|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בכל המקומות השונים למשל יד קידמית הוא גדול , יד אחורית גם , גב , רגליים
קיצר הכל גדל אצלו חוץ מהחזה ויחסית למשקל שלו הוא מרים משקלים כבדים אבל החזה לא גדל לו, הקטע שזה לא נראה לי שתזונה כי הוא אוכל וגדל במקומות אחרים רק בחזה לא.. אמרתי לו שאולי יסויף עוד תרגיל כדאי? והתוכנית AB 4 פעמים בשבוע ABxABxx קיצר תנו הצעות וזה אני יגיד לו..
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמה סטים הוא עושה לחזה ? יכול להיות שהוא עושה יותר מדי סטים לחזה..
ומאד יכול להיות גם גנטיקה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שנאמר מעליי,יכול להיות שמספר הסטים גבוה מדי,או זמן ההחלמה קטן מדי והחזה לא מספיק להשתקם ולהחלים מאימון לאימון.
חוץ מזה,הייתי ממליץ לו למדוד את היקף החזה היום ולבדוק שינוי בעוד כחודשיים(במידה והוא לא עושה את זה). מכיוון שישנם שינויים שהעין האנושית לא מבחינה בהם,משום שהוא רואה את עצמו כל יום ביומו. מה גם שגנטיקה,גם כמו שנאמר משחקת תפקיד מאוד מכריע בזה. בהצלחה.
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() חרא גנטיקה בחזה
אין מה לעשות עם זה חוץ מלהמשיך להתאמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יכול להיות שהוא לר מגרה אותו כמו שצריך למרות המשקלים הגבוהים
שיעבוד על טכניקה כזאתי שירגיש את החזה נקרע ולא את הידיים והכתפיים נקרעים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סיליקון
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() שיוריד תרגיל במקום להוסיף תרגיל, שיעבוד על טווח חזרות מגוון.
משהו שאישית עזר לי, בלי לצאת עלי אני אומר מנסיון אישי וגם לי זה נשמע מוזר - לעשות חזה עליון לפני חזה בלי שיפוע, שיפר לי משמעותית את החזה עליון ובכללי גם אני כזה וסובל מפיגור בחזה. צריך לעבוד בנפח נמוך-בינוני ובעצימות גבוהה, זה מה שעזר לי.
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות.
חדר כושר: פיטנס- בת ים
|
![]() ציטוט:
ליתר דיוק אני כמעט ולא מרגיש את החזה שלי.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא מרגישים כי החזה הוא שריר גדול וחזק משרירי הידיים והכתף, לכן הם מתעייפים קודם. חשוב להקפיד על טווח תנועה מלא ועבודה נכונה, הוא עובד לא לדאוג.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לבצע התשה מוקדמת לחזה.. למשל לעשות תרגיל פשוט לחזה בוא נגיד פרפר במכונה יעודית ואז לעבור לתרגיל מורכב -לחיצת כזה.. ככה אתה בטוח תעייף את החזה קודם לפני השרירים הקטנים למשל יד אחורית בבנץ..
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי אחריו עוד תרגיל שבו אני כן מרגיש את השריר אפילו חזק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() נראה לי היה יותר בעייתי אם לחברה שלך לא היה גודל החזה.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() כשאני התחלתי להתאמן אתה עדיין קיבלת הערה ביומן....אתה לא מתבייש לשאול אותי דבר כזה?
מה גם שבמקום לתת תשובה הגיונית אתה בוחר לעקוץ..אז זה מראה שלך אין תשובה...אבל זה בסדר אתה ילד ...זאטוט בן 18. מרבית מהמתאמנים לא עובדים על חזה בצוורה טובה..טכניקה טובה זה דבר שנרכש עם השנים ועם הניסיון..וכדי לדעת להעביר חלק גדול מהעומס לחזה ולא לכתפיים ולידיים צריך כמה שנים טובות של אימון..שאת זה אני בטוח שאין לך... אידיוט.
When GUY exercises, the machine gets stronger. [quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב ![]() נערך לאחרונה על ידי Mr.Bazooka, 20-01-10 בשעה 03:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
אחרת איך תסביר שאנשים מקבלים פאמפ בחזה..ומרגישים את החזה נקרע? כי הם יודעים לרכז את העומס שבמוט לחזה..יש לגרות את החזה ויש לגרות את החזה... ולא לעלות את המוט ולהוריד..תן למוט לנוח על הידיים ופשוט תבצע הרמה איטית ונקייה אל תתפוס את המוט רחב מדידיי קשה לסהביר את זה וזה יישמע אפילו מצחיק אבל בשלב ההרמה כשהידיים תופסות את המוט תנסה לדחוס את המשקל לחזה תוך כדי כיווץ של שרירי החזה בזמן ההרמה..
When GUY exercises, the machine gets stronger. [quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב ![]() נערך לאחרונה על ידי Mr.Bazooka, 20-01-10 בשעה 04:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי שמץ של ספק שלפי התיאור שנתת אתה אפילו לא יודע ללחוץ ושלא לדבר על להתאמן... לגבי ההודעה הקודמת זה אפילו לא מכבודי לענות לך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
כל מה שאמרת פה בנוגע לתרגילים ידוע...צעיר. אתה מוזמן לדבר עם דנידין מהפורום שחלקתיא יתו אותו מכון ויגיד לך טוב מאוד אם אני יודע להתאמן ואיך ניראיתי כשעוד לא נגעתי בשיא שלי..לאחר פגרה ארוכה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה עם החזה. | offer18 | אימונים | 4 | 03-04-09 22:06 |
צריך עזרה בחיטוב החזה (בעיקר התחתון) | STM | אימונים | 4 | 04-03-09 22:39 |
אני צריך עזרה בפיתוח החזה | חולה^דיכאון | אימונים | 29 | 20-04-07 18:42 |