|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,אז ככה אני חוזר להתאמן אחרי הפסקה של כמה חודשים טובים)מה אתם אומרים בסדר התפריט? משקל-65 גובה-170
המשקל משהו כמו 65 אולי פחות, הרבה זמן לא נישקלתי ירדתי לא קצת בלי אימונים ![]() בוקר-קורנפלקס עם חלב וחצי גביע קוטג' ביניים- 4פרוסות+פסטרמה צהריים- כמעט שתי כוסות אורז+חזה עוף/הודו 100גרם+סלט ירקות+כף שמן זית לפני אימון- בננה+לחם עם חומוס ![]() אחרי אימון- 2פרוסות לחם+טונה+כף דבש ![]() ערב- כמעט שתי כוסות אורז+חזה עוף/הודו 100גרם לפני שינה-סלט ירקות+כף שמן זית+2ביצים קשות אוקיי זה מה שיוצא סה"כ קלוריות:2962 סה"כ חלבון:172.7 סה"כ שומן:86.1 סה"כ פחמימות:369.2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב....בהצלחה באימונים....
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() הייתי מוריד חלבון ל150 ומעלה פחמימה,שומן בסדר ככה צריך להיות.
החלבון זה רק המלצה,אני אישית הייתי עם 2.5 פר משקל גוף והגעתי לעודף חלבון אז מהר הורדתי ל2 ,אבל איך שבאלך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לפי הערכים תפריט טוב מאוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() ציטוט:
שים פחמימות בערב, וגם עוד חלבון,חצי קוטג' יכול להיות אחלה. הארוחת ערב היא חשובה מאוד מאוד! לא הגיוני שיהיה לך שם 10 גרם חלבון 10 גרם שומן ו10 גרם פחמימה, זה ארוחה של ילדה קטנה ![]() 2 פרוסות לחם זה רק 15 גרם פחמימה, זה לא מספיק אחרי האימון, מציע לך לאכול איזה 2-3 פירות או פשוט סוכר ענבים נוזלי שזה זול וקל יותר. דבר שלישי, אין אצלך התיחסות לנושא הסיבים אז אולי יש לך בעיה במודעות בנושא הסיבים והדגנים המלאים ויתרונותיהם. למידע נוסף קרא פה: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=58415 ממלית לך לשנות למלאים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ערב- כמעט שתי כוסות אורז+חזה עוף/הודו 100גרם סה"כ חלבון: 35.5 גרם סה"כ פחמימות:75 גרם וקצת שומן לגבי סיבים שתי סלטי ירקות יש לא בעיה להוסיף עוד אחד ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() התכונתי למה שאתה מגדיר ארוחת לילה, שהיא החשובה.
לא בטוח כמה סיבים יש בסלטים שלך, אם זה מספיק אז אחלה |
![]() |
![]() |