|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה כפיפות בטן בשיפוע עם משקולת של 20 קילו עליי(על החזה) יש מצב שהתרגיל הזה פוגע בגב?? אם כן מה אתם ממליצים לעשות???
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מרגיש לחץ בגב תחתון? אם כן , אז ממולץ לך מאוד להפסיק עם הפלטה של 20 קילו כי זה יוצר לך עומס על החוליות בגב ותאמין לי שאתה מאוד לא רוצה חס וחלילה לפגוע באחת החוליות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אתה מציע לעשות חוץ מלרדת במשקל???? רק ככה אני מרגיש שאני עובד על הבטן.
![]() |
#4 |
|
![]() אני יציע לך את מה שאני אישית מבצע ואחלה תרגיל שרק שיפר ונתן לי אחלה פוש!
Decline Reverse CrunchDecline Reverse Crunch יש לך פה קישור לסרטון של התרגיל עצמו : http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fun/vide...ersecrunch.wvx, תבצע 4 סטים כל סט 20-25 חזרות בהתחלה בלי משקולות רגליים ע"מ באמת לתפוס את התנועה עצמה של התרגיל כי חייב לציין שהתרגיל למי שלא רגיל אליו מאוד קשה לביצוע מכמות הסטים והחזרות. בכל מקרה אם תצטרך עוד משהו תרגיש חופשי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() בכיף אחי ושמור על הגב אחי כי תאמין לי ששום תרגיל או גוף בעולם לא שווה את הבריאות .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש אולי דרך לעשות את התרגיל שאני עושה ולישמור על הגב? נגיד עם חגורת גב זה יעזור בתרגיל כזה??
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל בהתחלה, עשיתי אותו בלי שיפוע ועם ידיים לצידי הגוף על הרצפה עד ששרירי הבטן יתחזקו... פותח הפטסט איזה תרגיל אתה עושה עד עכשיו ? שיי, אאם אפשר אתה יכול להגיד איך אתה עובד על הבטן,כלומר: תדירות, תרגילים, חזרות, עם או בלי הגעה לכשל וכו... תודה ![]() ד"א יש לך בטן בת ****
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! נערך לאחרונה על ידי Bono, 28-07-08 בשעה 11:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אני שונא לעשות בשיפוע. אני עושה עם יותר משקל, בלי שיפוע ואין בעיה.. תנסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() כפיפות בטן זה תרגיל מיותר לגמרי ... מתי אנשים כבר יבינו את זה ? מתייי ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה בשיפוע שם מישקולת על החזה ועולה העיניין הוא שכדי להגיע לכשל אני צריך משקולת של 20 קילו ואז אני מרגיש לחץ בגב התחתון.... אגב אני עושה את התרגיל הזה משו כמו חודש אולי אפילו פחות וזה לא יאומן איזה תוצאות יש... בגלל זה אני לא כ"כ רוצה לוותר עליו... כמובן שאני לא אעשה אותו אם זה עושה נזק לגב מה שכן אני באמת חושב שאני אעשה את זה בלי שיפוע ועם הרבה משקל ונראה אם אז אין לחץ על הגב.
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הסבר נמק ופרט!
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם כן תנסה לעשות כפיפות בטן שבהם אתה מעלה רק את השכמות ללא הגב התחתון , כלומר עד שלושים מעלות. תקפיד שהתנועה תגיע מבטן ותקפיד שהצוואר לא יזוז.
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אתה יכול לעשות דדליפט
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() סקוואט - בטן
דד-ליפט - בטן שראגס - בטן טיולי פרמר - בטן כפיפות בטן זה תרגיל מבודד, אותו דבר כמו פשיתת מרפקים עם היד, אתה סתם מעייף ומתיש את השריר, זה לא מה שיגרום לו לגדול(קוביות גדולות - זה שרירי בטן מאסיביים), תרגיל מורכב שמעמיס על כול הגוף, זה מה מה שכול מתאמן צריך לחפש ! אנשים שמשתמשים ב as, זה סיפור אחר לגמרי, כשיש לך כמויות עדירות של טסט בגוף, תרגילים מבודדים,פאמפינג וכו' שימושי מאוד בנוסף לעבודה הבסיסית (שזה להרים משקל) ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
קיצר אח יקר , אימוני הבטן שלי מתחלקים ל 4 ימים בשבוע , טווח מנוחה של כ 48 שעות בין אימון לאימון (בטן) , בגדול אני מתחיל עם התרגיל הנ"ל שהבאתי את הדוגמא אליו פה ומבצע 4 סטים של 25 חזרות בכל סט , מתחיל עם משקולות של 2 קילו על כל רגל . לאחר סיום הסטים בתרגיל הזה , עובר כפיפות בשיפוע 45 מעלות כנגד משקולת של 15 קילו ומבצע 4 סטים של 20 חזרות בכל סט , שכחתי לציין מנוחה של חצי דקה בין סט לסט . זה בעקרון התרגילים שאני עובד עלייהם בשריר הבטן . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ומזה אין לך לחץ על הגב???
![]() |
#18 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני אחד מהאנשים שבקושי עובד על בטן
ביום שישי עשיתי לראשונה דדליפט באימון רגליים והאלכסונים והבטן נתפסו לי בלי שום כפיפות בטן או איזה מכשיר עינוג לאלכסונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה אני לא יודע באיזה סרט אתם חיים אבל דדליפט לא פחות מסוכן לגב!!!
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() אני לא מדבר איתך על סיכונים, מה שניסיתי להגיד לך זה שעם אתה עובד בטן - תמשיך לבזבז את זמנך
כי כול התרגילים שציינתי למעלה הם עובדים חזק מאוד על הבטן, ואם אתה משלב את התרגילים אלה בתוכנית שלך, אין לך סיבה לעשות כפיפות בטן, תבין את זה ! |
![]() |
![]() |