|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() קניתי את iso 93 עכשיו אני רק רוצה לדעת אם אני יקח את זה עם חלב לפני שאני הולך לישון זה יתעכל לי כל הלילה או לפחות לכמה שעות? ואיפה לאחסן אותו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה לקנות משהו בלי לדעת להשתמש בא
ז |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() לא. חלבון איזולט מתאים רק לאחר האימון. הוא נספג במהירות גבוהה וחומצות האמינו בדם חוזרות
לרמה התחלתית לאחר שעה וחצי בערך. לפני השינה בלילה, צרוך תשלובת חלבון שמכילה גם קזאין, תוסף קזאין, או גבינה כלשהי. הם יחזיקו מעמד זמן רב יותר של כמה שעות. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() ובחלב יש קזאין אז אם אני ייקח את זה עם כוס חלב זה יתעכל לי כל הלילה לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() הבעיה היא שבכוס חלב יש מעט מאוד קזאין (4 גרם בערך). בנוסף, חלב מקפיץ את רמות האינסולין
כמו סוכר פשוט (גלוקוז). לא כדאי לפני השינה. לך על גבינה ולא חלב. בגביע גבינה ממוצע יש 20 גרם קזאין בערך. זה כבר משמעותי יותר. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חלבון של ביצה גם טוב לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() עד כמה שידוע לי חלבון של ביצה מתעכל מהר יותר מחלבון חלב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() לא. התכוונתי שתאכל גבינה (לפי כמות החלבון שאתה צריך להשלים בסוף היום) במקום חלב או שייק.
בברכה גל ציון-פור
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית שלי נראה לי צריך להחליף צריך עצות.. | אדיר53 | אימונים | 7 | 16-01-10 20:10 |
קניתי קריאטין, עזרה עכשיו | Woofer | תזונה ותוספים | 12 | 19-12-08 10:26 |
צריך עצות | PoPo | אימונים | 3 | 17-05-08 11:07 |
היי קניתי עכשיו קריאטין איך לישתות ומתי? | iNtro | תזונה ותוספים | 36 | 01-10-07 23:38 |
עצות לשימוש באבקת חלבון Whey 100% אופטימום | LiLSauce | תזונה ותוספים | 12 | 20-02-07 15:32 |