|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי בניתי לי תפריט חיטוב חדש
משקל 67.400 גובה 1.63 ארוחת בוקר: לחמניה פשוטה עם גבינה 5% ארוחת 10: גביע יוגורט 3% 200 מ"ל פרי ארוחת צהריים: מנה בשרית רבע עוף ללא עור או 2 חזה עוף על טפלון או דג אפוי או שני שיפודים+ 2 כוסות אורז או תפוחי אדמה+ ירקות ארוחה לפני אימון: בננה ארוחה אחרי אימון: 2 פרוסות לחם מלא ביצה + ירקות ארוחת ערב: 2 פרוסות לחם מלא+ גביע קוטג' 9% או 2 פרוסות פסטרמה מה דעתכם? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל את גביע היוגורט בבוקר וב-10 לחמנייה אין כזה דבר לחמנייה "פשוטה" אלא לחמנייה "קלה" ותוריד את 2 פרוסות הלחם בארוחת ערב תאכל במקום זה פרכיות אורז או משהו כזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הכוונה בלחמנייה פשוטה היא ללחמניה רגילה לא ללחמניות הענקיות עם כל התוספות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבין את הכוונה שלך אבל רק אל תשתמש במילה הזאת בכל זאת לחם זה לא דבר פשוט ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
לפי עניות דעתי הרבה יותר טוב לא להמציא תפריט, אלא פשוט לקחת את התפריט המוכן שהומלץ עליו באתר (בפורטל). אומנם מומלץ שם לאדם ששוקל 80, אבל תעשה חשבון פשוט בהתאם למשקל שלך. אני הורדתי מ 78 ל- 73 תוך חודשיים (עם הרבה ארובי ואנארובי) ולא הייתי רעב בכלל. מומלץ מאוד! כמובן ירדו גם אחוזי השומן מ 26% (אולי טיפה פחות) ועד ל 15.5% ! צריך כמובן לציין שהייתי 3 שבועות אחרונים עם שורף שומן, ושתיתי כמויות גדולות של תה ירוק
נערך לאחרונה על ידי BigWolf, 05-10-10 בשעה 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
15.5% מ 73 זה 11.3 כלומר הורדת 9 קילו שומן, ורק 5 קילו משקל גוף. כלומר העלאת 4 קילו מסת גוף רזה. בחודשיים....של חיטוב! להעלות 4 קילו מסת גוף רזה בחודשיים של מאסה זה יפה, בחודשיים של חיטוב זה...קצת הזוי, לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() התפריט נבנה בייעוץ עם תזונאי לא המצאתי מהראש
|
![]() |
![]() |
![]() |