|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום אני בן 14 שוקל 75 והגובה שלי הוא 1.72
הנה תמונה: http://www.cue.co.il/i/cue-7gnjmv3b6P.jpg עכשיו השאלה שלי היא האם,עם בטן כזאת אפשר לראות ריבועים או שצריך עוד אירובי כדי להוריד את הבטן...? ואני עושה כפיפות בטן במכון 3 סטים ו20 חזרות...איך אני יכול להקשות ולזרז את הריבועים?... עלי לשים משקולת על הבטן ?... או לקחת משקולת ולשים מאחורי הראש ואז לעשות כפיפות בטן?........ תודה לכל העונים... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך לרדת באחוזי שומן הכפיפות בטן לבד לא יעזרו לך
ובן 14? פי נראה מעל 20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני יתן לך כמה הצעות כלליות בהנחה שאין לך ידע בסיסי בזתונה/אימונים
-תאכל 500 קלוריות פחות ממה שאתה אוכל ביום (תרד 100 בשבוע), להוריד את יחס השומן/פחמימות לעלות את יחס החלבון -פחמימות מורכבות (לחם חיטה מלאה,אורז חום וכו'), שומן בלתי רווי -לשלב אירובי קל (הליכה מהירה/ריצה קלה) עדיף כל יום -לשלב תכנית כוח למתחילים לא קשה במיוחד, כמו תכנית fbw או ab 3 פעמים בשבוע -להפסיק להתעסק בשטויות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה לעשות כל יום אירובי? בקשר לשאר אתה צודק. פותח האשכול קרא את זה מדריך חיטוב. http://www.israelbody.com/showthread.php?t=54
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
למה לא לעשות אירובי כל יום? זה לא שהוא עושה אינטרוולים וספרינטים, אין שום בעיה לגוף להתעושש ביום אחד מאימון אירובי קל
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני (גם מבחינה פסיכולוגית ) מעדיף שיהיה לי לפחות יום אחד למנוחה מוחלטת, גם הגוף דורש את זה.
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
זה כבר אימון אירובי קל ![]() לא יודע מה איתך לי עוד לא היה יום שלא זזתי כל היום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמעו חברה תודה על העצות... אבל לא עניתם על כל השאלות...אז אם מישהו מוכן בבקשה לענות על כולן .....תודה וכמה אחוזי שומן יש לי?...........................בערך?... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|