביעי ושבת. ולא הבאנתי מה הבעיה במנוחה? השריר צריך לנוח לפחות 48 שעות ובמקרה הכי גרוע 72 שעות. מה הבעיה בזה אני לא מבין? אתה גדל בזמן מנוחה ולא בזמן האימון כשאתה "הורס" תשריר.
ישן 25-06-11, 15:40   #9
פפ קק צצ גווארדיולה
Banned

ציטוט:
אז איך תעבוד?
Abxabxabxabxabxab
או
axbxaxbxaxbxaxbxa
??.
בהצלחה לך נדב צ1ר, תצלם.
פפ קק צצ גווארדיולה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-06-11, 15:42   #10
ביני
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי igor צפה בהודעה
זה מה אמרתי לך לעשות מהתחלה שני,רביעי ושבת. ולא הבאנתי מה הבעיה במנוחה? השריר צריך לנוח לפחות 48 שעות ובמקרה הכי גרוע 72 שעות. מה הבעיה בזה אני לא מבין? אתה גדל בזמן מנוחה ולא בזמן האימון כשאתה "הורס" תשריר.
כל פעם שמעלים רעיון לשילוב של ימים זה נהרס..רוב הסיכויים שהחד'כ סגור מכיוון שעון הקיץ שהשתנה אבל בחורף אני חושב שהוא ישתנה ואני אוכל להתאמן רק בערב..קצת מסורבל למדי..
אני יודע את מה שאמרת איגור לגבי המנוחה והתייעצתי עם עוד כמה והסבירו לי שזה לא ישנה לי כל כך..יש עוד אופציות ?
מה רע בתוכנית מה אין מספיק אנשים שעושים פיצולים בעולם וגודלים יפה מאוד ?
ישן 25-06-11, 15:48   #11
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

הכל עיניין של הגיון. אם אתה בונה תוכנית אימונים אז תבנה אותה לפחות בצורה הגיונית. תעשה ab אין בזה שום בעיה. אבל שתדע שיותר משקל על מוט=יותר מאסת שריר. איך אתה מצפה להוסיף משקל למוט אם תעבוד ככה? הרי גם ככה הוכח ש3x5 גורם להיפרוטופיה ולכוח. שמתי לב שאתה עושה באנץ 5 חזרות ואתה עוד מוסיף שיפוע עליון? בישביל מה? יום חזרות או סטים לא יתנו לך כלום. מספיק שתעשה 3X5 וזהו. ולא מספיק גם אתה עובד על כתפיים יום לאחר מכן בלי מנוחה אפילו. אתה רוצה להפצע? תחשוב בהגיון גבר.
ישן 25-06-11, 15:49   #12
nadavmoore
חבר פעיל

שי סתום. ועם מי התייעצת ואמר לך שהמנוחה לא משנה? קיצר ביני אל תקשיב לנו , באמת תעשה מה שבראש שלך ושיהיה בהצלחה

הא ופפ תודה, אני אצלם בטח יהיו גלישות של הברכיים אבל ננסה כמה שיותר טכניקה טובה (בכל זאת פי אר )

נערך לאחרונה על ידי nadavmoore, 25-06-11 בשעה 15:49. סיבה: יואשששששששששוס
ישן 25-06-11, 15:51   #13
ביני
חבר פעיל

ציטוט:
שי סתום. ועם מי התייעצת ואמר לך שהמנוחה לא משנה? קיצר ביני אל תקשיב לנו , באמת תעשה מה שבראש שלך ושיהיה בהצלחה

הא ופפ תודה, אני אצלם בטח יהיו גלישות של הברכיים אבל ננסה כמה שיותר טכניקה טובה (בכל זאת פי אר )
טוב אם אתה עד כדי כך פגיע אל תגיב פה..מה אתה בוכה ?
ישן 25-06-11, 15:52   #14
קולה לבן
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ביני צפה בהודעה
טוב אם אתה עד כדי כך פגיע אל תגיב פה..מה אתה בוכה ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נדב צ1ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 1111111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ישן 25-06-11, 15:53   #15
ביני
חבר פעיל

