|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי שריצה בדופק גבוהה מדי עובד יותר על כושר גופני ופחות על שריפת שומן וכך גם מפרקת מהשריר.
השאלה שלי היא מהו הדופק המקסימלי שבו הגוף ישרוף כמה שיותר שומן אך לא יפרק שריר. תודה רבה ואחלה שבוע שיהיה!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא כמה אתה רץ זה יותר כמה קלוריות יש לך בתפריט זה התאחלס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() work as hard as u can
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שבין 130 ל140 מעבר לזה זה פירוק שריר!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני במאזן שלילי.. (600-), וברור שהשריר יתפרק מעט.. השאלה שלי הייתה מתי האפקט יהיה מקסימלי (פירוק מינימלי של שריר ושריפה מקסימלית של שומן, ופה מה שמשנה זה הדופק!)
homie אם אני יעבוד כמה שיותר קשה שאני יכול עוד חודש לא ישאר ממני כלום ואני ירד גם בשריר וגם בשומן.. בקיצור, מה אתם אומרים? 65%-70% מהדופק המקסימלי? או יותר נמוך?? (ד"א אני רץ 4 פעמים בשבוע בין 45 דק ל 60 דק) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() no.
as long as work as hard as u can u burn more calories on less time and if u train and eat right you get your'e body to use more fat as energy instead of protein. peruk shrir my ass
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() +1 חחחחחח
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ואייי כמה שטויות בפוסט אחד
הבן אדם שעל על דפקים דופק של 130-140 הכי טוב ללקיחת אנרגיה מתאי שומן דופק גבוהה יותר יגרום ללקיחת אנרגיה מגלוקוז,אחרי הרבה זמן בדופק הזה יהיה אם אני לאטועה ניצול חומצות אמינו להפקת גלוקוז-כי לא ישאר גלוקוז לאנרגיה(זה יכול להתקשר לפירוק שריר אבל גם תלוי בכמות חלבון מאוכל ועוד),אבל זה אני משאר אחרי 2-3 שעות ריצה... זה שזה יקח משומן,לא אומר אבל שתרזה יותר מהר...500 קלוריות מתאי שומן או מדופק של פחמימות לא ישנה,הכמות שומן שתרזה תלויה במאזן כללי.. זה יכול לעזור רק להוצאת שומן עיקש באחוזי שומן נמוכים ,זה הכל בגדול לא כלכך צריך להתייחס לפירוק שריר מריצה,אתה הרי לא מתחרה מרטון... נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 20-06-11 בשעה 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
סמל מין
|
![]() בנוסף: לניצול מרבי של מאגרי גלוקוז ושומן תרוץ מיד עם תום אימון המשקולות מאחר ובאימון המשקולות הגוף שורף את רוב מאגרי הסוכר שלו ולכן הוא נאלץ לפנות למאגרי השומן לצורך הפקת אנרגיה.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
באימון משקולות עצים אתה תשרוף פחות מ30% גליקוגן ניראה לי.. פשוט למה זה יכול להיות יתצרון?שוב,כשאתה אחוז שומן נמוך,אתה יכול לבצע אימון אינטרולים עם משקולות כדי לנייד שומן אל מחוץ לתא,איתו גם יבואו חומצות חלב שיפריעו לשומן הזה להגיע לדם לשריפה...לכן,עושים אירובי דופק 130-140 ,אפשר יותר נמוך אבל זאת ההמצלה,כדי להעיףאת החומצות חלב ולשרוף תשומן.. מה שאתה אומר לגבי ריקון גליקוגן יהיה נכון ,אבל יהיה לזה שימוש רק בדל פחמימה בגדול... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
בכל זאת סיימתי לפני 4 חודש את הלימודים על הנושאים האלה.. החומר קצת התערבב.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה בנוגע לפירוק שריר | Hagai21 | תזונה ותוספים | 7 | 01-06-08 23:48 |
האם לחץ ומתח גורם לפירוק שריר? | גלעד יובנטוס | פיתוח גוף-כללי | 7 | 12-10-07 20:48 |
יש מצב לפירוק שריר???? | שמעון | תזונה ותוספים | 11 | 06-08-07 01:20 |
נסיעה על אופניים שעה וחצי בתקופת עלייה במסה...גורם לפירוק מסיבי של שריר? | dorav | אימונים | 12 | 04-02-07 22:47 |