![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() --------------------------------------------------------------------------------
שלום אני חדש פו אני בן 13 וחצי מישקל : 80 גובה : 1.67 אז רציתי לדעת כמה אני צריך להרזות לפי דעתכם? ותביאו לי תרגילים לחיטוב הגוף ... תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אתה לא צריך לעשות אנארובי (אימוני כוח) בשביל להרזות זה לא יעזור
תקרא בisraelbody.org |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל תאמת? בגיל שלך יהיה לך מאוד אבל מאוד קשה לעלות במאסת השריר.. אתה עדיין צעיר ואן לך מספיק טוסטרון(הורומנים) בישביל לפתח מאסה.. הייתי מחכה לגיל 14 ומתחיל ... בנתיים תרזה ותרד במשקל.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() כשאתה מתאמן חדש אתה יכול לעלות מסת שריר במאזן קלוריות שלילי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]()
![]() |
#8 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() א. תביא תמונה
ב. אין דבר כזה תרגילים לחיטוב הגוף ג. לך תקרא קצת חומר וכשלא תבין משו תשאל , אתה בא עם שאלה כללית מדי אפשר לרשום לך פה מגילה אודות החיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואלה. מה אם אני אגיד לך שאימונים אנאירוביים זו הדרך הכי טובה לאבד שומן?
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]()
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() עלייה במסת השריר תגרום לעלייה ב bmr מה שיגרום לשריפה רבה יותר של אנרגיה במצב מנוחה כללי ולכן להרזיה קלה יותר.
ומתאמן מתחיל יכול לצבור מעט מאסה תוך כדי איבוד אחוזי שומן ואתה יוצא אידיוט שוב theone. בכל מקרה לנער בן 13.5 ששוקל בערך 20 קילו יותר ממה שסביר, אחלה ניק בחרת לעצמך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() תקרא קצת, תתעמק, ותחזור לפה, עדיף בלי הגישה. צמצם קצת את הפער בין הידע שלך לבין השחצנות שלך
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גם אם היה עוד 100 סיבות זה עדיין לא אומר שזה מרזה טוב יותר מאירובי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() לפעילות אירובית אין השפעה כזו על המאסה הרזה , שריפת השומן במנוחה והמטאבוליזם הכללי. כך או כך, אני נתתי הסבר, בעוד שאתה לא נימקת כלום ורצית שיאכילו לך את ההסבר בכפית, כשהתעמקות בסיסית בחומר הייתה עושה לך את העבודה
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 17-07-09 בשעה 12:58. |
![]() |
![]() |