|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אימון a חזה לחיצת חזה כנגד מוט | 2 סטים | 6-8 חזרות לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות | 2 סטים | 8-10 חזרות פרפר | 2 סטים | 10-12 חזרות כתפיים לחיצת כתפיים 2 סטים | 6-8 חזרות הרחקה לצדדים 2 סטים | 8-10 חזרות יד אחורית פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון | 2 סטים | 10-12 חזרות אימון b גב משיכת פולי עליון | 3 סטים | 6-8 חזרות חתירה בבודדות | 3 סטים | 6-8 חזרות פול אובר | 2 סטים | 10-12 חזרות רגליים סקוואט | 3 סטים | 6-8 חזרות כפיפת ברך | 2 סטים | 10-12 חזרות יד- קדמית כפיפת מרפקים כנגד מוט | 2 סטים | 10-12 חזרות כפיפת מרפקים כנגד דאמבלים בפריצ'ר 2 סטים | 10-12 חזרות גו פשיטת גו | 2 סטים | 15 חזרות בטן כפיפות בטן | 2 סטים | 15 חזרות עריכה : בבקשה לא להזכיר ss , לא רוצה שהדיון יסטה לדיון על ss , תנו לי תגובות בונות על התכנית וזהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מתח חבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() כתפיים:
לחיצת כתף נגד מוט במקום הרחקות יד אחורית: מקבילים באחיזה מקבילה, שהמרפקים יהיו צמודים לגוף גב: מתח בסופינציה/פרונציה במקום פול אובר רגליים: מכרעיים(מוט חופשי) במקום כפיפה יד קדמית: אותה כמות סטים כמו יד אחורית לא יותר
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מקווה שזה פסדר שאני שואל אבל מה בעצם הבעיה עם ss ? אני רואה שהרבה נמנעים ממנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט תעשו ss עם 8 חזרות ותגוונו עם אימוני כוח של 5 חזרות אני עושה ככה ומתקדם יפה בעיקר בבנץ שחיזקתי מאוד ובדד ליפט ומתח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון ab למסה | Hitmaan | אימונים | 8 | 10-04-11 18:00 |
תכנית אימון ab למסה~!! | benben | אימונים | 3 | 23-05-10 17:44 |
צריך תכנית אימון חדשה למסה בבקשה. | Kazzanova | אימונים | 5 | 15-07-09 14:26 |