|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() היו לכם פעם תאונות באימון? או שראיתם מישהו שהייתה לו?
לי הייתה אתמול תאונה שהגשתי לחבר שלי משקולת של 32 קילו ללחיצת חזה עם דמבלים בספסל שטוח והזאת שהגשתי לו התפרקה באמצע סט וחלק נפל לי על האצבע אבל לא נורא סה"כ 5 קילו כבר כמעט עבר ![]() מה איתכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן ,היה לי...עשיתי מקבילים על ספה..והוספתי מישקל על ברגליים כזה והספה נישברה ונפלתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
סמל מין
|
![]() זאת התאונה היחידה שקרתה לי: באמצע אימון כתפיים עשיתי לחיצת כתפיים כנגד דאמבלים בישיבה, אני לא זוכר בדיוק את המשקל אבל הצלחתי לעשות 4 חזרות ובחמישית נתקעתי ובקושי עליתי ואז בשישית הבאתי פוש טוב והצלחתי לעלות ובשביעית נתקעתי ואיכשהו כל הגוף שלי זז אחורה והדאמבל עף על הרצפה ואני יחד איתו למזלי זה לא נחת עליי או שאני על הדאמבל חוץ מכמה שריטות ברצפה לא היה שום נזק
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה,אני בקורס חדר כושר..והמדריך של הקורס לא מכיר תמילה דאמבלים..הוא מכיר מישקולת ומישקוליות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נפל לי דאמבל וקפץ לתוך המראה, כמובן שנשברה.
2 תאונות סקוואט לא נעימות שכוללות פציעות גב תחתון. זהו בינתיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שעשיתי לחיצת חזה אם 105 נתקעתי בחזרה ה4 ואף אחד לא היה במכון היתי צריך לחכות 5 דקות עד שמישהו בה לעזור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() אממ לא הייתי קורא לזה תאונה אבל זה הפאשלה היחידה שהייתה לי במכון..
אצלנו יש דאמבלים של 30 קילו והמשקל הבא זה 40 קילו אין משקל בין לבין נגיד 32 34 36 38.. ישר הבדל של 10 קילו.. קיצר ראיתי שאני יכול לעשות לחיצת חזה עם דאמבלים עם 30 קילו 10 פעמים, אז אמרתי ננסה אולי 3-4 פעמים עם 40 קילו.. המאמן שמר עלי, התיישבתי על הכיסא, לקחתי את הדאמבלים 40 קילו לתנוחה של הלחיצת חזה בשכיבה כבר, ועשיתי את זה במהירות, אז 2 הידיים שלי התכופפו אחורה כמעט פרקתי תכתף אבל המאמן תפס את זה בזמן.. מאז אני כועס על עצמי ואני רוצה לנסות את זה עוד פעם =\
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נפלה לי משקולת קטנה על הרגל תוך כדי שלקחתי משקולות... וזהו.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() פאשה אחת, בזמן לחיצת חזה כשהחזרתי את המוט למקום חתיכת העור שמחבר בין האגודל לאצבע
נמחצה בגלל שלא שמתי לב שאני שם עקום דם ועוד שטויות כי זה מקום חלש ברמות אבל עבר =]
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לחיצת כתפיים עם דאמבלים.
לקראת סוף הסט איבדתי יציבות, הספוטר היה דביל, היד עפה אחורה עם המשקולת אבל למזלי זרקתי אותו בזמן לפני שפרקתי את הכתף. וגם לא נשבר שום דבר.
![]() |
#12 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
אם לא היית מצליח להרים את זה, זה כבר היה נופל לך על הפרצוף ושובר לך אותו ממממממממ ותאונה שקרתה לי ,עשיתי בדאמבלים חזה עליון עם 40 קילו כל יד והפלאפון שלי היה על הריצפה בדיוק איפה שאני זורק את הדאמבלים שאני מסיים(אני עושה איתו סטופר), קיצר אחרי 10 חזרות זרקתי אותם ואחד הדאמבלים נפל על הפלא ושבר אותו לחתיכות נערך לאחרונה על ידי TheRock, 16-01-09 בשעה 13:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני זבל אם אתה לא עוקף את רוני קולמן תוך כמה שנים :o איך לעזאזל אתה מגיע למשקלים האלה?! ציטוט:
![]() פעם אחת גם לי קרה שזה פגע קרוב לפלא. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אהה נזכרתי במשהו שהיה לי..
עשיתי בטן וניסיתי לעשות את זה עם פלטה של 20 קילו (לא הלך), בקיצור אני בא לקום והפלטה מוחצת לי תכיפה בברזל שעליו שמים רגליים.. לא על הכריות בצדדים. עבר אחרי איזה רבע שעה אבל פחד אימים..
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() נפל לי דאמבל של 30 קילו על הרגל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() באתי להוציא 2 צלחות של 20 קילו כ"א וחשבתי שעם יד אחת אני אצליח להוציא את שניהם(מוציא עם יד אחת ואז תופס גם עם השנייה שזה כבר באוויר)...
עפתי על איזה מוט תוך כדי... והיה פעם אחת שאחרי פרפר חופשי על ספה אני קם, ופתאום רואה צלחת מתרוצצת בחדר, לא הייתה שלי, אבל כמעט הורידה מישהו אז רצתי אחריה לפני שתפגע במישהו
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מקס באיזה שעות אתה בא?
עכשיו אתה עושה מסה נקיה או מלוכלכת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי בא בבוקר אבל משום מה השרירים שלי חלשים בבוקר ואני לא ממצא את עצמי.
אני בא בד"כ ב-5 עד 5 וחצי. אם אתה רוצה אני יכול לבוא גם ב-3 לא אכפת לי כ"כ כל עוד אין לימודים ואני עכשיו במלוכלכת בלי תפריט. בקרוב קונה קריאטין |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מקס תבוא בין 3 ל3 וחצי אין הרבה אנשים יש אוירה של הראד קור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |