|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום..
בן 15 מתאמן במכון עוד מעט שנה .. השאלה שלי תוכנית ABC 3 פעמים בשבוע לעבוד כל שריר פעם בשבוע זה תוכנית טובה ? הנה התוכנית.. אימון A חזה : בנץ פרס 5X5 מתחיל משקל מסויים כל סט מעלה משקל שווה. בין סט לסט 1 -2 דקות מנוחה סט אחרון סט משקל מקסימלי ו5 דקות מנוחה לפני. לחיצת חזה משקולות 4X10 דקה מנוחה בין סט לסט משקל אותו הדבר בין הסטים פרפר משקולות 4X10 דקה מנוחה בין סט לסט משקל לא משתנה בין הסטים יד אחורית : לחיצה צרפתית: 4X10 לחיצה באחיזה צרה 4X10 (כמו חזה בנץ פרס ) כבל W 4X10 בטן אימון B גב : T-BAR 5X5 בנט אובר 5X5 פולי עליון באחיזה צרה 4X10 מתח (חימום לפני האימון 3X10) יד קדמית: משקולות חופשי 4X10 מוט W 4x10 פטישים 4X10 בטן אימון C רגליים פרס רגליים פשיטת ברכיים 4X10 פשיטת ברכיים לאחור 4X10 כתפיים : לחיצת כתפיים עם מוט לאחור 4X10 פשיטת כתפיים לצדדים : 4X10 מוט W לסנטר 4X10 *לפני כל אימון 5 דקות ריצה חימום פעמיים בשבוע 30 דקות אירובי. מה אתם אומרים ? תוכנית טובה ? המטרה לעלות במסת שריר ולהתחזק חזה פעם בשבוע זה מספיק ? או שלעשות ABCA? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() תעשה פשוט 4 ab פעמיים בשבוע 9 סטים לשריר גדול 6 סטים לשריר קטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() עשיתי ab 4 פעמים בשבוע ראשון שני רביעי חמישי והייתי תקוע במשקלים ניסיתי להוריד נפח בתוכנית לא עזר.. אז אולי abc יהיה לי טוב 3 פעמים בשבוע תוכנית שבנויה הרוב מתרגלים מורכבים כמו בנץ פרס בנט אובר טי בר .. השאלה שלי אם לעבוד על כל שריר פעם אחת בשבוע זה מספיק ? חזה רק יום ראשון זה טוב ??ומספר הסטים והחזרות טוב ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() ................. עזרה ?? שאלתי אם זה תוכנית טובה למסה ותיתן תוצאות טובות כי חלק אומרים שabc שלוש פעמים בשבוע זה לא טוב .. מה אתם אומרים וזה מספיק לעבוד על כל שריר פעם בשבוע ????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() תלמד לקרוא !! אמרתי עשיתי ab כבר חצי שנה לא הלך לי הייתי תקוע במשקלים מיציתי תתוכנית הזאת fbw עשיתי בהתחלה שנרשתי למכון ss לא רוצה .. ומישהו אמר שאני מתחיל אני ממש התחזקתי מאז שהתחלתי להתאמן שקלתי 48 היום אני 65 וגם בכל הגוף חזה גם מרים 75 בבנץ .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה תלמד לקרוא אולי אתה לא יודע מה לאכול ובגלל זה אתה לא מתקדם ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
נפיחון
|
![]() שנה אתה מתאמן ואתה דוחק 75 קילו? סליחה אבל יכולתה להתקדם הרבה הרבה הרבה יותר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() עוד מעט יש לי שנה ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
מזה משנה עכשיו כמה אני מתקדם אני מספיק חזק וחושב שגם מספיק מנוסה אז אל תגיד לי אני מתחיל .. עכשיו איך התוכנית הזאת זה לא קצת מידי לעבוד פעם בשבוע על שריר ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() נו מה אף אחד לא יכול לענות שאלתי אם התוכנית עצמה טובה והאם זה מספיק לעבוד על כל שריר פעם בשבוע נגיד חזה פעם בשבוע רק בראשון זה מספיק אני יתפתח טוב מזה ? יתקדם במשקלים ? או שזה קצת ולעשות שבוע abca
שבוע שני abcb..?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צבא ולימודים באוניברסיטה והכי חשוב - מסה!!
|
![]() באמא שלך אל תתעצבן ותצעק... זה מוציא אותך מפגר...
מה שבנוגע לשאלה שלך לפי דעתי abc זה אחלה... אני עושה abc ואני אוהב את זה ויש תוצאות... אני אישית בעד abc... בקשר לתקיעת משקלי ב-ab יש באמת מצב שמשהו לא עשיתה נכון או משהו הייה שגויי בתזונה שלך... תקרא קצת תלמד... אל תפיל ישר על התוכנית... תהייה חכם... ואל תצעק אל האנשים שאתה רוצה לקבל מהם עזרה... כמו שאמרתי זה מוציא אותך מפגר..! שיהייה לך בהצלחה...
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() חח לא צעקתי פשוט כל תגובה " זה לא מתאים למתחילים " אתה מאתמן עוד מעט שנה ואתה מרים רק 75 קילו זה קצת היית יכול הרבה יותר חח שאלתי על התוכנית מה זה משנה עכשיו כמה אני מרים 75 זה משקל מצוין כל אחד והקצב שלו
הסברתי שאני לא מתחיל ומספיק התחזקתי עכשיו אתה אומר שזה טוב זה מספיק לעבוד פעם בשבוע על שריר אחד וabc זה 3 פעמים בשבוע ? יש כאלה שאומרים שלא עושים אותה 3 פעמים לפחות 5 6 כי זה לא אפקטיבי אז 3 אימונים בשבוע לעבוד על כל שריר פעם בשבוע זה טוב ? ועוד משהו בקשר לסטים שריר גדול נגיד חזה או גב בנט אובר 5x5 בנץ פרס 5x5 זה טוב הסטים והחזרות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() ??????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אבל עשיתי ab חצי שנה בערך והיה לי קשה 4 פעמים בשבוע ראשון שני רביעי חמישי .. נסיתי להוריד נפח בתוכנית כאילו להוריד תרגילים לא עזר .. אז לעשות ab 3 פעמים בשבוע .. ? Aba bab?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה אחי .. אבל כמה זמן ליהות עם ab ? ועוד משהו בקשר לסטים וחזרות שריר גדול כמו חזה גב רגליים אני עושה 4 סטים 8 חזרות
שרירים קטנים 3 סטים 10 חזרות זה טוב ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר מתחיל
|
![]() סקוואט אני לא עושה יש לי מספיק תרגלים מורכבים .. בנץ פרס tbar בנט אובר ..
בקשר לסטים וחזרות הבנתי אבל נגיד בחזה אני עושה 3 תרגלים לחזה בנץ פרס בנץ פרס עם משקולוות ופרפר משקולות.. גם בהם לעשות 3x5 פרפר משקולות 3x5 ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית ab שלוש פעמים בשבוע, דעתכם ? מסה | AFKA | אימונים | 13 | 17-03-11 23:24 |
שוב שואל- תוכנית ab שלוש פעמים בשבוע. | bubinka | אימונים | 16 | 10-09-09 13:55 |
Fbw - 3-4 שלוש עד 4 פעמים בשבוע. | roko123 | אימונים | 10 | 08-01-09 18:32 |
abc שלוש פעמים בשבוע מספיק סטים ? | OhadB | אימונים | 9 | 04-11-08 21:11 |
Ab-שלוש פעמים בשבוע | bundy | אימונים | 4 | 20-08-08 22:25 |