|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אמרו לי שאם אני עושה בטן עם משקל (25) קילו 30 חזרות זה ינפח לי את הבטן ולא יהיה לי קוביות יפות
הוא אמר לי לעשות בטן בלי שום משקל יותר טוב ומצד שני מישהו אמר לי תעשה בטן עם משקל יתנפח הקוביות ואז תעשה חיטוב ויהיה לך קוביות ממש יפות מי צודק?? תודה רבה לעוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אף אחד שמע אם תאכל הרבה תתנפח,בקשר לבטן צריך לגוון פעם ככה פעם ככה ותאמין לי לנפח בטן זה הכי פחות יפה כי אז זה נראה כאילו יש לך כרס אבל עם ריבועים,חוץ מזה ריבועים יפים באים כשיש אחוז שומן נמוך ככה או ככה יראו את אותם הריבועים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
או שיהיה לי כרס עם קוביות בגלל שאני עושה בטן עם משקל? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() עם משקל אתה מחזק אותה ונשאר בסדר גודל של אותו גדול רק יותר מודגש, [פשוט נראה יותר טוב בעין- דפיניישן באנגלית] ואכן כדי לראות ריבועים צריך אחוז שומן יחסית נמוך [אינדיבידואלי מאחד לאחר אבל בדרך כלל מתחילים לראות סביב ה13-14, רואים טוב סביב 8-10 ורואים שזה מפחיד סביב 5-6] בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ויש לי בערך 13% שומן ולא קוביות.. והמסה שלי מאוד גדולה בבטן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה לי שהבנת אותי גבר או שהעיברית אצלך לא השפה הראשונה.
אמרתי שבטן עם משקל ל30 חזרות עדיף מבטן בלי משקל ל100 חזרות, ככה אתה מחזק את הבטן ומעצב אותה ולא רק מנפח. לעומת זאת, במידה ובאמת לא רואים ריבועים, ואתה באמת 13 אחוז שומן, [למרות שזה תלוי בכמה שומן יש בבטן] תעשה בלי משקל 3 סטים לחזרות מאוד גבוהות בלי משקל x 3 פעמים בשבוע [עדיף יום כן יום לא], פאמפ זאת לא מילה גסה, ואתה תראה שכל הריבועים יתחילו לבלוט עם הזמן... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא
הפוך, יותר חזרות יותר ניפוח. פחות חזרות ויותר חזק [עצימות יותר גבוהה] יותר עיצוב [דיפניישן]
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() במקום זה תתחיל לחפש מאמרים ותקרא, אולי תבין שיש משהו פה. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תעשה ניסוי, במשך 3 שבועות תעשה בטן פעם ביומיים, כל פעם 3-4 סטים, כל פעם עבודה מהירה בלי הרבה חשיבה כמו בצבא [רק תקפיד באמת לכווץ את הבטן ואת הנשימות] ותעבוד באמת באמת מקסימום חזרות כל סט, גם אם זה אומר לעבוד 100 בסט. תנוח דקה דקה וחצי בין סט לסט. וזה, בלי שום דבר נוסף שקשור לבטן, כל השאר תשאיר רגיל. עוד 3 שבועות, תגיד לי אם אני צודק או לא, ובכמה גדלה הבטן שלך וכמה הריבועים עצמם נהיו גדולים יותר..... בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קשה לי להאמין ש-100 חזרות יכול לנפח שריר, אולי רק על אדם מתחיל. או שזה משהו מיוחד של שרירי הבטן? יש מאמר שמבסס את מה שאתה אומר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אמרתי לך, הדרך הכי טובה היא לבדוק בעצמך...
יש מאמרים, קראתי מספיק אין לי כוח לחפש, ואין לי סורק יש לי חוברת של מאסל מאגאזין בדיוק עם זה פה.... על כל פנים, הייתי מציע לך לנסות, אתה תראה שיש הבדל אדיר בין מה שאתה חושב לריבועים לבין מה שזה יעשה, ועוד שלושה שבועות עד חודש מפה אני ישמח שתגיב לנושא....
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא ענית לי, זה עיקרון שפועל על כל שריר או רק על שרירי הבטן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שרק בשרירי בטן תאומים וטרפזים.
שמעתי הרצאה לא מזמן של רופא ספורט מאוד בכיר ביו טיוב שהסביר את הנושא: הוא טוען שבגלל שאלה שרירים שפועלים כל הזמן תחת לחץ הם שרירים שרגילים לעבוד כל היום, משמע הם בנוים לסיבולת [הבטן שלנו כל הזמן עובדת אפילו בהליכה], כנ"ל הטרפזים שמחזיקים ומפעילים כמעט כל תנועה בראש שלנו ובחגורת הכתפיים וכנ"ל התאומים שעובדים כל הזמן בהליכה [אפשר להגיד את זה גם על הרגליים כולן אבל חוץ מתאומים שזה שריר אחד עם שני ראשים לכל שאר הרגל יש שריר נפרד לכל תנועה בתאומים עובר הכל]... בגלל זה הוא טען שהם בנוים לסיבולת וצריך לגרות אותם במה שהם יבינו, סיבולת....
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כל הזמן שאני מתאמן ועשיתי רק סקוואט ודדליפט (היו תקופות שכן והיו שלא), לא עשיתי כפיפת בטן אחת
ויש לי אחלה של ריבועים בבטן. באמת שזה חרטא כל התרגילי עזר האלה, העבודה המרכזית לשרירי הבטן צריכה להיות בתרגילים כמו סקוואט, אחרי זה אפשרי לעשות הרמות רגלים או כפיפות בטן עם משקל. וגונרו 1 לא יודע מאיפה שמעת את השטויות האלה, עד כמה שידוע לי מבחינת נפח שריר זה יותר משקל ליותר חזרות - יותר נפח, וזה שתעשה 100000 כפיפות בטן לצדדים לא ישפרו לך את הריבועים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
כללי:: סטודנט ''בשיאים'' אוניברסיטת ת''א
|
![]() זה כן מנפח את הבטן כי הוא מפתח שרירי בטן מהר מה שאני עושה כררגע ממתין עד שיהיה אחוז שומן נמוך ואז לחזור לתרגיל הזה כי אז ממש יראו קוביות ברגיל זה סתם לא שווה זה מנפח תבטן ואתה נראה עגול
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה בקשר לבטן | Bar's | אימונים | 8 | 24-05-08 17:57 |
עזרה מבין תיכנס לא מבין פשוט אל :) | Blabla144 | אימונים | 2 | 30-12-07 22:51 |
שאלה בקשר לבטן | מתאמן צעיר | אימונים | 8 | 11-08-07 01:37 |