ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה על האחיזה בלחיצת כתפיים עם מוט אולימפי בישיבה בכיסא. (https://israelbody.com/showthread.php?t=49127)

The-One 07-02-09 22:49

שאלה על האחיזה בלחיצת כתפיים עם מוט אולימפי בישיבה בכיסא.

תראו אני עושה לחיצת כתפיים עם מוט אולימפי בישיביה בכיסא בשיפוע..
עכשיו אני אוחז באחיזה רחבה את המוט כאילו אחיזה רגילה רחבה
אמרו לי שכדי לעבוד יותר על הכתפיים צריך לאחוז אחיזה צמודה עם מרפקים צמודים... ככה זה עובד על הכתף יותר?
זה נכון? האם זה משנה עם אני אוחז את המוט רחב בלי שום אחיזה צמודה או לא? ..
תודה לעוזרים.

elnorv 07-02-09 22:51

כן אחי אחיזה מודה יותר יותר מתמקד על כתפיים אחי..

אחיזה רחבה יותר גם מתמקד על הידיים אחי..

עדיף קצר...

Daniel R 07-02-09 22:54

אני עושה לחיצת כתפיים באחיזה כמו בבנצ' בערך
ובקשר לשאלה שלך , לא בטוח

hypertrophy 07-02-09 22:58

רוחב הגוף לא יותר ולא פחות

ותעשה טובה...תעבור לעמידה

The-One 07-02-09 23:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 761846)
רוחב הגוף לא יותר ולא פחות

ותעשה טובה...תעבור לעמידה

למה לעבור לעמידה מה ההדבל יותר נוח לי בישיבה יחסית מה ההבדל?
ולא ענית לי על השאלה בקשר לרוחב של הלחיצת כתפיים זה לא משנה עם האחיזה היא צמודה או לא? ..

hypertrophy 07-02-09 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 761860)
למה לעבור לעמידה מה ההדבל יותר נוח לי בישיבה יחסית מה ההבדל?
ולא ענית לי על השאלה בקשר לרוחב של הלחיצת כתפיים זה לא משנה עם האחיזה היא צמודה או לא? ..

תקרא את התשובה שוב.......כתבתי לך ברוחב הגוף לא יותר ולא פחות

עדיפות לעמידה כדי להפחית עומד מעמ"ש ולתת מעורבות של השרירים המייצבים

The-One 07-02-09 23:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 761864)
תקרא את התשובה שוב.......כתבתי לך ברוחב הגוף לא יותר ולא פחות

עדיפות לעמידה כדי להפחית עומד מעמ"ש ולתת מעורבות של השרירים המייצבים

הבנתי אני יעבור לעמידה יותר מאוחר בנתיים אני מתקדם עם המשקלים בתרגיל הזה אז חבל לי
אז לפי מה שאתה אומר זה לא משנה עם האחיזה צמודה או לא (זה נכון שאומרים שצמודה מבודדת תעבודה רק על הכתפיים)? העיקר שיהיה ברוחב הגוף וזהו? שהאחיזה תיהיה ברוחה הגוף ולא משנה עם צמוד או לא?.

the animal 07-02-09 23:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 761868)
הבנתי אני יעבור לעמידה יותר מאוחר בנתיים אני מתקדם עם המשקלים בתרגיל הזה אז חבל לי
אז לפי מה שאתה אומר זה לא משנה עם האחיזה צמודה או לא (זה נכון שאומרים שצמודה מבודדת תעבודה רק על הכתפיים)? העיקר שיהיה ברוחב הגוף וזהו? שהאחיזה תיהיה ברוחה הגוף ולא משנה עם צמוד או לא?.

אחיזה בערך ברוחב הכתפיים.
וכמו שאמרו לך, תעבור לעמידה.

The-One 07-02-09 23:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 761873)
אחיזה בערך ברוחב הכתפיים.
וכמו שאמרו לך, תעבור לעמידה.

לא מבין מדוע לעבור לעמידה אן ממ ש סיבה ... אז המייצבים עובדים יותר בעמידה בתאחלס זה אותו תרגיל לא מבין תהבדלים כל כך.
ובקשר לתשובה שרשמת אז אתה אומה ברוחב הכתפיים להחזיק ולא משנה עם האחיזה צמודה או לא? זה בסדר שהיא לא צמודה? כאילו שהיידים לא צמודות?.

hypertrophy 07-02-09 23:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 761887)
לא מבין מדוע לעבור לעמידה אן ממ ש סיבה ... אז המייצבים עובדים יותר בעמידה בתאחלס זה אותו תרגיל לא מבין תהבדלים כל כך.
ובקשר לתשובה שרשמת אז אתה אומה ברוחב הכתפיים להחזיק ולא משנה עם האחיזה צמודה או לא? זה בסדר שהיא לא צמודה? כאילו שהיידים לא צמודות?.

בעמידה יש מעורבות של יותר שרירים מייצבים וזה חשוב ליציבה
בנוסף....שחרור גדול יותר של הורמון גדילה כדי לתת לגוף יכולת להתמודד עם העומס הזה

the animal 07-02-09 23:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 761887)

אני לא מבין למה אתה מתכוון שאתה אומר אחיזה צמודה... אחיזה צמודה זה כשכפות הידיים צמודות, לא? וכשכפות הידיים נמצאות ברוחב הכתפיים הן לא צמודות, לא?

Biceps mAn 08-02-09 00:23

אחיזה צרה יותר מעורבות של כתף קדמית זה כל הסיפור כי יש כפיפה בכתף וזאת תנועה שהכתף הקדמית עושה לעומת הרחקה בכתף באחיזה רחבה מה שהכתף האמצעית עושה.

The-One 08-02-09 00:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 761891)
אני לא מבין למה אתה מתכוון שאתה אומר אחיזה צמודה... אחיזה צמודה זה כשכפות הידיים צמודות, לא? וכשכפות הידיים נמצאות ברוחב הכתפיים הן לא צמודות, לא?

שהידיים שלך המרפקים צמודים האחיזה צמוד יחסית ושהמרפקים יהיו צמודים כמו נגיד לחיצת חזה באחיזה צקרה לזה אני מתכוון מבין?
אז לפי מה שרשמת אז האחיזה צריכה להיות ברוחב הכתפיים השאלהה עם המרפקים צריכים להיות צמודים? או לא? כי אמרו לי שזה מבודד תעבודה יותר על הכתף..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:16.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