|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() תראו אני עושה לחיצת כתפיים עם מוט אולימפי בישיביה בכיסא בשיפוע..
עכשיו אני אוחז באחיזה רחבה את המוט כאילו אחיזה רגילה רחבה אמרו לי שכדי לעבוד יותר על הכתפיים צריך לאחוז אחיזה צמודה עם מרפקים צמודים... ככה זה עובד על הכתף יותר? זה נכון? האם זה משנה עם אני אוחז את המוט רחב בלי שום אחיזה צמודה או לא? .. תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() כן אחי אחיזה מודה יותר יותר מתמקד על כתפיים אחי..
אחיזה רחבה יותר גם מתמקד על הידיים אחי.. עדיף קצר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() אני עושה לחיצת כתפיים באחיזה כמו בבנצ' בערך
ובקשר לשאלה שלך , לא בטוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() רוחב הגוף לא יותר ולא פחות
ותעשה טובה...תעבור לעמידה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
עדיפות לעמידה כדי להפחית עומד מעמ"ש ולתת מעורבות של השרירים המייצבים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אז לפי מה שאתה אומר זה לא משנה עם האחיזה צמודה או לא (זה נכון שאומרים שצמודה מבודדת תעבודה רק על הכתפיים)? העיקר שיהיה ברוחב הגוף וזהו? שהאחיזה תיהיה ברוחה הגוף ולא משנה עם צמוד או לא?. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
וכמו שאמרו לך, תעבור לעמידה.
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() לא מבין מדוע לעבור לעמידה אן ממ ש סיבה ... אז המייצבים עובדים יותר בעמידה בתאחלס זה אותו תרגיל לא מבין תהבדלים כל כך.
ובקשר לתשובה שרשמת אז אתה אומה ברוחב הכתפיים להחזיק ולא משנה עם האחיזה צמודה או לא? זה בסדר שהיא לא צמודה? כאילו שהיידים לא צמודות?. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
בנוסף....שחרור גדול יותר של הורמון גדילה כדי לתת לגוף יכולת להתמודד עם העומס הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני לא מבין למה אתה מתכוון שאתה אומר אחיזה צמודה... אחיזה צמודה זה כשכפות הידיים צמודות, לא? וכשכפות הידיים נמצאות ברוחב הכתפיים הן לא צמודות, לא?
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחיזה צרה יותר מעורבות של כתף קדמית זה כל הסיפור כי יש כפיפה בכתף וזאת תנועה שהכתף הקדמית עושה לעומת הרחקה בכתף באחיזה רחבה מה שהכתף האמצעית עושה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אז לפי מה שרשמת אז האחיזה צריכה להיות ברוחב הכתפיים השאלהה עם המרפקים צריכים להיות צמודים? או לא? כי אמרו לי שזה מבודד תעבודה יותר על הכתף.. |
|
![]() |
![]() |