|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() התוכנית הקודמת היתה לי טובה אבל מרוב התרגילים הזמן שלי נמרח במכון
אז החלתי ליבנות אחת חדשה, ולעשות איתה גיוון כל חודש הנה התוכנית A חזה לחיצת חזה כנגד מוט ישר– 10,8,7,6 לחיצת חזה כנגד דאמבלים בזווית של 30 מעלות 10,8,8,6 מקבילית 10X3 לחיצת חזה כנגד מוט בשיפו שלילי 8 X 3 קרוס הובר- 3X10 B גב בנט אובר ראו 10,8,7,6 פולי רחב לפנים 4X8 חתירה 3X10 הורדת פולי עליון צר 9,9,9 PULL OVER 3x8 מתח 3 X MAX(חימום) C כתפיים מיליטרי פרס 10,8,8,6 לחיצות ארנולד 10,9,8 פולי תחתון הרמת אלכסון 3 X8-10 הרחקת קדימה 12,10,8 הרמת מוט W לפנים 10,9,8 D רגליים סקוואט חופשי 10,8,8,6 דדליפט 10,8,7,6 פשיטת ברכיים במכונה – 3X12 כפיפת ברכיים במכונה 3X8 לחיצות רגליים 2X6 תאומים כנגד מכונת לחיצת רגליים 3 X 15 E ידיים: קדמית - בייספס כפיפות מרפקים כנגד מוט ישר 3X7 כפיפות מרפקים יד יד על הספה 3X12,10,8 כפיפות מרפקים עם משקוליות 3X8 כפיפות מרפקים כנגד מוט W אחיזה הפוכה 8-12 3 X יד אוחרית - טרייספס לחיצות חזה עם מוט אחיזה צמודה 10,9,8,7 לחיצה צרפתית 3X10 מקבילית עם משקל 3X10 התוכנית תילך ככה ראשון A שני B שלישי C רביעי - מנוחה חמישי D שישי E שבת מנוחה מה אתם אומרים עליה? (אני עושה אתה לחודש בשביל הגיוון ואז אני יחליט אם להמשיך או לעצור) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יותר מדי עבודה על חזה תחתון וכתף קדמית (אפילו בשביל abcde).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יותר מדי אותיות לטעמי
מיותר לתת אימון שלם לחזה/לכתפיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יגמר חודש עם התוכנית אני יעבור לabcd ואז אחרי חודש אני ינסה שוב ab
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() תוכנית מעולה אחי אני עושה משהו דומה
אבל הייתי מציע לך להחליף את מקבילית עם משקל ביד אחורית ולעשות כפיפת מרפק (נראלי שכה קוראים לזה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא הולך ככה יש את המתכן של המתח אבל יש ספסל איתו שעוזר לך לעלות,אז אני יורד עם הספסל ורק עם הידים מוריד אותו, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() 4 תרגילים ליד קדמית,3 לאחורית?
3 סוגי לחיצות,עוד תרגיל לחזה תחתון ועוד כרוסאובר? בנט אובר וגם חתירה פולי עליון וגם מתח ועוד הרבה כאלו לפי דעתי תכנית לא משהו בכלל,הרגליים מקבלים 16 סטים וגם הכתפיים,אבל החזה 17 והגב 20? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לרגליים זה ולך לפי איכות לא כמות אני שם דדליפט וסקוואט שהם קשים מאוד אז אין מה סתם למלאות את התוכנית, כתפיים זה 13 תרגילים התרגיל האחרון הוא לתרפזים, והגב המתח זה החימום, אם עם המתח יותר מידי אני יכול להוריד את פול אובר. ??????? מה לעשות אם צריך ??. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תגיד אחי, אתה מתקדם בכלל עם כל התיכנונים והתכניות האלה?
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא אהבתי (כמות סטים,התנגשויות,יחסי עבודה שונים ליד קדמית/אחורית ועוד...)
