![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה העדפה שלכם ב5X5
split Workout או FBW
![]() |
#2 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אתה פותח כאן ויכוחים מיותר אני אומר לך מראש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה די בשבילי כי אני מתלבט מה כדי לי לעשות אז אני מועניין לשמוע את היתרונות של כול אחד
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() באמת שהשאלה לא ברורה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 5x5 זו תוכנית קבועה
שני אימונים של סקווט בנצ חתירה כלשהי (בנט אובר/פאוורקלין) אימון אחד של סקווט 80-90%/פרונט סקווט/ ללא סקווט בכלל פרס דדליפט או במקור היי פולס ניתן להוסיף תרגילי עזר (מתח/מתח בסופיניצה, מקבילים, ידיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() A1
סקוואט לחיצת חזה חתירה קרולס משקולת פטישים b דאדליפט מילטרי פרס מתח פרנצ' פרס פולדאון a2 סקוואט לחיצת חזה חתירה חתירה למעלה שראגז תקנו אותי פעם ראשונה ב4 שנות אימון שאני ינסה את זה
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה ממש שטות, רק אחרי הסקווט בא לי ללכת הביתה, אתה עוד רוצה לנפח את התוכנית ככה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מה שהוא כתב לי אז הוספתי
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() Ok
תוסיף מתח ב a או b (עדיפות למתח בסופיניצה) 2 סטים יד קדמית ב c וגם זה יותר מדי ודרך אגב אני רשמתי את ההמלצה אם תעבוד רציני תראה שאין לך כוח לתרגילי עזר באימונים לאחר השבוע ה 5-6 ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
ברגע שאתה מוסיף כל כך הרבה תרגילי עזר זה כבר לא "עזר" זה כבר גורע. אתה מעמיס יותר מדי על שרירים קטנים שגם ככה עובדים קשה וזה יפגע לך בתרגילי הקודש שעליהם התוכנית בעצם מבוססת! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() אבל לא יותר מדי...מקסימום מתח פעם בשבוע מקבילים פעם בשבוע..זה יהרוס לך את ההתקדמות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מקבילים אני לא ממליץ גם לא תרגילים ליד אחורית
כיוון שאתה לוחץ כל אימון כבד (פרס ובנצ') רשמתי מה שנפוץ להוסיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה די טיפשית זה אימון ל 3 פעמים בשבוע נכון ? אז אפשר נגיד אחרי c לבוא לאימון d(אירובי של שעה ריצה = תרגיל לבטן ) או שאני כבר יהיה גמור מהסקואטים ... והאם גם כדי לבוא יום כן יום לא שיצא שבוע 3 אימונים שבוע 4
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אפשר להוסיף כמה סטים בודדים של תרגילי עזר שיירדו בכל מקרה כשהעצימות תעלה
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() מה פתאום!!תימנע מאירובי ועבודה על בטן!חשוב שלא תעסוק בפעילות גופנית מאומצת אחרת.אפשר 30 דקות בשבוע של אירובי לא יותר..
תדאג לישון הרבה ולאכול הרבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר אירובי
רק שלא יהיה ביום של סקווט כבד כמובן שזה לא יתן לך כלום חוץ מלהזרים דם וקצת סיבולת פשוט תצטרך לאכול עוד יותר כדי להתאושש דבר אחרון, אם לא תבצע את התרגילים בטכניקה נכונה אתה תפצע ! העצימות של התוכנית גבוהה, תלמד את הטכניקה ותעלה סרטונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() טכניקה יש לי אני לא מתאמן מתחיל גם כוח יש לי
עוד שאלה שאני מתחיל את התוכנית אני נגיד יצטרך להוריד במשקל נגיד אני לוחץ rm5 110 kg אז בשבוע הראשון של התוכנית אני יתחל מ נגיד 80 ?? Rm5 והאם כדי לעשות פירמידה או שמשקל דומה בכול 5 הסטים
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר עזוב אותך 5X5 תתאמן SS (רק מלראות את התמונה בחתימה אתה מתחיל, 99% מהפורום מתחיל)
ברגע שאתה עושה 5X5 אתה אומר לעצמך אני לא רוצה להתחזק מהר אני רוצה להתחזק לאט עדיף להוסיף משקל מאימון לאימון ואם אתה עקשן בכל זאת תתאמן 5X5 מדקאו ותלמד אותה (כי יש חישובים) מציבים RM5 רק בשבוע 4 ששבוע 1 70% שני 80% שלישי 90% רביעי 100% מחמישי מוסיפים כל שבוע 2.5% לשבוע הקודם http://www.israelbody.com/showthread.php?t=26841 Bill Starr 5x5 Linear Version |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|