|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
סמל מין
|
![]() המורה שלי לספורט אמר לי שריצה שמבוססת על ספרינטים כאילו סוג של אינטרוולים של כל דקה ספרינט ודברים כאלה מתבסס בעיקר על פחמימות ואילו ריצה בקצב מתון (לא ספרינט) עד קלה מתבססת על מאגרי שומן, זה נכון?
ועוד שאלה... אפשר בבקשה הסבר איך אזור האגן חשוב לריצה, הבנתי שע"מ לרוץ טוב אני מדבר על (10+ ק"מ) חשוב מאוד אגן חזק וטוב איך זה קשור?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה שהמורה שלך אמר לך זה נכון מאוד. ככל שהפעילות היא יותר אינטנסיבית ככה תשתמש יותר במאגרי הפחמימות שלך. אבל אם אתה עושה ריצות בקצב איטי(אפשר גם הליכה מהירה) אבל לאורך זמן אתה משתמש יותר במאגרי השומן.
ולעבוד על האגן זה מאוד מאוד חשוב בריצה. אני עובד על האגן שלי לפחות 3 פעמים בשבוע. וזאת עבודה קשה, אתה ממש מרגיש כאב. מתיחות גם יעזרו לך עם ריצות. שיהיה בהצלחה אחי! ![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גליקוגן אינעל העולם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחח זה בדיוק מה שאמרתי כשרק התחלתי את האימונים.. חשבתי שאי אפשר ממש לאמן את האגן ולא מרגישים כלום. אבל יש מלא תרגילים שלא משתמשים בשום משקל והם ממש עובדים על האגן שלך.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תוכל לפרט בבקשה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() אתה יכול לתת תרגילים משהו כי ממש אין לי מושג על מה אתה מדבר כאן...
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח אהבתתי
מה זהה לעבוד על האגן עוד פעם???! מתיחות וכאלה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וווווווווווווואי חחחחחחחחחחחח זה לא נשמע טוב עובד על האגן חחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() פשש אחלה שאלה (לא בציניות) לא היה לי מושג האירובי שלי עד עכשיו היה אינטנסיבי ברמות ואני בתקופת חיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ניסיתי למצוא כמה תרגילים שאני עושה ביוטוב אבל כל מה שיש שם זה סתם שטויות. וזה נשמע לכם מוזר כי אין כל כך מישהו בארץ שיודע על אתלטיקה וריצות.
קיצור, אני אנסה להסביר לך אולי תבין. אתה צריך להיות על הריצפה בכזאת צורה http://www.thehoneyline.com/global/i...g-to-Knees.jpg מהמצב הזה, יש לך הרבה אפשרויות לתרגילים. אתה יכול פשוט לבעוט אחורה, לבעוט לצעד ב90 מעלות, להרים ולהוריד את הרגל מאחורה, להרים ולהוריד ב90 מעלות, ולעשות עיגולים עם הרגל כשהיא ב90 מעלות. אתה בעיקרון עובר מתרגיל לתרגיל בלי הפסקה. עושה 10 באחד עובר לשני, עושה 10 עובר לשלישי... כך האלה. אחרי שאתה מסיים עם רגל אחת אתה עושה אותו הדבר ברגל השניה. אני יודע שזה לא כל כך מובן אבל זה קשה להסביר בגלל שאנשים לא מכירים את זה. בקיצור, אם אתה לא תרגיש כאב אחרי כמה תרגילים תדע שלא עשית נכון. מצטער שאין לי סרטון להראות אבל אני אנסה למצוא משהו. שיהיה בהצלחה
![]() |
#12 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה בהצלחה אחי. זה באמת עוזר הרבה.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה - בקשר לריצה | Bar's | אימונים | 8 | 07-09-08 15:52 |
שאלה בקשר לריצה? | אשכנזי | אימונים | 8 | 24-11-07 16:42 |
שאלה בקשר לריצה | bodem | אימונים | 1 | 22-06-07 16:01 |
שאלה בקשר לריצה | tomerzhr | אימונים | 2 | 11-02-07 21:08 |