|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() כמו שהבנתי הרבה מאמנים היום בחדרי הכושר לא ממש מבינים משהו מהחיים שלהם.
אז רציתי לשאול מה דעתכם על התוכנית ab שהוא עשה לי. חזרתי להתאמן אחרי 8 חודשים בגלל הצבא. קצת נתונים עליי: 178 70 קילו אחוז שומן:10-12% לדעתי. מתאמן בינוני: a: בטן:ישיר כנגד פולי עליון: חזרות:15 סטים:4 הנפת רגליים בעמידה: חזרות:15 סטים:4 אלכסונים במזרן: חזרות :15 סטים:4 חזה: לחיצת חזה כנגד מוט ספה נייטרלית 8 חזרות 4 סטים לחיצת חזה כנגד מוט שיפוע חיובי 8 חזרות 4 סטים פרפר מכונה: 8 חזרות 4 סטים(מה עדיף משקולות או מכונה?) קרוס חזה תחתון: 8 חזרות 4 סטים. יד קדמית: פשיטת מרפקים יד יד משקולות 10 חזרות 4 סטים. ריכוז משקולות יד 10 חזרות 4 סטים. כתפיים: משקולות יד לפנים 10 חזרות 4 סטים. רגליים: לא חשוב לי כרגע b:: בטן: לא חשוב כרגע גב: פולי עליון: 10 חזרות 4 סטים עמידה Pull over 10 חזרות 4 סטים שכיבה Pull over 10 חזרות 4 סטים יד אחורית: פשיטת מרפק במכונה 10 חזרות 4 סטים משקולות יד להנפה לאחור 10 חזרות 4 סטים רגליים: לא חשוב לי כרגע כתפיים: משקולות יד הרחקה לצדדים: 10 חזרות 4 סטים נערך לאחרונה על ידי Avihay12, 18-04-11 בשעה 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() היתי מוריד תרגיל אחד בחזה פרפר מכונה.
ובקרוס לחזה תחתון עושה 3 סטים של 8 בקשר לכתפים למה רק תרגיל אחד ? תעשה גם הנפות לצדדים ומוט w הרמה עד לסנטר מרפקים לצדדים ובטן לדעתי מספיק 2 תרגילם לא 3 תרגילים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הגבתי לך באשכול הקודם, למה פתחת 2 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() רע רע רע. 9 סטים לשריר גדול מקסימום ולשריר קטן 6 מקסימום. הייתי ממליץ על פחות אפילו. (יותר מדי נפח אימון=אין מספיק התאוששות בדר"כ)
תדאג לפרופורציה בין הגירויים לשרירים (15 סטים לחזה, 12 לגב, 4 לכתפיים ורגליים כלום...? ברגליים צריך להיות הקושי הכי גדול, אחר כך גב וחזה וכתפיים טיפה פחות משניהם). מה רגליים לא חשוב לי כרגע? רגליים זאת הקבוצת שרירים הכי חשובה שצריך לעבוד עליה. בקיצור, תתחיל ללמוד איך לעשות תרגילים מורכבים כמו שצריך, תכניס אותם לתוכנית ותקפיד על מספר סטים לא מוגזם כדי שתוכל להתקדם ולראות תוצאות כמו שאתה בטח רוצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כדי להוריד את הקרוס התחתון? כמה חזרות? ולגבי שרירים קטנים יותר כמו הידיים,שתי תרגילים עם 3 סטים כל אחד? אתה בטוח? הבעיה בתוכנית הזאת היא בעצם מספר הסטים? נערך לאחרונה על ידי Avihay12, 18-04-11 בשעה 16:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() 16 סטים לשריר גדול? אתה מזריק או משו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה | תוכנית אימונים מוזרה שהמדריך בנה לי... | Reflect | אימונים | 0 | 12-12-10 18:26 |
תוכנית abc שהמדריך בחדר כושר היכן לי | sphinx19867 | אימונים | 29 | 23-03-09 22:20 |
שאלה לגבי תוכנית אימון שהמדריך הציע לי | arieljean | אימונים | 5 | 07-03-09 14:30 |
תוכנית שהמדריך כושר רשם לי, אנשים אומרים שזה לא ממש יעיל. | Sindrom | אימונים | 8 | 06-06-07 13:45 |
[תוכנית] שהמדריך בנה לחבר שלי | idof111 | אימונים | 2 | 08-05-07 04:22 |