|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מאז שהתחלתי לעשות סקוואט הייתה לי בעיה של חוסר יציבות בעת הירידה כלפי מטה. אני מרגיש שאני פשוט נופל אחורה לא משנה כמה אני מתאמץ להשאר בשיווי משקל, פשוט זה לא מצליח. אמרו לי בהתחלה שצריך להתרגל לתנועה ואז לאט לאט זה מסתדר אבל אני כבר כמעט חודש וחצי מנסה ואין שום שיפור. זה מציק מאוד כי זה בלתי אפשרי להעמיס ככה משקלים כבדים יותר. בקיצור זה תוקע אותי אחושרמוטה . בסמית משין ניסיתי לעשות אבל זה לא זה. אני מבין לבד את היתרונות של הסקוואט החופשי לכן חשוב לי מאוד להצליח לעשות את זה כמו שצריך. אז פה אני פונה אליכם, מה אפשר לעשות כדי לשמור על שיווי משקל? ניסיתי לשים ספה מאחורה ולהתיישב עלייה, ניסיתי לעשות את זה בעמידה רחבה יותר, אבל כלום לא עוזר. מה אתם מציעים לי?
תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יכול להיות שאתה יורד עם ברכיים קדימה ולא עם התחת אחורה.
תנסה לעשות את הסקוואט אפילו בלי המוט וככה תתרגל לתנועה. אחרי זה תוסיף מוט ואז לאט לאט תעלה משקלים. אם עדיין לא הולך כלום, תעלה לפה סרטון וננסה לתקן לך מה לא נכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני יורד עם התחת פשוט בנקודה מסויימת אני מאבד שיווי משקל . כשאני עושה את זה בלי משקל אז גם קשה לי.
ממה שאני מרגיש זה פשוט חוסר גמישות בתאומים או משהו באיזור הזה:\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מישהו הציע לי לשים משהו מתחת לעקבים כדי להגביה אותם וככה אולי זה יעזור לשמור על שיווי משקל...מה דעתכם על זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
תכניס את הבטן פנימה ותכווץ את הרחב בטני, זה יעזור לך לשמור על יציבות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() Haas
להכניס משהו מתחת לעקבים זה לא פתרון, ההאמס והגלוטס שלך חלשים כמו אצל רוב המתאמנים, סקוואט לקופסא יסדר את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה סקווט כשאתה שם ספסל מאחורה ויורד הרגלים יתפתחו גם ככה יפה!
ובבית פשוט כל הזמן תתרגל את התנועה אתה לא צריך מכון בשביל זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() טוב סבבה אני אנסה את זה באימון הבא ..מקווה שיסתדר לי החרא הזה
תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אני הייתי גם בהרבה טיפולי פיזיותרפיה בגלל בעיות גב שבהם הייתי צריך לחזק את שרירי הרחב בטני בשביל לשפר יציבות ולשמור על עמוד השדרה. רוב הטיפולים שלי כללו החזקה של הבטן בפנים כדי ליצור מצב של פלקס בשריר, מכאן המקור של מה שאמרתי. כמו כן, הריכוז בפעולה מסוימת בגוף יכול לעזור לשיווי משקל ע"י הסחת המחשבה מהפחד מנפילה או מכל דבר אחר שיכול לגרום לו ליפול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אחי, מי מקשקש?! אני שה"כ מדבר מניסיון אישי, ניסיתי את שתי השיטות ואני הולך לפי מה שנוח לי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחח גיא אהובי....אם יש לו לחץ דם גבוה הוא היה מת לעשות סקוואט
![]() אתה יודע שבד"כ אני מסכים איתך אבל הפעם לא ממש... דה סאן....אם לבנאדם יש ל"ד גבוה וולסווה יהרוג אותו
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אין שום מניעה לאדם עם לחץ דם גבוה לעשות סקוואט. המניע היחידי הוא להשתמש במנגנון הולסבה כי הוא זה שמגביר את לחץ הדם בצורה שעלולה לסכן את הבריאות לאותו אדם עם לחץ דם גבוה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() יכול לעשות סקוואט זה נכון...אבל עם משקל ממש ממש נמוך ובד"כ אצל רוב האנשים אפילו בלי משקל נוסף...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |