|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכל הקטנים
![]() אני מתאמן קרוב ל3 חודשים, חודשיים בAB עם התוכנית הבאה: יום ראשון: גב, יד אחורית, כתפיים, טרפזים , בטן גב: חתירה במכונה: 3 כפול 10 פולי עליון: 3 כפול 10 אותו מכשיר רק משולש: 3 כפול 10 יד אחורית: אחיזה צרפתית: 3 כפול 10 מאחורי הגב[לא יודע תשם]: 8 כפול 3 במכונה להוריד את המוט כלפי מטה: 8 כפול 3 כתפיים: משקולת חופשי לצדדים: 8 כל יד כפול 3 משקולת חופשי למעלה: 8 כל יד כפול 3 במכונה: 10 כפול 3 טרפזים תרגיל אחד בלבד: 3 כפול 10 בטן: 3 כפול 15 רגיל ועד אלכוסנים 3 כפול 15 כל צד יום הבא: חזה, יד קידמית , רגליים ובטן חזה: דחיקה: 3 כפול 10 דחיקה בסווית משין: 3 כפול 8 פרפר: 3 כפול 8 יד קידמית: מוט W 3 כפול 10 כפיפות מרפקים: 8 כפול 3 [כל יד] פטישים: 8 כפול 3 [ כל יד] רגליים: 3 תרגילים ב3 מכונות, בכולם 3 סטים וחזרות של 12 ובטן כמו ביום הקודם וחבר מציע תתוכנית הקצרה הזאתי: A חזה כתפיים יד אחורית בטן לחיצה בשכיבה מוט 4x6 לחיצה בשיפוע חיובי בודדות 3x10 מילטרי 4x6 לחיצה צרפתית 3x8 כפיפות בטן 3x15 b רגליים גב יד קדמית סקווט/דדליפט (אימון ככה אימון ככה) 4x6 לחיצת רגליים 2x10 כפיפת רגליים במכונה 2X8-10 תאומים במכונה 2x15 חתירה בישיבה 4x6 מתח אחיזה רחבה/פולי עליון רחב לעורף (אימון ככה אימון ככה) 3x7-8 כפיפות מרפקים עם מוט/משקולות 3x8 מה עדיף? מה לשפר מה מי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה שחבר שלך הציע לך נראה תכנית בהרבה יותר טובה מהתכנית שיש לך אחי .. !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() למה אתה אומר שזאת תכנית יותר טובה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() זה התוכנית שלי יקקה קטן איזה חבר בדיוק הציע לך את זה פרסמתי את התוכנית הזאת פה לפני שבוע לפני שבוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שתי התוכניות על הפנים.
![]() |
#6 |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ההשוואה האמיתית היא האם כדאי לעשות תוכנית ארוכה כמו שלי או משהו דומה למה שחבר שלי הציע.[לזה שאמר ששני התוכנית הן חרא] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() התוכנית השנייה עדיפה בהרבה.