|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה תרגיל פרייס בכלוב (מוט + 7.5 בכל צד).
אני מבצע תתרגיל עם רגליים ישרות, מקבילות אחת לשניה, עם גוף ישר. בעלייה של המוט אני מביא אותו מאחורי הראש טיפה בסוף התנועה, כמו בסרטונים ביוטוב לפחות. אמרו לי שצריך שעמידת המוצא שלי תיהיה עם רגלים מכופפות טיפה ושהרגל החזקה שלי מעט קדימה מהרגל השניה. ככה כאילו לא מזיקים לגב ונעזרים בעמידה וברגליים. פחות מענין אותי במה נעזרים אם בכלל אבל מה נראה לכם? הדרך שבה אני משתמש באמת מזיקה לגב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לא מבין למה אתה עושה את זה בתוך כלוב?
אתה לא מגיע עם המוט עד הסוך למעלה?? מעבר לזה מומלץ לכופף מעט את הברכיים כדי שהלחץ יירד גם לרגליים ולא יתקבע בגב אבל בשום אופן! לא לקחת שום רגל קדימה או אחורה, שתי הרגליים באותו הקו... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה מתכוון לפרס (overhead press)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איזה קשקוש. אין שום אפשרות לבצע press (להבדיל מפוש) עם בירכיים כפופות, בוודאי שמעל משקל מסויים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
די כבר עם השטויות האלה של כיפוף הרגליים , מאוד קשה להרים משקל כבד עם רגליים מכופפות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתכון לתרגיל הזה:
https://www.youtube.com/watch?v=F3QY5vMz_6I אני יודע שבסרטון הגב ישר והכל אבל דווקא בגלל המשקלים הגדולים אמרו לי שבברכיים מכופפות עם רגל אחת מלפנים (ולא ברגלים מקבילות) אז יש תמיכה לגב ועזרה מהרגליים (יעני מהרגל האחורית שתומכת) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() רגליים ישרות באותו קו חד משמעית
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מקבילים בכלוב שלי | alvaalva | פורום אימוני כוח | 10 | 04-12-12 10:42 |
סקוואט בכלוב גבוה | ניר123 | פורום אימוני כוח | 1 | 08-03-12 09:22 |
סקוואט בכלוב של במצ' פרס | TyphooNN | אימונים | 4 | 25-03-11 21:19 |
לחיצת חזה חופשית או בכלוב | LHO | אימונים | 4 | 24-03-08 16:52 |
מה ההבדל בין דחיקת חזה חופשי לדחיקת חזה בכלוב ? | AkunaMatata | אימונים | 10 | 06-07-07 19:45 |