|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בזמן האחרון אני רואה הרבה אנשים שעושים דדליפט באחיזה עלית ואחיזה תחתית (משהו כזה נכון?)...
עכשיו שאלה- אם אני עושה רק סאט אחד של דדליפט (תוכנית ss) אז איך אני מחליט אם איזה יד אני מחזיק ובאיזה אחיזה? דבר שני- למה עושים ככה את הדדליפט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אם אתה יכול עדיף לא לעשות אחיזה משולבת[ככה זה נקראה]
אם אתה חייב [זה מקל על האחיזה] אז תעשה חזרה אחת רגילה ואז כל חזרה תהפוך את הידיים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה משפיע על הדדליפט? או שככה או ככה זה יעבוד על אותו דבר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה עושה SS ושואל את השאלות האלה, הייתי ממליץ לך להזמין את הספר והDVD לפני שתעבוד עם התכנית. ולא רק לך, לכל מי שמתכוון לעבוד לפי התכנית אני ממליץ לעשות את זה.
מתאמנים צריכים להבין שלקרוא מאמרים באינטרנט שאומרים כמה מילים על התכנית זה לא עסק, וצריך להבין בדיוק מה אתם הולכים לעשות, איך, למה וכמה. תזמין מהאתר של החברה, הגיע אליי תוך שבוע וחצי, כשיש בתוך השבוע וחצי הזה חג. http://www.aasgaardco.com/store/stor...on=show_detail |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() לא דווקא צריך טכניקה ועם השנים והניסיון הכל מגיע
![]() |
#6 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כולה שאלתי שאלה פשוטה אתה ישר בא אלי הם ספר בגודל של התנ"ך....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אז ככה אני אענה לך
האחיזה שאתה מתאר היא אחיזה שבעזרתה יותר קל להחזיק במוט בלי שהוא יחליק לך אם אתה מסוגל להחזיק עם 2 הידדים בפרונציה אז תחזיק אבל אם מחליק לך בגלל שהמשקל גבוהה מידי והאמות הן הגורם המגביל אז תשנה את האחיזה כדי שבכל זאת תוכל לעבוד עם המשקל הגבוהה כדי להמשיך ולהתקדם כל עוד האמות הן לא גורם מגביל אין סיבה שתחזיק עם יד בפרונציה ויד בסופינציה
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגביי ss | vitali02 | אימונים | 7 | 11-03-10 13:34 |
שאלה לגביי דדליפט... | elipog87 | אימונים | 28 | 27-08-09 11:19 |
שאלה לגביי מסה... | חביביאנו | תזונה ותוספים | 9 | 28-04-09 19:34 |
שאלה לגביי בטן. | axo | אימונים | 0 | 16-04-08 20:03 |
שאלה קטנה לגביי בשר | Avi | תזונה ותוספים | 18 | 02-02-08 17:36 |