|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() או שעדיף בערב?
ואני לא התאמנתי כבר 7 חודשים(שזה נקרא מתאמן מתחיל..)ואני מתכון להתחיל עם התוכנית הזאת http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=204&Page=1 היא בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משתמש פעיל
|
![]() זה לא משנה שעת האימון זה מתי אתה מרגיש שאתה יכול ולא עייף
יש כאלה שמתאמנים ב12 בלילה לידעתך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() השעה באמת לא משנה
אני לא כל כך אוהב את התוכנית שלך כי נשמע לי קצת מבאס לעבוד על כל השרירים באותו אימון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה ab
אם אתה מתאמן 7 חודשים. או abc.. \ d זה בסדר להתאמן בצהרים. בערב בבוקר (3 שעות אחרי ארוחת הבוקר) איך שבא לך. מתי שנוח לך..
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
3 שעות אחרי שמתעוררים*
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן.. תודה על התיקון
ד"א זה מה שאני עושה קם ב3 והולך ב6. ואז לבצפר :x
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יפה אחי,
ובאיזה שעה אתה הולך לישון?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() 10..
היום שלי הולך ככה: בבוקר ב3 קם ואוכל אחרי זה ב6 הולך לחדר כושר אחרי זה מתקלח ולבצפר (אחרי שאכלתי) אז בא מהבצפר אני עושה ש.ב ומעתיק את החומר שכתבתי במחברת למחשב אז זה איזה שעה עם הש.ב והעתקה - כשיש הרבה ש.ב ואז אני הולך לישון בצהרים עוד 3-5 שעות ואז יש לי עוד קצת זמן פנוי.. לדברים איזה 3-5 שעות יש לי זמן פנוי :]
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אורח חיים לא קל(הפוך משלי)...
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כיתה ט'
אבל אני משקיע ככה עד יב.. עד כיתה ח לא עשיתי כלום ממוצע בטעודה לא יותר מ60 כל שנה - שנה שעברה 55.6 ואני לא באומץ. אז בקיצר אני מתחיל השנה ממש לחרוש. ככה שאחרי לימודים בבית במזגן אחרי זה לצאת החוצה לחום הזה ולהתאמן אין בכלל חשק. אין אנרגיה.. הכי טוב בבוקר קריר אתה בא רענן לשיעור יש לך יותר ריכוז כי הוצאת את האנרגיה שלך בחדר כושר - אתה פשוט מקשיב ומבין
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לקום ב3? להתאמן ב6? איפה בכלל פתוח ב6? נשמע לי הזוי לגמרי. אתה בטוח שאתה לא מחרטט? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא הבנתי, מה זאת אומרת 3 שעות אחרי שאתה מתעורר ולא אחרי הארוחת בוקר?
![]() |
#14 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תזהר אחי אסור להתאמן בין השעות 2-6 כי הכמות טסטוסטרון בגוף מאוד נמוכה ואם תפעילעל הגוף הרבה לחץ יכול להשתנות אצלך ההורמנים מפה לשם כל חלבון שתכניס אחרי היאמון יהיה חסר משמעות כי בין השעות האלו הוא מתפרק מכיוון שלגוף ממש חם והוא הופך לפחמימה ושומן מה שיגרום לך לעלות רק בשומן כמובן שגם זה יכול לדפוק לך את הגנטיקה מכיוון שאתה לא מנצל אותה ורק עושה לה רע הגוף יכול לבגוד בך ולגרום לגנטיקה גרועה מאוד.
אז תזהר רק אחי... |
![]() |
![]() |