|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מה אתם אומרים על זה?
נמאס לי מהצוציקים בפורום אחר עם המדריכים הסתומים ל3 סטים לשריר קטן יש לי מלא אנשים במכון שעושים 7-10 סטים לשריר קטן והם ענקיים כולם ממליצים לי בכללי אני מתאמן רק חודשיים ,ובחודשיים האלה התאמנתי עם תוכנית שכוללת 9 סטים לשריר קטן ,ואני רואה תוצאות מעולות בחודשיים עליתי 5 קילו מסה נקיה ,ויד קידמית גדלה ב2 סמ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתקדם נכון ?
אז אל תתן לאחרים לבלבל לך בביצים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתקדם ,אני רואה שיפורים אחי,
עזוב את זה שאני רואה אולי זאת רק המחשבה שלי הבנות בכיתה שלי בשיעורי ספורט שאני לובש חולצות בלי שרוולים כל פעם אומרות לי יעני "ואו איזה שרירים גידלת" וכל זה , לא מתלהב חס וחלילה ,פשוט אומר שאשכרה יש שינוי פשוט כל כך הרבה אנשים בפורום אחר אומרים לי שאני ילד דפוק שאני עושה אימון יתר ואני יהרוס תשרירים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני בעצמי עושה 9 סטים לשריר קטן.. כי זה abcd..
אבל בכל זאת, אם הייתי הורס את השריר הוא פשוט לא היה גדל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() דה האמר למה הפסקת לעשות ss?הלכת יענו להכי קיצוני אה?abcdef?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() לא הייתי נותן פיצולים לילדון שלא לוקח סייקלים נקודה.
Ss זאת תוכנית די טובה למתחילים.תלמדו למשוך חרא מהריצפה ולשים חרא על הגב ולרדת לפני שאתם מפמפמים יד קדמית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
למה סתם לדבר ?!?!?!?!אתה מכיר אותי ואיך אני מתאמן ? אני עושה 90 קילו סקוואט ו95 דדליפט ,40 מילטרי ,50 בנט אובר לחודשיים אני חושב משקלים מעולים ,והטכניקה שלי נכונה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תן 10 סטים יד קדמית, תלך עם גופיות הבנות אוהבות את זה גם תעבוד על הקוביות בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() אין כמו לבוא במכון למוט w ולהגיד "הרי אתה מקודש לי!"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ואללה לא יכול קוביות ,אני עובד על מסה ואחוז השומן גם עולה קצת ![]() איזה באסה רציתי שכל הבנות יגעו לי בקוביות ובשרירים ,אוףףףףףף מה אני יעשה עכשיו ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() זה ידוע שאם תעשה 4 סטים של סופרסטי כפיפות מבטן וכפיפות בטן בשיפוע שלילי בזמן מסה השומן ידחק הצידה ויהיו קוביות!@%#@1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() טוב שאתה מקשיב לאנשים במכון, אין ספק שהם יודעים בהחלט מה הם עושים.
כמו האנשים הגדולים ביותר במכון שלי, שכמובן שהם צודקים שהם טוענים שדדליפט ידפוק לי תגב, ואיך אני לא מפחד לעשות דדליפט.. ושפרס מסוכן .......... העיקר בבנצ' "איך לעזאזל אתה מרים את זה" לא מומלץ להקשיב ליוסי יד 50..
![]() |
#16 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() קצת סבלנות הבחור נמצא בדילמה אמיתית שרובנו היינו בא לפני שהבנו איפה הצדק וההגיון מאחורי האימונים.
ועכשיו לעניין - 10 סטים לשריר קטן לא יהרסו אותו. אתה בשלב שצריך לתת תוכנית ממש ממש ממש גרועה בשביל שלא תגדל כי הגוף שלך עוד לא התרגל לחלוטין לאימונים כשגרה, והסף גירוי הוא נמוך מאוד. אני לא יודע מה התוכנית שלך, אבל אני בתור "ילד פיצולים" עולה 5-6 סטים לקדמית / אחורית בabcd. לכתפיים יותר לכיוון 7-8. אני מניח שאתה בתוכנית fbw / ab, כלומר אתה יכול להבין מה הדעה שלי. אני אגב עם הנפח היחסית נמוך גם לabcd, גודל בנתיים מעולה. לגבי עצות של "גדולים", אני נוטה לקבל ולהסכים עם המחשבה שמישהו שגדול ממך יכול ללמד אותך, הוא התנסה יותר וטעה יותר ולמד יותר. אבל אבל אבל זה לא אומר שהוא יודע הכל, להתקדם ולגדול אפשר לעשות תוך כדי עשיית המון טעויות תוך כדי והאטת קצב הגדילה בלי לדעת שאתה עושה טעויות. גם אני שאני במצב טוב והידע שלי די נרחב יחסית, קיבלתי לדוגמא הערה שאני יודע שהיא לא נכונה (לא להוריד את המוט בדדליפט עד הרצפה) ממישהו שהיה מר ישראל למשקל קל. ספקות זה טוב אבל תדע לוודא מכמה גורמים ותצא עם היד על העליונה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() ציטוט:
3> ![]() ![]() ![]() ![]() כל מילה נוספת מיותרתת!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מדבר על פורום אחר
ובפורום האחר הזה אני רואה אנשים שמפרסמים תמונות פשוט עם אחוז שומן גבוה ,בלי שום תוצאות והחצי השני זה ילדים בני 13 שחיפים שחושבים שהם מקצוענים בגלל שקראו מדריכים. ועכשיו אפשר תשובה ? מכל מה שקראתי פה לא הבנתי אם זה טוב או לא? חצי תגובות צניות,חצי בגלל לא הבנתי |
![]() |
![]() |