|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי דדליפט שילשום ועד עכשיו יש לי דומס במפרק האחורי בין השוק לירך
שריר ההמסטרינג נימצא מעל המפרק ושם אמור להיות הדומס (יש לי גם שם) אבל גם לכם יש דומס ממש במיפרק (בקיפול הרגל מעט למעלה) האחוריבין השוק לירך או שזה תנועה שלא עשיתי טוב בדדליפט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() דומס במפרק?
דומס = כאבי שרירים מפרק = נקודת חיבור בין 2 עצמות (או יותר) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
סמל מין
|
![]() אני לא כל כך הבנתי על מה אתה מדבר אני חושב שאתה מדבר האמסטרינג וזה די נורמלי שיהיה לך דומס תנסה לעבוד עם פחות משקל אולי לא עבדת עם טכניקה לא נכונה או משהו כזה! אני משער שזאת הבעיה תוריד משקל ותעבוד עם טכניקה יותר טובה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי שים את היד במיפרק האחורי יש את שתי העצמות בצדדים ובאמצע יש שריר שים עליו תאצבע ותימצא
שם השריר תפוס לי או שיש לי דומס אני לא יודע להבחין..זה אמור להיתפס שם אם עשיתי דדליפט רומני לפני יומיים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
סמל מין
|
![]() אני חושב שהוא התכוון לייד המפרק או שלפעמיים גם אני מרגיש את זה שיש כאב במפרק בדרך כלל אחרי סקוואט יש לי את זה לאיזה שעתיים-שלוש וזה עובר!
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() אני אישית מתאמן שנה וחצי ובצורה די אינטנסיבית על הרגליים. יש לי עדיין דומס מטורפים 4 ימים אחרי כל אימון. אז בתכלס רק שלושה ימים בשבוע הרגליים לא כואבות.
![]() |
#7 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
הכי כאבים זה שאתה מתיישב על האסלה או סתם מתיישב ואחרי זה אתה קם ולא מצליח ללכת או לעמוד ישר זה כואב הז*ן הזה! ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה שלי היא האם הדומס שתיארתי במיפרק בין הירך לשוקיים מאחורה באמצע כזה למעלה שם יש לי ת'כאב..האם הכאב באזור הזה זה בסדר? או שזה כאב שלא צריך להיות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() זה בסדר, דומס בדרך כלל מורגשים באזור החיבור שבין השריר לעצם.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זה שריר ההאמסטרינג?
כי אני יודע שההאמסטרינג נימצא מאחורי הירך יענו בירך האחורית ולא בין המיפרק |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() אני לא יודע בדיוק מה אתה מרגיש, אבל ההמסטרינג מתחבר לשוק, אז כן, אם החיבור שלו לשוק נמצא בברך אז לא מפתיע שכואב לך שם.