![]() |
האם זה בסדר להתאמן בצהריים?
או שעדיף בערב?
ואני לא התאמנתי כבר 7 חודשים(שזה נקרא מתאמן מתחיל..)ואני מתכון להתחיל עם התוכנית הזאת http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=204&Page=1 היא בסדר? |
זה לא משנה שעת האימון זה מתי אתה מרגיש שאתה יכול ולא עייף
יש כאלה שמתאמנים ב12 בלילה לידעתך. |
ציטוט:
לגבי התוכנית שלך, נראית טוב מאוד למתחיל |
השעה באמת לא משנה
אני לא כל כך אוהב את התוכנית שלך כי נשמע לי קצת מבאס לעבוד על כל השרירים באותו אימון... |
תעשה ab
אם אתה מתאמן 7 חודשים. או abc.. \ d זה בסדר להתאמן בצהרים. בערב בבוקר (3 שעות אחרי ארוחת הבוקר) איך שבא לך. מתי שנוח לך.. |
ציטוט:
3 שעות אחרי שמתעוררים* |
ציטוט:
ד"א זה מה שאני עושה קם ב3 והולך ב6. ואז לבצפר :x |
ציטוט:
ובאיזה שעה אתה הולך לישון? |
10..
היום שלי הולך ככה: בבוקר ב3 קם ואוכל אחרי זה ב6 הולך לחדר כושר אחרי זה מתקלח ולבצפר (אחרי שאכלתי) אז בא מהבצפר אני עושה ש.ב ומעתיק את החומר שכתבתי במחברת למחשב אז זה איזה שעה עם הש.ב והעתקה - כשיש הרבה ש.ב ואז אני הולך לישון בצהרים עוד 3-5 שעות ואז יש לי עוד קצת זמן פנוי.. לדברים איזה 3-5 שעות יש לי זמן פנוי :] |
ציטוט:
אורח חיים לא קל(הפוך משלי)... |
כיתה ט'
אבל אני משקיע ככה עד יב.. עד כיתה ח לא עשיתי כלום ממוצע בטעודה לא יותר מ60 כל שנה - שנה שעברה 55.6 ואני לא באומץ. אז בקיצר אני מתחיל השנה ממש לחרוש. ככה שאחרי לימודים בבית במזגן אחרי זה לצאת החוצה לחום הזה ולהתאמן אין בכלל חשק. אין אנרגיה.. הכי טוב בבוקר קריר אתה בא רענן לשיעור יש לך יותר ריכוז כי הוצאת את האנרגיה שלך בחדר כושר - אתה פשוט מקשיב ומבין |
ציטוט:
לקום ב3? להתאמן ב6? איפה בכלל פתוח ב6? נשמע לי הזוי לגמרי. אתה בטוח שאתה לא מחרטט? |
לא הבנתי, מה זאת אומרת 3 שעות אחרי שאתה מתעורר ולא אחרי הארוחת בוקר?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תזהר אחי אסור להתאמן בין השעות 2-6 כי הכמות טסטוסטרון בגוף מאוד נמוכה ואם תפעילעל הגוף הרבה לחץ יכול להשתנות אצלך ההורמנים מפה לשם כל חלבון שתכניס אחרי היאמון יהיה חסר משמעות כי בין השעות האלו הוא מתפרק מכיוון שלגוף ממש חם והוא הופך לפחמימה ושומן מה שיגרום לך לעלות רק בשומן כמובן שגם זה יכול לדפוק לך את הגנטיקה מכיוון שאתה לא מנצל אותה ורק עושה לה רע הגוף יכול לבגוד בך ולגרום לגנטיקה גרועה מאוד.
אז תזהר רק אחי... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