|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() א:
דחיקה - 10 כפול 6 דחיקה עליון 10 כפול 5 פתיחות 10 כפול 5 משקולות עליון 10 כפול 5 יד אחורית: כבל צמוד(מכשיר גב) 12 כפול 6 יד מאחורי הראש 10 כפול 5 2 משקולות בשכיבה 8 כפול 4 ---------------- ב: כתפיים: מאחורי הראש 10 כפול 6 ידיים קדימה 10 כפול 6 ידיים לצדדים 10 כפול 6 הרמת ידים לצדדים טרפז 15 כפול 6 יד קידמית: כפיפה קדימה מוט W שלם 12 כפול 6 כפיפה קדימה מוט W חצי 10 כפול 5 2 משקולות 8 כפול 7 ------------------------ ג: מאחורי הראש 10 כפול 6 ידיים הפוכות 8 כפול 5 מסור 10 כפול 6 רגליים: כפיפה קדימה 20 כפול 6 פשיטה אחורה 20 כפול 6 תאומים 25 כפול 6 אני עובד עם משקלים של: 7.5 קילו, 5 קילו, דחיקה אני עושה 25 כולל המוט, אבל אני מעלה את זה, בקיצור אם תוכלו להביא לי המלצות, אני לוקח אבקת חלבונים, Lava Universal' כמה אנשים אמרו לי שאנ עובד פול גז בניוטרל, והתוכנית הזאת על הפנים, אני רוצה ניפוח, ותוצאות מהירות, אם יש למישהו המלצות לתיקון וכו' אשמח, תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוריד חצי מהסטים, זה יותר מדיי...
חח אני רואה שזה אופייני בכל הארץ שמאמנים נותנים יותר מדיי סטים (זה לא רק לך ככה חח) נו טוב, אז שיהיה בהצלחה ![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מניח שאתה מתאמן חדש, בלי להיכנס פנימה לתוכנית, אני לא מבין בכלל למה הוא עשה לך חלוקה של פיצול שרירים בתוכנית לפי ימים.
היית צריך לקבל תוכנית טובה יותר של Fbw, כלומר בכל אימון עבודה על כל שרירי הגוף, 3 פעמים בשבוע, ורק לאחר תקופה מסוימת ולפי קצב ההתקדמות שלך מעבר אפשרי ל4 ימים בשבוע בחלוקה לa-b.
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה תודה, אם מישהו יכול להשקיע 10 דקות, על תוכנית לניפוח ושתתאים לי אני אשמח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך דוגמאות לתוכניות לבניית מסה למתאמן המתחיל באתר הראשי, תחת כתגוריה אימונים.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית על הפנים בחיים לא ראיתי כזה דבר גרוע...
כנס לאתר לתוכניות Ab תמצא שם דברים טובים יותר בהרבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית בסדר גמור
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|