![]() |
שאלה על האחיזה בלחיצת כתפיים עם מוט אולימפי בישיבה בכיסא.
תראו אני עושה לחיצת כתפיים עם מוט אולימפי בישיביה בכיסא בשיפוע..
עכשיו אני אוחז באחיזה רחבה את המוט כאילו אחיזה רגילה רחבה אמרו לי שכדי לעבוד יותר על הכתפיים צריך לאחוז אחיזה צמודה עם מרפקים צמודים... ככה זה עובד על הכתף יותר? זה נכון? האם זה משנה עם אני אוחז את המוט רחב בלי שום אחיזה צמודה או לא? .. תודה לעוזרים. |
כן אחי אחיזה מודה יותר יותר מתמקד על כתפיים אחי..
אחיזה רחבה יותר גם מתמקד על הידיים אחי.. עדיף קצר... |
אני עושה לחיצת כתפיים באחיזה כמו בבנצ' בערך
ובקשר לשאלה שלך , לא בטוח |
רוחב הגוף לא יותר ולא פחות
ותעשה טובה...תעבור לעמידה |
ציטוט:
ולא ענית לי על השאלה בקשר לרוחב של הלחיצת כתפיים זה לא משנה עם האחיזה היא צמודה או לא? .. |
ציטוט:
עדיפות לעמידה כדי להפחית עומד מעמ"ש ולתת מעורבות של השרירים המייצבים |
ציטוט:
אז לפי מה שאתה אומר זה לא משנה עם האחיזה צמודה או לא (זה נכון שאומרים שצמודה מבודדת תעבודה רק על הכתפיים)? העיקר שיהיה ברוחב הגוף וזהו? שהאחיזה תיהיה ברוחה הגוף ולא משנה עם צמוד או לא?. |
ציטוט:
וכמו שאמרו לך, תעבור לעמידה. |
ציטוט:
ובקשר לתשובה שרשמת אז אתה אומה ברוחב הכתפיים להחזיק ולא משנה עם האחיזה צמודה או לא? זה בסדר שהיא לא צמודה? כאילו שהיידים לא צמודות?. |
ציטוט:
בנוסף....שחרור גדול יותר של הורמון גדילה כדי לתת לגוף יכולת להתמודד עם העומס הזה |
ציטוט:
|
אחיזה צרה יותר מעורבות של כתף קדמית זה כל הסיפור כי יש כפיפה בכתף וזאת תנועה שהכתף הקדמית עושה לעומת הרחקה בכתף באחיזה רחבה מה שהכתף האמצעית עושה.
|
ציטוט:
אז לפי מה שרשמת אז האחיזה צריכה להיות ברוחב הכתפיים השאלהה עם המרפקים צריכים להיות צמודים? או לא? כי אמרו לי שזה מבודד תעבודה יותר על הכתף.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