|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל ערב טוב לכולם.
אני יודע שלמסה בטח תמליצו לי ss אבל במכון שאני נמצא בו אין סיכוי לכך משום שאין ראק, יש רק מוט אולימפי אחד בבנץ' פרס וגם הוא רוב הזמן תפוס. כך שמבחינה מעשית אין לי שום דרך לבצע ss. זה מה שבעצם מביא אותי לפה: אני רוצה לשאול את המומחים של הפורום מהי התוכנית ab אידיאלית לעליה במסה? אם תוכלו לפרט תרגילים ומספר סטים*חזרות אני מאוד מאוד מודה לכם. שוב אל תספימו ואל תגיבו שab לא מתאים למסה בבקשה, תענו רק תשובות ענייניות. אני מתייחס לפורום הזה כמקום של אנשים רציניים אז בבקשה תתייחסו אלי בהתאם גם. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים ושיהיה לכם יום טוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() Ab מתאים למסה כמו כל תוכנית מסה אחרת...
מבחינת סטים חזרות שריר גדול 10-12 סטים 6-10 חזרות , שריר קטן 7-9 סטים ,6-10 חזרות.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תרגיל אחד 10-12 סטים? זה לא יותר מדי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא תרגיל אחד.
תגוון, שבסך הכל יהיו 12 סטים נגיד 4 תרגילים כל אחד 3 סטים או אפשר באחד מהם 4 סטים..
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה, ואת החלוקה קודם כל לעשות לפי שרירים בגוף ואז לכל שריר להתאים תרגילים שאני רוצה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הוא לא יגמור את האימון
נגיד יש לו אימון רגליים- 12 סטים חזה- 12 סטים יד אחורית 7 סטים ביחד זה 31 סטים ועוד בהנחה שבחלק מהאימון הוא יעשה קצת בטן אז זה יוצא ממש המון בab מספיק לא יותר מ8 סטים לשריר גדול ולקטן לא יותר מ4 זה בהנחה שהוא מתאמן מתחיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה שתוכנית אימונים בלי תרגילים מורכבים זה לא כל כך טוב, גם פיצולים. אין לך מוט אחר במכון שתוכל להשתמש בו לפחות עכשיו בשביל תרגילים מורכבים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() בעיקרון יש מוטות רגילים של 8 קילו, מזה תרגילים מורכבים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס רצוי מאוד שתעשה ויכול להוסיף לכל תכנית אימונים.
אני אישית לא עושה דדליפט בגלל בעיה עם המכון. זה השלושה העיקריים יש גם: חתירה, פרס\ פוש פרס, מתח. בקיצור תתחיל לקרוא חבוב |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית אימון ab למסה~!! | benben | אימונים | 3 | 23-05-10 17:44 |
צריך תכנית אימון חדשה למסה בבקשה. | Kazzanova | אימונים | 5 | 15-07-09 14:26 |
האם זה אכן אימון אפקטיבי למסה? | שריר | אימונים | 9 | 01-12-07 16:41 |
שמו לב למסה חח | יצחק | פיתוח גוף-כללי | 7 | 08-06-07 16:52 |