|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי,
בבדיקה קרדיאולוגית במכון ספורט (של מכבי חיפה) הרופא אבחן שהגוף נמצא במצב של אימון יתר. בדיוק התחלתי תכנית אימון רצינית (לשם שינוי...) להעלאת כוח מקסימלי (4-5 אימונים בשבוע). הרופא המליץ לי להמשיך להתאמן 4-5 ימים בשבוע אבל להחליף למשך חודש את התכנית לתכנית אחרת שכוללת משקל נמוך והרבה חזרות - ואחכ לחזור לתכנית המקורית. כמו כן הוא המליץ לי לעשות את האירובי הרגיל שלי (25-30 דקות לפני אימון) בדופק של 120 (גם למשך חודש). כרגע פשוט שניתי את כל התרגילים ל60% מהמשקל והעלתי ל15-20 חזרות כל תרגיל. אשמח לעצות והצעות בנושא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי קח מנוחה שבוע,תאכל טוב,תישן טוב. ואז תמשיך בתוכנית החדשה שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני עם "כלום מלבד בוטן" [ל1לז]
קח שבו עמנוחה או מקסימום 2-3 אימונים קלילים וקצרים על 60% כמו שאמרת..א בל לא ל 15-20 חזרות כיא ז בעצם אל עשית כלום.. לעבוד ב 90% ל 5 חזרות או 60% ל 20 זחרות .. שניהם אימונים קשים והגוף לא יתאושש מזה.. [יש טבלה נחמדה ב ppst אם זה מעניין אותך] קח 2-3 אימונים על 60-70% מ rm1 .. ותעבוד ל 2-3 חזרות .. 2-4 סטים וסתם שאלה [כי יש לי חשד שהתוכנית ה"רצינית" שלך.. לא שווה יורת מדי בנוגע למטרה הזאת].. איך בדיוק התוכנית שלך בנויה? [4-5 אימונים לשיפור בכוח המקסימאלי]
![]() |
#4 |
סמל מין
|
![]() שבוע-שבועיים מנוחה בלי אימונים+תזונה איכותית+שינה טובה הכל יהיה טוב
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התאוששות מאימון לאימון... | tomer90 | אימונים | 9 | 15-08-10 21:31 |
צריך תכנית אימון חדשה למסה בבקשה. | Kazzanova | אימונים | 5 | 15-07-09 14:26 |
צריך עזרה בקשר לאימון ab | JamaicA | אימונים | 3 | 13-07-08 22:38 |
בעיית התאוששות שלאחר אימון + הסבר מפורט. | אליאב | תזונה ותוספים | 10 | 06-10-06 01:47 |
חלוקת המנוחה בין אימון לאימון | מתן18 | אימונים | 4 | 28-09-06 00:03 |