עדיף כבר abcd אם אתה בקטע של פיצולים גדולים
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הטרפזים גם עובדים,אבל התרגיל הוא בעיקר לכתפיים ולא לטרפזים
כפיפות אחיזה הפוכה זה לא לאמות זה לbrachioradialis והוא עובד בכל תרגילי הגב שלך בגלל האחיזה,תרגיל מיותר תוריד אותו בקשר לכתפיים,גם לחיצות גם ארנולד? למה תוריד ארנולד לא צריך,ותוריד גם הרמת אלכסון ותעשה איזה משהו לכתף אחורית מתח 3XMAX זאת אומרת מקסימום שאתה יכול ואתה עושה את זה בתור תרגיל ראשון? שלום חומצות חלב ביי ביי אימון ברגליים בלחיצות בגלל שזה משקלים גדולים יחסית אתה צריך קצת יותר סטים לחימום ורק בשביל 2 סטים חבל,במקום תעשה 3-4 סטים של לחיצות וכפיפות ופשיטות תעשה 2 סטים לפי דעתי יש פה כל כך הרבה לתקן שיותר קל לרשום תוכנית מחדש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט שלך:
מה אתם אומרים עליה? מצד אחד אתה שואל מה אנחנו חושבים עליה,מצד שני אהם קוטל? את מה שאנשים חושבים עליה לפני כמה דקות מצאתי 2 דיונים נחמדים: http://www.israelbody.com/showthread.php?p=665797 http://www.israelbody.com/showthread.php?t=29312 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ומה ההבדל בינהם להגיד לך, שבאשכול ההוא עזר לו וכאן ההוא אומר חסר זה,זה לא טוב, היתנגשויו, ועוד 101 דברים שאפילו על 1 מהם הוא לא הסביר אז על מה להודות לו ? ואני לא שולל כל דבר שאתם אומרים אני חושב איך להשים את זה |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תמיד אחרי שאתה מעלה תכנית אתה מתעצבן מהתגובות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() חבל שאתה לא מקבל ביקרות אנשים רוצים רק לעזור וליעל לך את העבודה.
קודם כל אני לא אוהב תוכנית של 5 פעמים בשבוע, למרות שעבדתי בהן פעם (עם הרבה טעוית) עדיף תוכנית של 4 פעמים בשבוע. קודם כל לא רואה סיבה לעשות 17 סטים לחזה (למרות שזה פעם בשבוע 14 סטים יספיקו או אפילו פחות עם אימון נכון - שיפוע שלילי די מיותר) כמות הסטים לגב גם גם מיותרת למרות שפה זה פחות רלוונטי, פולי עליון,פולי צר ומתח עובדים על אותם שרירים למה לבזבז סתם עבודה ? מתח יהיה עדיף על כל אלו ובכלל כתרגיל לגב - חובה. בקשר לידיים אין דבר כזה שיד קדמית מקבל יותר עבודה מיד אחורית שגדולה יותר. לא התייחסתי לכתפיים ורגלים למרות שגם שמה יש תרגילים מיותרים ביחס לעבודה. בהצ'.
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לשיפוע נשלילי במה אתה ממליץ להחליף אותו ? ובקש לגב אני מת על הפולי עליון אז אם אני עושה אותו להוריד את המתח ואת הפולי הצר? ואם אני יעשה 15 סטים לשריר גדול ו9 לקטן זה יהיה בסדר ? נערך לאחרונה על ידי itaiprz1, 10-10-08 בשעה 19:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() טוב שינתי את התוכנית לפי מה שאמרתם , הוצאתי תרגילים הורדתי סטים ויש דברים לא סגורים, מה אתם אומרים לעשות עכשיו ? a חזה לחיצת חזה כנגד מוט ישר– 10,8,7,6 לחיצת חזה כנגד דאמבלים בזווית של 30 מעלות 10,8,8,6 pull over /מקבילית 7,7,7 פרפר שיפוע עליון - 3 8 x b גב בנט אובר ראו 10,8,7,6 פולי רחב לפנים 4x8 חתירה 4x10 מתח 3 x 7 עם משקל c כתפיים מיליטרי פרס 10,8,8,6 תרגיל לכתף אחורית 10,9,8 פולי תחתון הרמת אלכסון 3 x8-10 הרחקת קדימה 12,10,8 הרמת מוט w לפנים 10,9,8 d רגליים סקוואט חופשי 10,8,8,6, דדליפט 10,8,7,6 פשיטת ברכיים במכונה – 3x12 כפיפת ברכיים במכונה 3x8 תאומים כנגד מכונת לחיצת רגליים 3 x 15 (יש פה 17 מה להוריד אם צריl) c ידיים: קדמית - בייספס כפיפות מרפקים כנגד מוט w 3x8 כפיפות מרפקים כנגד מוט ישר 3x10 כפיפות מרפקים יד יד על הספה 3x12,10,8 (אם אני יוסיף עוד 2 סטים של כפיפות מרפקים בדאמבלים זה יהיה יותר מידי?) יד אוחרית - טרייספס לחיצות חזה עם מוט אחיזה צמודה 10,9,8,7 לחיצה צרפתית12,10,8,6 מקבילית עם משקל 3x7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() הייתי עושה פחות או יותר ככה (עם התרגילים האלו)
ציטוט:
![]() |