|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() תקופת מאסה,חשוב לציין שאני מתאמן בבית כרגע ורק בעוד חודשיים אני נירשם למכון ככה שלעשות SS אני לא יכול (אין לי כלוב בבית),תנו לי רעיונות לשיפור התוכנית:
A: יד קידמית: כפיפות מרפקים 4X8 גב: בנדאובר 6X8 רגליים: תאומים 3X7 דד ליפט 3X5 (לא עושה סקוואט כי אין לי יכולת לרדת עד למטה בגלל בעיה ברגל וברגע שאני נירשם למכון אני כבר יעבוד על הארבע ראשי שם) B: יד אחורית: מקבילים (שאתה שם תידיים על כיסא והרגליים על הריצפה ויורד עד למטה) 5X8 חזה: לחיצת חזה 7X10 כתפיים: הרחקת כתף לפנים 2X8 הרחקת כתף לצדדים 3X8 לא עובד על בטן אף פעם כי קוביות זה הדבר האחרון שמענין אותי והבטן עובדת כמיצב בהרבה תרגילים פה,יאללה חבר'ה תנו הצעות מה לשפר מה להוריד מה להוסיף וכו תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף סט של לאגניים לרגלים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() תעשה דיפס לחזה, בטוח יש לך משהו לעשות איתו בבית, אחלה של דבר אם אתה לא בחדכ"ש(ולדעתי יותר יעיל מלעשות 7 סטים באותו תרגיל יחיד לחזה)
כתפיים- מדי פעם תשלב תרגילים שיעבדו על הכתף האחורית מסכים עם הסטים של מכרעיים, תעשה עם משקולות, אחלה תרגיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כתף אחורית עובדת חזק מאוד בהרחקת כתף ככה שאני לא מוצא סיבה לבודד אותה כרגע דיפס לחזה אני אשתדל למצוא דרך לעשות,בינתיים בגלל חרא משקל שיש לי לעבוד איתו לחזה אז אני עושה רק דחיקה,שיהיה לי משקולות במשקל נורמאלי אני אשנה את התרגילים לחזה,תודה בכל אופן אחי. עוד תגובות חברה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש לך דאמבלים תשנה את תהרגיל ליד אחורית לקביאבק (ניראה לי ככה רושמים את התרגיל)
ואם יש לך מוט תעשה אחיזה צרה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() יש לי דאמבלים אחי עד עכשיו עשיתי קיקבאק ועכשיו החלפתי למקבילים,אני חייב לציין שזה תרגיל טוב מאוד שאני מרגיש תיד עובדת כמו שצריך,אין לי מוט אולימפי יש לי מוט w >< עוד תגובות חברים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אזעם מוט w תעשה לחיצה צרפתית...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה 3 סטים מתח ו3 סטים בנאווראון..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יענו בנדאובר..ואם אתה עושה דידיליפט למה זה לא באימון של הגב?! תימצא איזה תרגיל אחר ואם יישש לך דאמבלים תעשה מרכעעים עם דמבליים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ב -a:
קודם רגליים אח''כ גב ואז אם ממש בא לך יד קדמית. ברגליים תעשה סקוואט (לא ממש הבנתי את התירוץ שלך ללמה אתה לא יכול) ואם בכל זאת אי אפשר אז לג פרס או משהו, ותוריד 2 סטים מהדד ליפט. בגב אתה יכול להוסיף 2 סטים של מתח. ב-b : תעשה פעם חזה ראשון פעם כתפיים ראשונות, בסוף היד האחורית. תעיף אחת מההרחקות ותוסיף פרפר. בהצלחה.
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בקשר לרגליים סקוואט זה לא אפשרי כי אני לא יכול להגיע לתנועה המלאה של סווקאט בגלל פציעה מהכדורסל (אני משחק כדורסל בנבחרת ונפלתי וקיבלתי מכה חזקה בברך שמאל ואני עכשיו מושבת איתה לעוד חודשיים-שלוש) ולג פרס אין לי אפשרות לעשות בבית אחי למה להוריד 2 סטים של דד ליפט לעשות כולה סט אחד?זה לא נראה לי יעזור (הכוונה הייתה 3 סטים 5 חזרות ולא 5 סטים 3 חזרות אם התבלבלת) בקשר למתח לגב יש מצב שאני אולי יקנה בקרוב פשוט יש לי בעיה כי אני מטר 89 אז זה בעיה כי אני ישר מתנגש בריצפה שאני עושה מתח על משקוף בבית תודה על העזרה אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לגבי הדד ליפט, 3 סטים יפגעו לך בהתאוששות לאימון הבא (ועוד במיוחד כשאתה עושה תרגיל לרגליים לפני), מה גם שאתה תרגיש לבד כשתעבוד כבד שסט אחד של חמישייה מספיק בהחלט.
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() סבבה אחי אני אולי באמת יוריד סטים אבל אתה בטוח שסט אחד מספיק בשביל הרגל אחורית?וידיים חובה לאמן אחי גם כי הם החלק החלש אצלי וגם כי אני צריך אותם לכדורסל =x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() אה ותודה גבר**
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית חדשה מבקש חוות דעת (ab) | e-gnt | אימונים | 6 | 25-09-09 13:22 |
חוות דעת על תוכנית ab חדשה- מסה | TBHD | אימונים | 14 | 02-05-09 18:39 |
תוכנית חדשה... Ab צריך חוות דעת | AkunaMatata | אימונים | 7 | 15-06-07 18:46 |
תוכנית חדשה Ab תביאו חוות דעת ? | בדרך להיות שרירן | אימונים | 14 | 18-12-06 14:21 |
תוכנית Abc חדשה-חוות דעת! | maradona | אימונים | 11 | 23-11-06 16:50 |