|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
אני מתאמן כ-4 חודשים ומתלבט בין 2 אבקות קצת פרטים עלי: גיל:16 משקל:63 גובה:173 יש לי גוף די ממוצע קצת רזה.. אני מנסה כל יום לאכול כמה שאני יכול ולא מצליח לעלות במשקל.. כל יום אני אוכל בערך 3-4 ארוחות ועדיין לא מצליח לעלות מכמה מאמרים שקראתי ראיתי שהצ'מפיון מאס ,והסריוס מאס יתאימו לי (נראה לי :ם ) ורציתי לדעת על איזה אבקה אתם ממליצים יותר? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אל תקנה גיינר סתם לפני שבנית תפריט מסודר.
להגיד אני אוכל מלא ולא גדל זה לא פתרון... בלי קשר, הייתי הולך על הסריוס מאס, הרבה יותר איכותית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ואין לך מצב להכניס עוד ארוחה?
אם אתה שלם עם ההחלטה סיריוס מאס זה מה שאתה מחפש. בכל מקרה הייתי ממליץ לא ללכת על 2 סקופים ביום שזה 1200 קלוריות אלא לשים סקופ אחד בבלנדר עם חלב, איזה מעודן 1.5 אחוז וכף חמאת בוטנים, אתה תגיע לאיזה 900 קלוריות. תבלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גיינר זה בזבוז כסף.
בכל מקרה סיריוס מאס |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני אקנה את השק של ה5 קילו, יעלה במשקל, ואז יפסיק את השימוש באבקות
זה ירד לאט לאט או שהמשקל והמאסה תשמר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מאמרים.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ביקשתי תשובה לשאלה לא שתכתוב לי מאמרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מאמרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי.
יש כאן מישהו בוגר שיכול לתת תשובה נורמלית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שני חברות של אבקות.
צ'מפיון אופטימום. הטעם זה כבר בחירה שלך. אבל המומלץ קרם עוגיות.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() סריוס מאס אחי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
Fat bastard
|
![]() או סיריוס מאס או צ'מפיון מאס או מוצר חדש שקוראים לו פרוגיינר של חברת פרובודי. שלושתם יהיו לך טובים.
היתרון בפרוגיינר שיש עליו מבצע של 2 ב- 420 ש"ח ואתה מקבל 5.4 קילו שזה ממש משתלם. כמו כל דבר גיינר לא פוטר אותך מלאכול. הגיינר הוא בעצם תוספת של קלוריות לתפריט היומי. תחשוב שכל יום אתה אוכל ארוחת צהריים, מה יקרה אם פתאום תפסיד? אתה או תראה ירידה במשקל או האטה בקצב ההתקדמות, ולכן את הפער הקלורי תצטרך להשלים. בדומה לזה, הפסקת השימוש בגיינר תיצור פער קלורי ואם אתה עדיין מעוניין בעלייה במסה תצטרך להשלים את החוסר הזה או מאוכל, או מהמשך שימוש בגיינר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השאלה שלי היא כמה מנות הגשה יש בשק של ה 5 קילו..? ותוכל להסביר לי קצת איתך להשתמש? אני צריך לאכול כל יום כ-3000 קלוריות, כמה מנות אני יצטרך לקחת ביום? ומה ההבדל בין מנת הגשה לסקופ? תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
היצרן הגדיר: מנה = 2 כפות = 1250 קלוריות , 50 גרם חלבון ו250 גרם פחמימה. בהתאם לתזונה שלך אתה בוחר כמה לקחת. זאת אומרת שאם יש לך צורך רק ב600 קלוריות, תצרוך רק כף אחת. וכו' אני ממליץ לקחת כף אחת כל יום ולראות מה התוצאות. אם אתה עולה - סבבה אם לא - אז להוסיף. (לדוגמא כף וחצי) בכל מקרה אל תשכח שזה לא מחליף אוכל. אוכל זה הדבר הבסיסי ביותר ולמעשה הדבר הכי אנבולי שקיים. הגיינר פשוט בא לעזור. בהצלחה |
|
![]() |
![]() |