|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
רציתי לדעת איך אני יכול לדחוק יותר בליחצת חזה כבר חצי שנה אני תקוע על אותו משקל תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() אתה יכול לבקש מישהו שישמור לך ולהעמיס ב5 קילו יותר ממה שאתה מסוגל להרים, זאת אומרת אם אתה עושה 8 חזרות עם 80 קילו, אתה צריך לשים משקל שכבר תיהיה לך בעיה לעשות את החזרה ה5, אתה צריך להעמיס על השריר בשביל לתת לו להתרגל למשקל לכן מומלץ שתשיג שותף ככה אני התחלתי להעלות במשקלים בצורה הכי אפקטיבית, פשוט תמצא מישהו נאמן שיהיה מוכן לבוא איתך ולעזור לך.
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() להתחיל לאכול
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() את זה אני יודע
פעם ראיתי פה כתבה על זה איך לעלות במשקלים איפה היא?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() בעקרון כמו שטוקסיטי אמר תתחיל לאכול...
אבל הדרכים שאתה יותר מחפש זה למשל פירמידה.... נגיד ואתה עושה כרגע 60 קילו 10 חזרות 3 סטים עשה פירמידה של 60 10 חזרות סט ראשון סט שני 62.5\65 קילו 8 חזרות ואז סט אחרון 65\70 קילו 6 חזרות... סתם אפשרות אפשר לשחק עם זה הרבה... בנוסף לזה אתה יכול להשתמש בכמה טריקים כמו הרגליים להרים את התחת להבליט חזה ... אחיזה רחבה לדעתי יותר קל מאפשר יותר משקל... וכמובן לחזק את השרירים האחרים שעוזרים בלחיצה... כתפיים ואחורית וע'י זה להרים יותר מן הסתם כמהש הם יהיו יות רחזקים ככה גם הלחיצה שלך תיהיה יותר כבדה.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל לעשות את התכנית של ריפטו ואני מבטיח לך שלא תצא עם בנץ' מתחת ל- 100 קילו(אם אתה עכשיו דוחק כבר אז למה לא)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אתה מדבר על practical programming?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה איפה התוכנית הזו חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מכיר את התוכנית אבל זה אולי עוזר לך להרים יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תנסה לעבור לכמה זמן ללחיצה דאמבלים ואז לחזור ללחיצה עם מוט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני הגעתי לשלב שאני ממש נתקע אני בנתיים עובד על עליון עם מוט ועושה בספה בלי שיפוע עם דאמבלים נראה מה יהיה....
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מאמין שאף אחד לא אמר את זה
![]() תעשה סייקל משקלים, תוריד משמעותית מהמשקל נגיד 15-20 קילו... (אבל תשאר על אותה סכמת חזרות וסטים) וכל אימון תוסיף 2.5 קילו, אני מבטיח לך שכאשר תגיע בחזרה למשקל ההתחלתי זה יהיה ממש קל...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט יש עוד דרך, תוריד 10% מהמשקל ותעלה בחזרה בקפיצות רגילות כל אימון ומשקל לפני שאתה מגיע לנקודה שנתקעת בה תעלה פחות משקל, ומשם תמשיך לעלות באותו קצב של פחות משקל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תעובר לתוכנית כוח מקסימום משקל שאתה מרים עכשיו אתה תתחיל ממנו 6 חזרות 4 סטים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני בשביל להעלות במשקל הייתי יורד לטווחים נמוכים
רק צריך ספוטר ובסיום האימון אם בתוכנית שלך יש 6 חזרות אז תשים עוד איזה 2 וחצי מכל צד תגיד לו שישמור ותנסה לדפוק איזה 3~ חזרות ככה ובאימון הבא זה כבר היה קל לי לא יודע כמה זמן זה יעבוד כי בטח גם זה יתקע אותי באיזה שלב אבל כל עוד אני מתקרב למאה אני שמח:d
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]()