|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי כולם! ערב טוב..
מרפרוף בדפים יצא לי לראות שהרבה מדובר פה על קארב סייקלינג בעיקר לחיטוב.. יצא לי להתקל במאמר של מגזין FLEX שמדבר על סייקל פחמימות שהולך באופן הבא: 4 ימים דלים בפחמימות ולאחריהם בין 8-6 ימי ההעמסה.. כל זה במטרה לעלות במסת שריר נקיה. אשמח לשמוע דעות על תוכנית כזו ומאידך אם לא עדיף לעשות למשל סייקלים באופן הבא על פני השבוע: דל,דל,גבוה,דל,דל,גבוה,דל כי 8-6 ימי ההעמסה נשמע לי המון.. אני מצרף קישור עם הכתבה מאתר FLEX, אשמח לשמוע דעות.. http://findarticles.com/p/articles/m...20/ai_98539290 אגב, המאמר גם תורגם על ידי אחד מצוות האתר: (המאמר בעברית) http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 תודה ויום טוב! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() זה אפשרי אבל עדיף לך במסה לאכול פחמימות בכמות סבירה כי כאשר תהיה בתפריט דל פחמימות לא תהיה לך כמעט אנרגיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא עשיתי לאחרונה דיאטה דלת פחמימות ועליתי אף במשקלי העבודה..
ככה שאנרגיה קיימת.. באיזו גישה אתה דוגל בסייקלים? 4 ימים דלים ו6-8 ימי העמסה? או את הפריסה השבועית שהדגמתי בהודעה הקודמת? תודה על התשובות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
במסה פחות או יותר זה אותו הדבר רק שבמסה 4-8 ימים דלי פחמימות ויום העמסה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר גם לשחק עם זה?
נגיד יומיים דלים ויום גבוה/מתון ככה לסירוגין במשך שבוע? כאשר היום הגבוה/מתון הוא ביום עם אימון חזק |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה לגבי כמות שומן בקארב סייקלינג? לא כתוב על זה כלום (במאמר המתורגם לפחות.. לא קראתי עדיין את המאמר באנגלית)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה את הימים הדלים ככה:
קלוריות: 2000 חלבון: 170 שומן: 130 פחמימות: 30 וימים מאוזנים או גבוהים בפחמימות: קלוריות: 2000 חלבון: 170 שומן: 58 פחמימות: 200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() איך יכול להיות?
אז מה יורד? החלבון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אם ככה יוצא שבימי הפחמימות אני נמצא בעודף קלורי יותר גדול.. זה אמור להיות ככה?
חשבתי שהימים הדלים והימים של הפחמימות צריכים להיות באותה צריכה קלורית.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() בימים שאתה עושה העמסת פחמימות אתה יכול להפחית קצת את צריכת החלבון והשומן לצרוך את הכמות שאתה אמור לצרוך לא כמו ביום בלי העמסה (שהעלאת בו את החלבון והשומן על מנת לכסות על חוסר הקלוריות שבאים מפחמימות)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז זה מה שאני אעשה..
תוכל רק להביע את הדעה על החלוקה שציינתי קודם? יומיים דלים בפחמימות ויום העמסה שהוא יום אימון (העמסה מתחילה לאחר האימון) ככה לסירוגין במהלך השבוע לדגומא: (מתאמן שני וחמישי) יום שבת - דל יום ראשון - דל יום שני - גבוה יום שלישי - דל יום רביעי - דל יום חמישי - גבוה יום שישי - מאוזן |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שמתי את יום שישי כדל.. התבלבת באיזה יום אחר אולי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Fat bastard
|
![]() נשמע לי קצת תמוה לעשות סייקל פחמימות במסה...
שיטה מצויינת לחיטוב. והכמות שומן נשארת זהה, והכמות חלבון נשארת זהה גם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם החלבון נשאר זהה וכך גם השומן ומעלים את הפחמימות ב-200 גרם (אני צורך ביום דל 30-40 גרם פחמימות ובהעמסה 250) יוצא מכך שאני מעלה את הקלוריות ב-800 קלוריות ליום.. הגיוני? ומה בנוגע לחלוקה שציינתי קודם? היא יכולה לעבוד? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
כן החלוקה הגיונית. תבדוק מה עובד לך יותר, אין פה דברים קבועים החלוקה במאמר זה רק המלצה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() גם מבחינת חלוקת הימים? אמרו לי שפעמיים העמסה בשבוע זה יותר מדי
ושיומיים לא מספיק לדלל את מאגרי הגליקוגן.. אז אתה אומר שבסופו של דבר החלוקה של הימים בשבוע לדל והעמסה זה הגיוני ולנסות את זה בניסוי וטעיה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Fat bastard
|
![]() אני לא אומר שזה לא הגיוני... ויש הבדל. יחי הניואנסים.
אני אומר שכל גוף בנוי אחרת ולכן גם מגיב אחרת. אין מניעה לעשות את החלוקה כמו שאמרת אם היא עובדת לך טוב. תנסה את שתי השיטות ותבדוק מה עובד יותר טוב. |
![]() |
![]() |