|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי אז אני די רזה לכן קניתי את המוצר perfect 3000 לעלייה במסה. היחס במוצר הזה הוא 1:8 [פחמימות לחלבון] ולכן מהידע הכללי שלי שבנושא אינו מתאים לצריכה מיידית לאחר אימון, כשבנקודה הזו מומלץ לקחת חלבון כמה שיותר נקי + פרי או מיץ בשביל פחמימות לא מורכבות [חד-סוכרים] לחידוש האנרגיה.
השאלה שלי האם כדאי לקחת אחרי האימון אבקה אחרת, אבקת חלבון למשל, ואם כן איזו? אשמח להסבר, תודה! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אפשר לקחת את הפרפקט מיד אחרי אימון אין שום בעיה עם זה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כל עוד אתה מקבל מספיק חלבון אחרי אימון תקח את זה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() למה? פירוק הפחמימות שבו [ויש בו פחמימות מורכבות, זה מצוין באריזה] מעכב את פירוק החלבון לא? כלומר לוקח יותר זמן לחלבון להגיע לשריר בזמנים הקריטיים של עד שעה מהאימון.. בקשה ממך רק, אם תוכל להביא מעט הסבר מעבר לתשובה כן או לא, זה יעזור לי אני רוצה ל"הרחיב אופקים" בנושא..
לדניאל - מה זה מספיק חלבון? אני שוקל 60-62 [גובה 185], כלומר אני צריך 90-95 גרם חלבון ביום. כוס משקה עם האבקה [3 כפות הגשה] שווה ל-15 גרם חלבון.. זה מספיק? וגם פה הסבר מה מספיק ומה לא יעזור לי.. תודה חבר'ה על התגובות והעזרה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() איך הגעתה לזה שאתה צריך 90-05 גרם חלבון?
אתה צריך לפחות 124-155 גרם חלבון ביום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() מתאמן ע"פ האתר זקוק ל-1.4 עד 2 גרם חלבון לכל ק"ג בגוף. אני הולך על 1.5 חלבון לק"ג, מכיוון שאני רק מתחיל [וגם בגלל שאני דל אמצעים..חייל]. כרגע התפריט שלי עשיר יותר בפחמימות כדי לעלות משקל, לכן גם לקחתי perfect 3000 ולא אבקת חלבון.
איך אתה הגעת ל-155 חלבון אחי, אני לא יודע ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() 62x2-2.5 אם הוא רוצה לעלות במאסה,זו כמות החלבון שהוא צריך לצרוך!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
נפיחון
|
![]() אם אתה אומר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
![]() אגב בקשר לנושא עליו פתחתי דיון מלכתחילה, בסוף אני אשאר עם ה-perfect3000, גם ככה אני צורך אותו בכמויות, ואלאחרי אימון אני יהנה מקופסאת טונה ![]() נערך לאחרונה על ידי gal313, 23-07-10 בשעה 20:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() מה הנתונים הגופניים שלך?
הmacro pro של חברת syntrax יכול להתאים במיוחד כשאתה שואף לקנות אבקה בעלת ערך קלורי גבוהה ככל האפשר. Macro pro של חברת syntrax הינו גיינר בעל יחס קלורי גבוה יחסית,1:4 ובעל איזון בין הפחמימות הפשוטות למורכבות. אודות האבקה macro pro של חברת syntrax אתה יכול לקרוא באתר של ישראלבודי. בחירה נבונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אתה באמת היית ממליץ למתאמן על 1.7????
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לכל מי שמשתמש/השתמש ב Perfect3000, גם לכם יש מלא גושים? | skitz125 | תזונה ותוספים | 7 | 26-12-09 18:22 |
עזרה | צריך חוות דעת על perfect3000 | ישראל ישראלי | תזונה ותוספים | 5 | 17-12-09 19:10 |
שאלה נוספת | relV | תזונה ותוספים | 1 | 11-05-08 23:30 |
שאלה נוספת | david31 | תזונה ותוספים | 1 | 04-10-07 19:20 |
מישהו ניסה תאבקה Nature Best perfect3000??? | dimax | תזונה ותוספים | 41 | 22-09-06 19:35 |