|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב על להתחיל אימוני כוח.
אני לא יודע הרבה מלבד: קצת חזרות, משקלים גדולים יותר. פחות תרגילים. וכמובן כדי להגדיל תכוח. ושss זאת תוכנית לדוגמא של אימון כוח. תעשירו אותי d= |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() תתחיל בזה שתקרא את הספר starting strength
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() למה נותנים עצות לא ריאליות. למה אתה חושב שהוא יתחיל לקורא ספר שלם באנגלית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כי זה הפתרון לחוסר ידע שלו אף אחד לא יכול לתמצת פה את כל הרעיון של זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הורדתי את הספר.
רפרפתי בו, ממה שראיתי הוא נורא חופר בתכניקה ודרך ביצוע. ולא זה מה שאני מחפש. אולי כדאי שאפרט יותר את המי, מה, מו וכו' שלי למה - למה כדאי לי לעבור מאימוני מאסה לאימוני כוח למי - למי מתאים אימוני כוח מתי - מתי כדי לי להתחיל אימוני כוח כמה - כמה זמן כדאי לי לבצע אימוני כוח (לדוגמא האם זה מומלץ להתחיל תוכנית ss אחרי שעברתי אותו כבר) ואיך - תוכניות/שיטות עדיפות, דרכי עבודה, דרכי שילוב עם עוד תוכניות ותזונה וכל משהו אחר שעולה לכם לראש.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין כזה דבר אימוני מאסה ואימוני כוח. יש אימונים שגורמים לך להתקדם ואימונים שגורמים לך להתקדם פחות. זהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מסכים איתי שתוכנית SS מיועדת יותר לבניית כוח?
ואתה מסכים איתי שהתוכנית הזו : http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=205&Page=1 פחות מיודעת לבניית כוח? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אני מסכים איתך שאתה תתחזק יותר בss. אבל אתה לא תגדל פחות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אתה לא יכול להגיד שהוא לא יגדל בפחות.
כי אתה לא יודע מיהו בכלל . ומה הרכב הסיבים לבנים , אדומים שלו ומה חתך הרוחב של השריר שלו מה המהירות חילוף חומרים שלו , ממה הוא סובל או לא .. והקצר האמירה הזו מטופשת
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
א. האם התכנית מתאימה וממצה את המתאמן לפי הרמה שלו ( מתחיל, מתקדם, מתקדם מאוד, אליטה) ב. Recovery - אוכל ושינה. ג. גנטיקה - כמה זמן המתאמן יוכל למשוך את ההתקדמות בהנחה והכל תקין ומתאים (טכניקה, התאוששות, התאמת תכנית) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() אני ממליץ לכולם לקרוא את הספר Practical Programming בשביל הבנה יותר מעמיקה (או לפחות בסיסית מה שגם חסר פה אצל רוב האשים) על תכנון אימונים, פרמטרים לקביעה איזה תכנית מתאימה למי וכו'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() Ss מתאים לכל המתחילים שיכולים לעמוד בתכנית ליניארית ורוצים לקבל הכי הרבה תוצאות. בשביל מתאמנים בינוניים שלא בא להם להשקיע יותר מדי ומוכנים להתפשר על בינוניות יש תכניות בינונית. וזה לא בושה, זה פשוט לא הכי טוב. מבין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל הפורום
|
![]() כן...
![]() |
#15 | |
|
![]() תגובה מעולה של גל, מאוד מקיף ולעניין.
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() לוחמי ריפטו נוטים להיות יותר "קטנים" ממפתחי גוף בעלי כוח דומה.
זה גם דיי ברור למה, SS ודומיו מדגישים עבודת CNS ופחות עבודת שריר (מעט סטים) בניגוד לתכניות פיתוח גוף סטננדרטיות שעושות את ההפוך. דבר אחד שאני יכול להגיד לטובת SS זה שהרבה יותר אנשים מגיעים איתה לשלב intermidiate מב abx4 נפוצות. לפחות לא אמרת "SS מתאימה לכולם נקודה", יכול להיות שקורה פה נס ואני לא שנה מדבר עם עצמי?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
Ss מתאימה לכל מי שרוצה הרבה כוח ומאסה ומוכן להשקיע בשביל זה. לסבתא שלי זה לא יתאים, לא. אל תהיה דמגוג |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() אין לך שום מושג במה גורם לגוף לגדול ולהתחזק ואין לך מושג איך לתכנן אימונים בהתאם למטרות שלך. רמז: אין כזה דבר תכנית לכוח ותכנית למאסה (עד לרמה מקצועית גבוהה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קדימה, שים תמונה, סרט, משהו, או שתשתוק. יש מספיק אנשים טבעיים בחוץ שלא עבדו בחיים עם תרגילים אחרים מלבד אלו המצויינים בתוכניות הכוח ובתבניות האימונים הללו, ושעושים צחוק ממפתחי גוף. כל מה שאני שומע מהכיוון שלך מהרגע שנרשמתי לפורום זה "פקה פקה פקה פקה אני מקרקר המון" ולנושא: להגיע לשלב הביניים (intermediate) זאת המטרה של SS. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() טעות של הרבה אנשים ואני הייתי אחד מהם עד שקראתי והבנתי שאין דבר כזה תוכנית כוח* או תוכנית מסה או תוכנית חיטוב