|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, בעבר הייתי מתאמן בתוכנית אגוניסט- אנטוגוניסט, פתאום חזר לי החשק לחזור אליה- :d
בזמנו הייתי עושה , חזה- טרפז , יד אחורית רחב גבי- כתף קדמית ותיכונה (קדמית כקונטרה לפשיטת כתף, תיכונה כקונטרה לקירוב) יד קדמית- אחורית ארבע ראשי- חבליים למישהו יש תוכנית טובה עם תרגילים נחמדים שיתאימו לדרישות הללו? ואם למישהו יש שיפור לצורת האימון באגוניסט-אנטגוניסט, זה יהיה בכלל מעולה, תודה לכם ושבוע טוב.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אם כבר תכנית כזאת אז למה לא push-pull?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
למה דווקא אגוניסט-אנטגוניסט ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() מה זאת תוכנית push and pull?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() google it
בעיקרון זה תכנית שמתחלקת לתנועות...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מחפש תוכנית טובה למתאמנים חצי שנה | itaisuser1 | אימונים | 10 | 17-10-09 19:31 |
סופר סטים | Mad_dog | פיתוח גוף-כללי | 13 | 20-06-09 19:36 |
סופר סטים ודרופ סטים | radio111 | אימונים | 5 | 02-06-09 16:12 |
סופר סטים,ו דרופ סטים | bobi12 | אימונים | 6 | 04-03-09 15:41 |
סופר סטים | the sus | אימונים | 7 | 16-06-07 12:49 |