|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן, חדש פה והתרשמתי לטובה ממה שראיתי.
אולי אתם תצליחו לפתור לי את הבעיה שיש לי כבר שנים. אז ככה אני מתאמן בעיקר בצבא אבל לא בחדר כושר או משהו בסגנון.. פק"לי כוח כמו שכיבות שמיכה, מתח, מקבילים וטיפה כפיפות בטן. בקרוב תהיה לי אפשרות להכנס לחדר כושר ואז אני אתחיל לעבוד לפי תוכנית מסודרת ולבנות טוב יותר את הגוף. בכל מקרה, לענייננו. יש לי כמו כרס קטנה כזאת בבטן נראה לי שזה מאז שנולדתי ככה.. עכשיו אני לא שותה הרבה בירה ואני גם לא מזדקן ככה שאין סיבה שתהיה לי כרס. אני שוקל 63.5 על 1.72 ככה שזה גם לא נראה לי בדיוק אחוזי שומן כי רואים קוביות אצלי די יפה שאני מתאמץ ומפעיל שריר.. לצערי אני לא יכול להעלות תמונות כי אין לי מספיק הודעות בפורום כדי להראות לכם איך זה נראה ככה שמי שמעוניין לעזור שיכתוב כאן הודעה ואני אשלח לו מקסימום בפרטי את התמונות כדי שיראה על מה אני מדבר.. השאלה שלי היא איך לעזאזאל אני מגיע למצב שיש לי בטן שטוחה ויפה ולא כרס מגעילה גם כשאני לא מפעיל שרירים? תודה מראש וסופ"ש נעים לכולם :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לפי הנתונים שלך אתה רזה מאוד. תקרא על מסה באתר ותבצע. אני ממליץ על התוכנית ss שיש ספציפית עליה מאמר באתר. אחרי זה תחשוב על להוריד את ה"כרס" הזאת (שלדעתי לא ממש בולטת אם בכלל קיימת אם יש לך ריבועים)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל להתאמן חזק לאכול כמו בן אדם לקרוא ולהתעניין קצת סבלנות והגוף שלך יתפוס אחלה צורה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הכל בראש שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם רואים אצלך את הקוביות אז סביר להניח שרואים את השורה העליונה,הכרס שאתה מדבר עליה נמצאת בחלק התחתון,זה שומן ולא שום דבר אחר!
מה עושים? מתחילים חיטוב רצחני,שילוב של תזונה נכונה ,אירובי והרבה כוח רצון יגרום לכרס המכוערת להיעלם תוך חודש חודשיים אינטנסיביים. תעשה חיפוש בגוגל "מדריך לחיטוב" ושיהיה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() איך מורידים כרס?
תיכנס להורדות נט יש שם הורדות לכל דבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על התשובות..
רק לא הבנתי ת'כלס מה אני צריך לעשות? להעלות משקל? לעבוד על חיטוב? "להתנפח"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() לעשות ss
סתם. יש לך מדריך לחיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אם כדאי להתחיל חיטוב בגלל כרס קטנה כזאת. אתה סתם תגמור שחיף יותר מדי לדעתי. אבל תעשה מה שבא לך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני רשמתי לך באופן דיי ברור,אם לא תעשה את תהליך החיטוב השומן לא יברח לשום מקום! עצם העובדה שתיהיה במאזן קלורי שלילי לא יתן לך אפשרות להעלות במשקלי עבודה או לנסות ל"התנפח" צריך פשוט מאד לעבוד עצים גם באנאירובי וגם באירובי,להרים בהתאם ליכולת הפיזית שלך ולשאוף כמה שיותר לאימון עצים ומעייף! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() אין לי יועץ והנה אני מוסיף תמונות כדי שתראו על מה אני מדבר..
ככה זה במצב רגיל שאני לא מתאמץ ולא מפעיל שום דבר בגוף http://www.siz.co.il/my/mmy5ik1tzgvj.jpg ככה כשאני מפעיל שרירים בבטן http://www.siz.co.il/my/ytqzlnbvh2jy.jpg כנ"ל http://www.siz.co.il/my/kjowhhgowrjm.jpg איך אני נפטר מהדבר הזה זאת השאלה חחח פשוט להתחיל להתאמן בחדר כושר לתפוס קצת יותר מסה ולעבוד הרבה על הבטן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן, תתחיל מסה.
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אוי נו באמת
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לפי התמונות אתה צריך לתת "חיטובון" אני חושב שחודש וחצי יספיקו לך ואז יראו את הקוביות בבטן גם למטה,אתה כבר תיהיה באחוז שומן נמוך יחסית סביבות ה7 -8 אחוז .
קח בחשבון שברגע שתתחיל לעשות מסה אתה תעלה באחוזי שומן(כמובן תלוי באיזה קצב תעלה וכמה קלוריות תכניס ביום) אז אם באמת מאד חשובה לך האסטטיקה הייתי ממליץ לך להתחיל את האימונים מחיטוב ואז אחרי חודש וחצי לעבור לתקופה של מסה! סה"כ זה לא נורא אתה באחוז שומן מצוין למסה! לא קיץ עכשיו בשביל מה אתה צריך לרדת כל כך נמוך? תעלה מסת שריר וחודש חודשיים לפני הקיץ תיתן חיטוב בכל הכוח ויהיה לך גוף שרירי וחטוב! נערך לאחרונה על ידי sharont, 21-11-10 בשעה 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() האחוזי שומן שלך נמוכים והכרס רובה בראש שלך,התוספת בבטן התחתונה לאנשים רזים כמוך
זה בדרך כלל מהרגלי אכילה לא נכונים.תשפר את התזונה ותעשה 3 ריצות בשבוע זה יעלם |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תפסיק כל הזמן להציע חיטוב לאנשים שלא צריכים, אין לבחור הזה כרס והוא על אחוז שומן נמוך, אין מה לחשוב אפילו על חיטוב, אותו דבר לכל שאר האנשים שצריכים מסה ואתה מציע להם חיטוב. אני בטוח שאתה שחיף חבל על הזמן.
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני חושב שזה נתון לשיקולו האישי אם להוריד במשקל או להעלות במשקל ואף אחד כאן בפורום לא יחליט מה טוב בשבילו ומה לא,סה"כ נתתי כיוון לבן אדם על סמך הניסיון האישי שלי והנתונים האישיים שאני באתי איתם מהבית מי שלא טוב לא שפשוט לא יגיב ויתן לבן אדם להחליט בעצמו מה הוא רוצה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה מדהים כמה לאנשים שמאוד אכפת מקוביות ופיק בבייספ
מפסיק להיות אכפת מקוביות ופיק בבייספ ברגע שהסקוואט שלהם מתחיל לטפס באופן סיסטמטי אם הם רק נותנים צ'אנס ל"תכניות כוח".
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() sharont אתה באמת סתם דוחף לו חיטוב אין לו שום כרס בכלל הוויכוח מיותר..לפי התמונות אתה על אחוזי שומן נמוכים וה"כרס" שיש לך נובעת מבטן נפוחה ולא משומן עודף אתה צריך ללמוד ללכת ישר יותר ועם הבטן בפנים זה הכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך אתם מורידים שיער | DeathStorm | פיתוח גוף-כללי | 18 | 29-02-08 21:07 |