|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() A:
רגליים: סקוואט 3X6 פשיטת ברכיים 3X8 חזה: לחיצת חזה במוט 3X8 לחיצת חזה דאמבלים בשיפוע 3X8 יד אחורית: מקבילים+משקל maxX3 לחיצה צרפתית 3X8 B: כתפיים: לחיצת כתפיים 3X8 הרחקה לצדדים 3X10 גב: מתח רחב maxX3 תרגיל בקרוס, לא יודע איך קוראים לו, מורידים את הידית עם ידיים ישרות מלמעלה לגוף... 3X10 שראגס 10X3 יד קדמית: כפיפת מרפקים דאמבלים 3X10 כפיפת מרפקים במוט דאבליו 3X10 בטן: כפיפות 2X30 נתונים: 165 58 12% גג אגב משקלי שיא ל-5 חזרות 85ק"ג סקווט 100ק"ג דדליפט 55ק"ג בנץ' 45 ק"ג פרס |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: מחשבים
חדר כושר: בית
|
![]() אחי לא הבנתי את התכנית
a זה יום אחד וb זה יום שני ? אתה חוזר על זה 3 פעמים בשבוע ? פעם a פעם b ? כמה נסיון יש לך ? לא שווה לך להתחיל לפצל ולהוסיף עוד יום לשבוע ?
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה צריך יותר עבודה על רגליים לדעתי ויותר גיוון בתרגילים.
תלוי גם במבנה גוף שלך.
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() aXbXaXX
bXaXbXX X = מנוחה.... ------------------- אני מתאמן 4 חודשים בערך. עליתי 8 קילו נקי כמעט (עליתי ב-2 אחוזי שומן גג ) לדעתי הרגליים מקבלים מספיק עבודה, גם ככה כשאני מסיים רגליים וחזה אני מותש מכדי לעשות יד אחורית.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() 4 חודש עם אותו תכנית ?
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() לא...
חודש ראשון עם תוכנית אימונים זוועתית מלאה מכשירים.. חודש שני התאמנתי שבועיים fbw מורכבים, ושבועיים הייתי חולה. חודש שלישי ניסיתי ss, לא הסתדר לי כ"כ התכנית. עכשיו בחודש רביעי אני רוצה להתחיל תכנית חדשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() עם התזונה שלך פיקס ומותאם לך אישית תתחיל משהו כזה -
ריצה פעמיים בשבוע - 20 דקות תמדוד מרחק ותנסה לשפר כל פעם או הפוך - תקח 2 ק"מ ותנסה לשפר בזמנים. 5 פעמים בשבוע אימון של שעה ו 20 דקות +- יום ראשון - כתפיים יום שני - ידיים קדמי ואחורי יום שלישי - רגליים יום רביעי - חזה יום חמישי - גב בטן 3 פעמים בשבוע 15 דקות 4 תרגילים מהנסיון שלי החלפת תכנית כל חודש מביא תוצאות ממש טובות אבל כמובן שזה תלוי במטרה ( גודל או חיטוב ) 8 קילו ל 4 חודש זה יפה אבל אתה יכול להשיג את זה גם בחודש עם אימון ותזונה נכונים.
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אני מחליף תכנית כל יום
ככה אני מבלבל לעצמי תשריר ובעיקר את המוח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() לעלות 8 קילו בחודש? תזונה נכונה? אולי התבלבלת בין בנאדם נורמלי לבין סוס ערבי בגיל ההתבגרות?
עליה איכותית במאסת שריר זה דבר שלוקח זמן, הגוף לא בונה 8, 6 או משהו קרוב לזה מבחינת מאסת שריר בחודש. התכנית שלך סבירה+, בכתפיים תוריד הרחקה ותוסיף חתירה בעמידה(תרגיל מורכב>מבודד) לגב תוריד את התרגיל שאתה ואף אחד אחר לא מכירים(קוראים לו פול אובר, תרגיל די חרא) ותוסיף דדליפט 3 פעמים בשבוע תעבוד כבד, תישן, תאכל נכון, יהיה בסדר
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() 8 קילו לבן אדם שלא התאמן אף פעם זה הגיוני ביותר בחודש הראשון אני עליתי ב 10
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() כמה שקלת? 12 קג?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() תגידו לי, מאיפה לקחתם את הרושם שהעלתי 8 קילו בחודש?
רשמתי שעליתי 8 קילו מאז שהתחלתי להתאמן, והתחלתי להתאמן לפני 4 חודשים. ומה זאת התכנית הזאת blaze, מה אתה חושב המכון בבית שלי? זה דלק לנסוע כל יום הלוך חזור |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() לא משנה אם עלית 8 או 15, מה שבטוח מבחינת מאסת שריר לא עלית גם לא 3 קילו
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Fbw - 3-4 שלוש עד 4 פעמים בשבוע. | roko123 | אימונים | 10 | 08-01-09 18:32 |
Ab-שלוש פעמים בשבוע | bundy | אימונים | 4 | 20-08-08 22:25 |
מניסיון שלכם... Fbw או Ab - שלוש פעמים בשבוע...? | עבו | אימונים | 6 | 01-03-08 15:45 |
abc שלוש פעמים בשבוע מספיק לחיטוב? | noobit | אימונים | 8 | 05-02-08 17:32 |
מעבר לתוכנית Abc (שלוש פעמים בשבוע) | אשמח לשמוע מה דעתכם. | Judokan | אימונים | 6 | 30-01-08 17:27 |