|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() שלום אני די חדש בתחום יש לי כמה שאלות על דברים ששמעתי:
מה הכוונה גנטיקה טובה? מה זה עילוי גנטי? כמה טונות אפשר לאכול ביום? מה כידי ליפני אימון?(אני אוכל שעתיים ליפני אימון ארוחה גדולה האם זה בסדר או שצריך לאכול בננה ממש בתחילת האימון?) כמה גרם חלבון כידי לאכול אחרי האימון? כמה סטים כידי לעשות בתוכנית ab לכתף?(עוד לא הבנתי אם זה נחשב שריר גדול או שריר קטן) מישהו מכיר חדר כושר טוב בתל אביב ולא יקר(עד עכשיו התאמנתי בבית על מתח וכאלה ואני לא מרגיש שזה מועיל לי כמו בהתחלה)? איזה תרגילים לעשות לכתפיים ולגב כידי לקבל רוחב? מה זה הפיק ביד? תודה לעונים =]] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() את רוצה תשובות על הכל או על מה שהוא עקרוני אמיתי ורציני
כי על רוב השאלות שלך אתה תקבל תשובות מפגרות כי השאלות עצמן טיפשיות....מצטער
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קודם תדאג להרשם לחדר כושר ולעשות שמה אימון, אחרי זה תפנה אלינו.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש מחקרים שגילו שבטונה יש כמות גדולה של כספית [חומר שיכל להשפיע על התפקוד של המוח] בכמות גדולה,אבל זה דג כמו כל דג-קופסא ביום לא תהרוג אותך. לפני אימון תאכל ארוחה רגילה עם תוספת קטנה של פחמימה כגון אורז ושניצל ולקינוח בננה ותמרים החלבון שתצרוך אחרי האימון תלוי בך- כמה אתה שוקל וכו'.. ידוע שמומלץ לקחת חלבון אחרי אימון אבל מה שיתן תוצאות זה כמה קלוריות תאכל ביום וכמה גרם חלבון תאכל במשך כל היום.קופסאת טונה או סקופ חלבון בשילוב עם פחמימה עם ערך גליקמי גבוה יעשו את העבודה. אני בAB ואני אישית עובד על הכתף 8 סטים בתרגילים שונים,תתיעץ עם מישהו מקצועי. לא מכיר חדרי כושר בתל אביב אבל תרשם זה יעזור לך,תוודא שיש שם כלוב ספות מוטות אולימפיים פלטות ודאמבלים עד משקל גבוה לכתפיים מיליטרי פרס ולחיצת כתפיים ולגב דדליפט בנט אוברו ומתח או פולי הפיק ביד זה כינוי לבייספס "קצר" וגדול שנותן צורה של "גולה" תרשום biceps pic ותבין. מקווה שעזרתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
סמל מין
|
![]() כאשר תפגוש מישהו שאפשר להגיד שהוא באמת עילוי גנטי אתה תדע... זה לא משהו שפוגשים כל יום.
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אתה נעלב וחושב שאני מזלזל בך....אבל אתה לא שם לב לשאלות שאתה שואל
שאלות שיש להן תשובות במאמרים הבסיסיים או שאלות שתסלח לי נשמעות כאילו אתה מסתלבט...אז אל תחשוב שמזלזלים בך כשאתה לא מנסה לקרוא את המאמרים הבסיסיים או שואל שאלות בהבנת הנקרא [מה זה נקרא עילוי גנטי-אחי התשובה נמצאת במילון וזה לא בצחוק] אני מנסה פה לישר קו ולגרום לדיונים ברמה קצת יותר גבוה לא דוקטורט אבל כן אנשים שקראו מאמר או שניים ברמה הבסיסית ביותר ולא באים עם שאלו שנשמעות כאילו נשלפו מוויכוח עם חבר [לשחורים ולרוסים יש גנטיקה סוסה.....wtf?!?!?] או מfxp... נתקלתי ביותר אנשים שהתלוננו על רמת הדיונים פה מאשר על ה"זלזול" שלי ותאמין לי שאין לך מושג כמה חברים פה בפורום וגם סתם אנשים שקוראים פה ולא רשומים פונים אלי ואומרים לי שחייבים להעלות את הרמה של הפורום אז תסלח לי אם אני נשמע קצת תוקפן וקצת מזלזל אבל יותר חשוב לי לשמור על רמת דיונים סבירה מאש לדאוג מכל אחד שאני במקרה עלול לפגוע בריגשותיו
