|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם,
אז ככה, אני התאמנתי שנתיים לפני הצבא, 4 שנים בצבא לא עשיתי כלום כמעט (מבחינת אימונים בחדר כושר) לאחר הצבא חזרתי להתאמן באופן לא סדיר כל כך עם האמצעים שיש לי בבית (שנה וחצי בערך), התחלתי להתאמן בחדר כושר לפני חצי שנה פחות או יותר ומאז כל כמה זמן אני משנה את תוכנית האימונים שלי בעיקר בגלל אילוצים של הלימודים. נתונים כללים: גובה: 180, משקל: 75, מטרה: מסה. זמן מנוחה בין סטים: בין דקה לדקה וחצי. כל אימון לא עובר את השעה ורבע. זאת התוכנית שלי נכון להיום, אשמח לקבל הערות בנוגע אליה. ראוי לציין שהאימון שאני עושה ביום שישי הוא בעצימות נמוכה ומטרתו העיקרית להפעיל קצת את השרירים כדי לא תהיה להם מנוחה ארוכה מדיי. יום ראשון - מנוחה. יום שני - חזה + יד קדמית + בטן חזה - Dumbbell Bench Press 4X8 Cable Standing Decline Chest Press 3X8 Dumbbell Incline Bench Press 3X8 Seated Fly 3X10 יד קדמית - Dumbbell Curl 4X8 Preacher Curl 3X8 Dumbbell Hammer Curl 3X6 4X8 והתרגיל ההוא שמושכים את הכבלים משני הצדדים לכיוון הראש (לא יודע איך קוראים לתרגיל הזה) בטן - Weighted Incline Crunch 4X15 Weighted Incline Twisting Crunch 4X20 יום שלישי - גב + יד אחורית + כתפיים גב - Cable Pulldown 4X8 Cable Straight Back Seated Row 4X8 Cable Pullover 3X10 Dumbbell Shrug 3X10 Lever Back Extension 3X12 יד אחורית - Cable Pushdown 4X8 Cable Bent-over Triceps Extension 3X8 Cable One Arm Pushdown 4X6 Lever Triceps Dip 3X8 כתפיים - Dumbbell Lateral Raise 3X8 Dumbbell Alternating Front Raise 3X8 Dumbbell Arnold Press 3X6 Cable Rear Delt Row 3X8 יום רביעי - מנוחה. ים חמישי - רגליים + בטן רגליים - Lever Leg Extension 4X10 Sled Lying Leg Press 5X8 Lever Seated Leg Curl 4X10 Lever Calf Raise 3X10 בטן - Weighted Incline Crunch 4X15 Weighted Incline Twisting Crunch 4X20 יום שישי - חזה - Dumbbell Bench Press 3X8 Cable Standing Decline Chest Press 3X8 גב - Cable Pulldown 3X8 Cable Straight Back Seated Row 3X8 יד קדמית - Dumbbell Curl 3X8 Dumbbell Hammer Curl 3X8 יד אחורית - Cable Pushdown 3X8 Cable One Arm Pushdown 3X8 כתפיים - Dumbbell Lateral Raise 3X8 Dumbbell Alternating Front Raise 3X8 יום שבת - מנוחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() Wtf man
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() טרול?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תראו, אני מבין שזה נראה הרבה,
פשוט בהתחלה הייתי עושה ab כלומר כל הכמות הזאת הייתה מחולקת ליומיים. חיברתי את זה ליום אחד בגלל אילוצים וזה מה שיצא. כמו שאמרתי בקשר ליום שישי, זה אימון ממש בקטנה. אשמח לשמוע הצעות לשיפור, אני בטוח שיש לכם. כל הצעה תתקבל בברכה. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן ממש כמוך רק בלי יום שישי
יום ראשון יד קידמית+חזה+בטן שלישי גב+יד אחורית חמישי כתפיים +רגליים+בטן אבל אני רוצה לשנות אשמח גם לשמוע הצעות מאנשים שיותר מבינים בענין |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ישירות מflex
אין לך מה להתסכל על דבר כזה עד שאתה ב140+ בנץ ו100+ משקל גוף אתה צריך תכנית עם קצרה ועם סקוואט ודדליפט, אם תכתוב תגובה עם המילה "ברכיים" או "גב" אני שורף לך את הבית
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחח ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני אגיד לך את האמת,
סקוואט תמיד הרתיע אותי, לא יודע למה. דדליפט אף פעם לא ניסיתי.. אולי אני באמת אכניס את זה. אבל מבחינת החלוקה ומספר התרגילים, איך היית ממליץ לי לשנות את זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() תחפש ביוטוב low bar squat
ו rippetoe deadlift
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני מכיר את התרגילים ואני אנסה לשלב אותם לאט לאט בתוכנית שלי.
השאלה היא מה לשנות עם מה שכבר יש, אני בטוח שאתה לא מתכוון שאני אשאיר את התוכנית כמו שהיא ואוסיף עוד תרגילים. אני יודע שאני קצת חופר אבל חשוב לי שתהיה לי תוכנית טובה ומתאימה ופשוט לרוץ איתה קדימה. בכל מקרה תודה לך על העזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
אני חובב ריפטו היום תעשה ss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה שלי עם תוכנית ss, ממה שהצלחתי להבין עליה,
היא שהתוכנית הזאת לא נותנת כמעט דגש לידיים וזה מאוד מפריע לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה שאתה צריך כרגע הוא להתחזק והרבה בהרמות הבסיסיות,ועם ss תוכל לעשות את זה 3 פעמים בשבוע,כל שבוע. תוסיף 30 ק"ג ללחיצות ולמתח שלך ותראה איך הידיים גדלות מצויין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה,
אני אתחיל לחקור קצת על הנושא הזה של ss, בינתיים כל עוד אני לא כל כך מבין במה מדובר הייתי מעדיף להשאיר תוכנית קצת יותר מגוונת. יש הצעות? תודה לכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
כנראה יש אנשים שמעדיפים לפמפמ תבייספ 32 חצי שעה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תמשיך על היד קידמית אל תרפה זה אחד השרירים היפים הגוף...אמנם לא להזניח אחרים אבל אל תוותר על יד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנת אותי נכון כנראה,
אמרתי שעד שאני בעצמי לא יהיה סגור על מה זה בכלל ss (שנכון לעכשיו אני רק יודע שקיימת תוכנית כזאת והיא אמורה לפתח כוח בצורה טובה) בינתיים אני מעדיף להישאר עם משהו מוכר. פשוט השתנה המון מאז שאני הייתי פעיל בפורום (יותר בגרסה הישנה שלו) לפני 8-9 שנים, צריך לצמצם לאט את הפערים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אם זה מה שיעשה לך את היום אז תוסיף עוד סט-שניים לבייספס פעם בשבוע.
אני עובד ביחס שיחסית "מזניח" את הידיים ודווקא הן גדלו למרבה הפלא.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי,
תודה לכם. אני אקח את כל מה שאמרתם פה בחשבון שאני אשנה את תוכנית האימונים שלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית fbw.... אשמח לקבל חוות דעת | erez163 | אימונים | 3 | 25-02-09 19:49 |
תנו חוות דעת על תוכנית האימונים | blackbimer | אימונים | 1 | 20-10-08 16:37 |
[חוות דעת] תוכנית האימונים שלי -abc - בוקר וערב. | LoveStone | אימונים | 5 | 10-06-08 21:49 |
חוות דעת על תוכנית האימונים | meir_89 | אימונים | 2 | 07-01-08 00:40 |
חוות דעת לגבי תוכנית האימונים שלי: | Brainwave | אימונים | 5 | 04-10-07 15:05 |