|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
במיוחד על ילדי fxp שהורסים לנו את הפורום בשאלות מי יותר סוסים כושים או רוסים? יש לך בעיה עם זה?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() כן יש לי בעיה עם זה אבל אני אמנע מלהכנס איתך לויכוח כי שמתי לב שאתה מחלק פה באנים למי שאומר לך משהו שלא מוצא חן בעינייך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אני שמתי לב שאתה משתמש שקיבל באן בעבר וחזרת להתנקם.... אבל נשאיר לשאר הפורום לצלוב אותך אני סיימתי איתך
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חיים שחקן כדורגל צריך מהירות ועבודת רגליים בעיקר וברור שלדעת לעבוד בצוות אבל זה לא רק תלוי בו כבר,וילדים עם עבודת רגליים ומהירות לא תמיד יהיו טובים בכדורגל כי זה שהם טובים בשכונה לא אומר שהם יהיו טובים ליד אנשים ברמה גבוה משלהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
סמל מין
|
![]() תגיד אני מדבר בסינית או מה? זה בדיוק מה שאמרתי שמהירות ועבודת רגליים זה לא הכל בכדורגל!
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באמת ילד,ניראלך שהוא עושה לך דווקא? ניראלך שלבנאדם אין דברים יותר טובים לעשות מאשר לריב עם ילדים? הוא בסה"כ מנסה לשמור על רמה בפורום. והוא די משתפר מפעם לפעם.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
הבנאדם נמצא במחסור בפחמימות תבינו אותו, ודוגרי די מעצבן שכל פעם בא לך בחור חדש שקרא כמה מאמרים ומבקש עזרה ובאים ועוזרים לו והוא מתווכח ומנסה להגיד אחרת כי וואלה הוא קרא קצת והשכיל... אם הטענה שלו היא נכונה אז מילא אבל רוב המקרים זה על חוסר ידע.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה שאלות על פיתוח גוף, עזרה. | Punisher:D | פיתוח גוף-כללי | 8 | 26-08-09 15:57 |
כמה שאלות לגבי פיתוח הגוף | OriHasson | פיתוח גוף-כללי | 4 | 17-06-09 01:36 |
שלום אני חדש פה.. יש לי כמה שאלות לגבי פיתוח שרירים | meir_ezra14 | אימונים | 2 | 31-05-09 14:40 |
עזרה- כמה שאלות על פיתוח גוף | צפעון | אימונים | 6 | 10-04-08 17:29 |
מס' שאלות על פיתוח מס' שרירים. | Soprano | אימונים | 5 | 29-07-07 17:04 |