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחי אני מכבד אותך אבל לפי דעתי יכולת לענות יפה יותר,ואני קראתי מאמרים תאמין לי,יש דברים שנשארו עם סימן שאלה ואני מנסה להבין אותם לבד ועדין לא מצליח אז אני פונה עליכם,עילוי גנטי לא הבנתי כי איך יודעים שלמישהו יש גנטיקה מטורפת?לפי מה זה נימדד?לפי הסימטריות בבטן שלו או המלבניות בחזה?או הקצב שהוא מתפתח או המשקלי עבודה ביחס למשקל גוף?זה משהו שקשה להגדיר ולא מצאתי מאמר שמסביר מה זה ושמעתי את זה יותר מפעם אחת כבר אז אני רוצה תשובה,ככה כל שאלה שנשאלה פה,עוד דוגמה מספר סטים לכתף,יש כאלה אומרים כתף זה שריר קטן,יש כאלה אומרים זה שריר גדול יש כאלה אומרים זה שריר "בינוני",אני כמתאמן שלא יודע כמה סטים צריך לתת לכתף בא ושואל כידי למנוע פציעות או למנוע ביזבוז זמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
תסביר לי איך נמדד שחקן כדורגל שנחשב עילוי? מס' הסטים לכתף תלוי בתכנית....נחשב שריר קטן אם זאת השאלה שתצסביר לך הכל תברור שאלות ואל תתנסח כמו ילד מfxp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מספר הסטים גם תלוי בך,ארנולד עשה 20 סטים לבייספס וזה עבד לו מצויין לא?אבל לך זה לא יעבוד.
תלמד להכיר את הגוף שלך,תתחיל מ3 סטים לחיצת כתפיים ו3 סטים הרחקה\פרס. ובאמת תשאל שאלות יותר עניניות.על הרוב השאלות קיבלת תשובות,תקרא באתר אולי זה יעזור. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
במיוחד על ילדי fxp שהורסים לנו את הפורום בשאלות מי יותר סוסים כושים או רוסים? יש לך בעיה עם זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() כן יש לי בעיה עם זה אבל אני אמנע מלהכנס איתך לויכוח כי שמתי לב שאתה מחלק פה באנים למי שאומר לך משהו שלא מוצא חן בעינייך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אני שמתי לב שאתה משתמש שקיבל באן בעבר וחזרת להתנקם.... אבל נשאיר לשאר הפורום לצלוב אותך אני סיימתי איתך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באמת ילד,ניראלך שהוא עושה לך דווקא? ניראלך שלבנאדם אין דברים יותר טובים לעשות מאשר לריב עם ילדים? הוא בסה"כ מנסה לשמור על רמה בפורום. והוא די משתפר מפעם לפעם.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
הבנאדם נמצא במחסור בפחמימות תבינו אותו, ודוגרי די מעצבן שכל פעם בא לך בחור חדש שקרא כמה מאמרים ומבקש עזרה ובאים ועוזרים לו והוא מתווכח ומנסה להגיד אחרת כי וואלה הוא קרא קצת והשכיל... אם הטענה שלו היא נכונה אז מילא אבל רוב המקרים זה על חוסר ידע.
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חיים שחקן כדורגל צריך מהירות ועבודת רגליים בעיקר וברור שלדעת לעבוד בצוות אבל זה לא רק תלוי בו כבר,וילדים עם עבודת רגליים ומהירות לא תמיד יהיו טובים בכדורגל כי זה שהם טובים בשכונה לא אומר שהם יהיו טובים ליד אנשים ברמה גבוה משלהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
סמל מין
|
![]() תגיד אני מדבר בסינית או מה? זה בדיוק מה שאמרתי שמהירות ועבודת רגליים זה לא הכל בכדורגל!
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה שאלות על פיתוח גוף, עזרה. | Punisher:D | פיתוח גוף-כללי | 8 | 26-08-09 15:57 |
כמה שאלות לגבי פיתוח הגוף | OriHasson | פיתוח גוף-כללי | 4 | 17-06-09 01:36 |
שלום אני חדש פה.. יש לי כמה שאלות לגבי פיתוח שרירים | meir_ezra14 | אימונים | 2 | 31-05-09 14:40 |
עזרה- כמה שאלות על פיתוח גוף | צפעון | אימונים | 6 | 10-04-08 17:29 |
מס' שאלות על פיתוח מס' שרירים. | Soprano | אימונים | 5 | 29-07-07 17:04 |