|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי בניתי לי תוכנית fbw לחיטוב והייתי מעוניין לדעת אם היא טובה.
חזה: לחיצת חזה 8x2 פרפר 10x3 גב: מסור 8x4 (חתירה) כתפיים: חתירה לכתף אחורית 8x3 יד אחורית: קיק בק 12x2 יד קדמית: כפיפת מרפקים 10x2 תאומים: לחיצת תאומים 2רגליים 10x2 רגליים: סקוואט עם משקולות 10x3 מכרעיים 10x2 בטן: כפיפות בטן 12x3 נ.ב אני מתחיל. וזאת התוכנית הראשונה שאני בונה אז תיתיחשבו. נ.ב2 אני מתאמן בבית אז הכול עם משכולות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() שככתי לרשום עוד שאלה: אם צריך לבצעה חימום??? ואם כן איזה???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() מה הרקע שלך בבניית תוכניות אימון, האם למדת בווינגייט? האם התאמנת תקופה אצל ריפטו/קואן/פנדליי/ג'ורג' פארא/בריאן דובסון/לייל מקדונלד ?
האם סיימת תואר בחינוך גופני במכללת אוהלו?! מאיפה יש לך הידע לבנות תוכנית אימון? **אני רציני** |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() למה????
ראיתי בפורום אחר (אסור לומר את השם שלו אם לא אני אקבל בן) איך לבנות כול מיני תוכניות ולמה הם טובות אז בחרתי את מה שהכי יתאים לי. בלנקייה שלהם יש הרבה הסברים. ופשוט בניתי לי תוכנית ורציתי יעוץ גם מפה מה חושבים על התוכנית. מה היא עד כדי כך גרועה???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() חחחחחחחח תן לך לנחש פורום fxd??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() לא אמרתי שהיא גרועה סתם שאלתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() טוב אני רק מתחיל אי אפשר לצפות מימני אני רק מתחיל ויש לי ידעה דיי קטן בתחום אז אני חורש את האינטרנט ו99% מימה שאני קורה אני מאמין לו..... (בנוגע לכושר) אבל אם הזמן אני יותר יבין ויתפתח (בידע שלי בכושר. ובגוף) אבל אחשב תדברו איתי תכלס כדאי להתאמן בתכנית הזאת או לא????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() אני רציני עכשיו אתה יודע מה זה ss?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() זה תלוי מה אתה מחפש ילד טוב.
אם אתה מחפש לבזבז את הזמן שלך במכון ואחרי שנתיים להתעורר ולהבין שהלחיצת חזה שלך השתפרה במשך הזמן הזה רק ב 20 קילו, ושהסקוואט והדדליפט שלך הם 40 קילו = יותר חלש מבחורה. אז תעשה את התוכנית הזאת. אם המטרה שלך היא להתחזק ולעלות במסת השריר שלך, מסה איכותית שתתרום לך רבות באימון בחדר הכושר ובכלל בחיים, אז יש תוכנית מאוד מוגדרת שקוראים לה - ss עליה תוכל לקרוא באתר.. התוכנית הזאת תשים לך מסה במקומות שאפילו לא ידעת שהם קיימים. שתסיים אותה עם מסת שריר מטורפת ואחוז שומן גבוהה, תחליט אתה אם אתה רוצה לעשות חיטובון ולראות את הפסים בגב. הכל תלוי בך, תלמד תקרא, ותחליט לבד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
נפיחון
|
![]() קח תקרא את זה http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() ריפטו =
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() כן אני מכיר את התוכנית.
אבל אני רוצה חיטוב. יש לי עודף משקל (במילה יפה שמן) אני שוקל 82 גובה 73 ובן 16 והתאמנתי בעבר והפסקתי לשנה יש לי קצת שרירים אני אני אתחטב אני לא יהיה שחיף יהיה לי גוף בסדר לא יותר מידי גדול אבל מעל ממוצע. אחרי שאני אחטב אני יעבוד בss. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית ab טובה? | ehro | אימונים | 2 | 08-06-11 20:55 |
בקשה|תוכנית ab טובה | Hasa | אימונים | 6 | 07-11-09 10:23 |
תוכנית אימונים לא טובה? | ArikTuna | אימונים | 7 | 31-03-09 07:53 |
תוכנית אימונים ab האם היא טובה | sphinx19867 | אימונים | 26 | 26-03-09 20:31 |