ציטוט:
הכל עיניין של הגיון. אם אתה בונה תוכנית אימונים אז תבנה אותה לפחות בצורה הגיונית. תעשה ab אין בזה שום בעיה. אבל שתדע שיותר משקל על מוט=יותר מאסת שריר. איך אתה מצפה להוסיף משקל למוט אם תעבוד ככה? הרי גם ככה הוכח ש3x5 גורם להיפרוטופיה ולכוח. שמתי לב שאתה עושה באנץ 5 חזרות ואתה עוד מוסיף שיפוע עליון? בישביל מה? יום חזרות או סטים לא יתנו לך כלום. מספיק שתעשה 3x5 וזהו. ולא מספיק גם אתה עובד על כתפיים יום לאחר מכן בלי מנוחה אפילו. אתה רוצה להפצע? תחשוב בהגיון גבר.
מישהו מדבר בהיגיון סוף סוף..התחלתי לחוש קצת כאב בכתף ימין ואני חושב שזה בגלל מה שאמרת..לכן פיקפקתי בתוכנית,תוכל לעזור לי עם בניית תוכנית ab לקיץ כי ביררתי והמכון יהיה סוגר בשבת ורק אחרי שינוי השעון נוכל להתאמן בשבת ככה שאני אעבור לss ואעלה את משקלי העבודה,אז לבנתיים אני אעבוד ab ואחר כך אני אעבור לתוכנית כוח,תוכל לעזור לי עם תוכנית ?
ישן 25-06-11, 15:55   #16
nadavmoore
חבר פעיל

אני פגיע...? מצידי תשאר על המשקלי ילדה קטנה שלך גם עוד שנתיים. אתה בא לפורום עם ראש סגור ולא מוכן לשמוע עצות אז בשביל מה אתה שואל פה בכלל, אתה רוצה שיבוא איזה בילדר ויגיד לך "כן התוכנית מצויינת דחוף עוד כמה סטים לאמות ולטרפזים ואולי לכופפי בוהן ולזוקפי בולבול"
אנשים יושבים 30 שנה לומדים קניזיולוגיה פיסיולוגיה ואנטומיה כדי לדעת לכתוב תוכניות ותכניות המשך ואתה חושב שאתה ילד מושתן יכול לכתוב לעצמך תוכנית בלי שום ביסוס מאחוריה? אידיוט.
ישן 25-06-11, 15:55   #17
קולה לבן
Banned

ציטוט:
אני פגיע...? מצידי תשאר על המשקלי ילדה קטנה שלך גם עוד שנתיים. אתה בא לפורום עם ראש סגור ולא מוכן לשמוע עצות אז בשביל מה אתה שואל פה בכלל, אתה רוצה שיבוא איזה בילדר ויגיד לך "כן התוכנית מצויינת דחוף עוד כמה סטים לאמות ולטרפזים ואולי לכופפי בוהן ולזוקפי בולבול"
אנשים יושבים 30 שנה לומדים קניזיולוגיה פיסיולוגיה ואנטומיה כדי לדעת לכתוב תוכניות ותכניות המשך ואתה חושב שאתה ילד מושתן יכול לכתוב לעצמך תוכנית בלי שום ביסוס מאחוריה? אידיוט.
נדבצ1ר לניהול פורום "חזקים וכועסים"
ישן 25-06-11, 15:56   #18
Cuba
מתחרה golden desert cup PL RAW

ציטוט:
"המראה מאוד חשוב" זה כזה בולשיט. נראה לך שלא תשמין מפיצולים? אתה חושב שתעלה נקי בגלל שתפצל את התוכנית? אתה צריך לאכול המון בכל מקרה..
אולי חלאס לדחוף תss שלכם לכל מקום?
Cuba מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-06-11, 15:57   #19
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Cuba צפה בהודעה
אולי חלאס לדחוף תss שלכם לכל מקום?
ישן 25-06-11, 15:58   #20
ביני
חבר פעיל

ציטוט:
אנשים יושבים 30 שנה לומדים קניזיולוגיה פיסיולוגיה ואנטומיה כדי ל ביסוס מאחוריה? אידיוט.
דעת לכתוב תוכניות ותכניות המשך ואתה חושב שאתה ילד מושתן יכול לכתוב לעצמך תוכנית בלי שום

תירגע ילד,סך הכל שאלתי שאלה בפורום לפיתוח גוף ואימונים,ואתה בא ועושה סרט מכל דבר..אם לא שמת לב בתגובה לאיגור אמרתי שאני אתחיל אימוני כוח (קודש הקודשים בשבילך) שיעבירו לשעון חורף כי כרגע המכון סגור בשבתות..תפסיק לבלבל בשכל ולהיפגע ממה שנער עם קצת פחות ידע מימך שאל או אמר..המשך יום נעים כפרה וקח פרופורציות..אז שאלתי מישהו עם קצת הרבה יותר ניסיון מאשר ילד שמתעצבן ועוד שנייה בוכה על ילד ווירטואלי שקרא לו תינוקי ואמר לו מה אתה בוכה..
המשך יום נעים אחונה ומי יתן שיהיה לך סקוואט גבוה !
תגובה