|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הבייספס שלי אומנם התפתח ורואים שיש שריר אבל משום מה הוא עדיין שטוח , יעני בלי הפיקה הזאת....מה הסיבה לכך?
התרגילים שאני מבצע הם כפיפת מרפקים בעמידה עם דאמבלים 3x10, פטישים בישיבה 30 מעלות 3x10 וכפיפת מרפקים עם מוט חצי אולימפי בעמידה 3x10. אולי כדאי לשנות תרגילים ? אם כן אז לאיזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() אולי אין לך מאסה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() או שאין פיק...
זה תלוי בגנטיקה יש פיק ארוך ויש קצר כנראה ששלך ארוך.. או שבאמת חסר מאסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אולי באמת חסרה לי מאסה..יש תרגילים ספציפים לבייספס שיגדילו לי את הפיק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוי ואבוי :-(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תאכל'ס אחי הפטישים זה יותר תרגיל לברכיורדיאליס תעשה כפיפה עם דמבלים בישיבה עם שיפוע
ותחליף את הכפיפה בעמידה עם מוט בפריצ'ר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תודה הארדקור
ומה זה פריצ'ר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי מצאתי מה זה פריצ'ר, אבל מה יגדיל יותר את הפיק? עם מוט w (אחיזה רחבה או צרה?) או דאמבלים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() חח מה שיגדיל לך ת'פיק זאת הגנטיקה תאכלס....
תראה למשל את ג'יי קאטלר לעומת רוני קולמן [לא מצאתי דוגמאות יותר מוכרות] ותראה את ההבדלים בבייספס שלהם...אין מה לעשות לכל אחד יש מבנה גנטי שאין לו איך לשנות אותו... בקיצור שלושת התרגילים שאני עושה זה מוט w בעמידה אחיזה צרה ישיבה בשיפוע עם דאמבלים ופריצ'ר אחיזה רחבה לי זה עובד מצוין תנסה תראה אם מתאים לך
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כנראה שיש לך ביספס ממש ארוך. אם תעבוד חזק אחרי כמה זמן אני מאמין שעוד יראו פיק נחמד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה חבר'ה
אני אשלב את הפריצ'ר ..מקווה שיהיה טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תמשיך להתאמן יהיה בסדר..
ממש אין סיבה להתמקד בתרגילים שאנשים זרקו פה באויר בלי מושג למה, תתן עבודה רגילה וטובה על הבייספ כמו שאני מקווה שהבאת עד היום, והוא יגדל
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() איזה תרגילים חרא הביאו לך קרעו אותי
תעשה כפיפת מרפקים דאמבלים בעמידה יותר יעיל ועם מוט בעמידה ובסוף תקנח עם w בפריצ'ר |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אין תרגילים ספציפיים, שוב הפיק הוא די גנטי ואם אתה עובד חזק ונכון על יד קדמית אין סיבה שלא יהיה פיק...
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
ומה יותר יעיל בדאמבלים בעמידה מאשר בישיבה עם שיפוע? ואם הוא יעשה דאמבלים בעמידה ואז מוט בעמידה מה ישנה לו כל כך? מילא היית אומר לו ללשנות את רוחב האחיזה או משהו בסגנון קרעת אותי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
בעמידה יותר יעיל כי יש טווח תנועה גדול הרבה יותר לבייספס ואפשר להשתמש ביותר משקל לגירוי השריר כנל לגבי המוט ותרגילים חרא לבייספס מה שהביאו כי הראשון זה יותר לבריאכליס והשני זה סתם תרגיל חרטה יש לך עוד מה ללמוד אחי,הרבה מאוד מה ללמוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|